Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Insallah Alpim insallah. Rabbim saglik versin onlara da bizlere de. Sizin kontroller ne zaman. 1 ay nasil gececek bilmiyorum.
Tarama testi yaptik iyi cikti cok sukur.
Gozun aydin canim darisi bize Ayin 20sine gidicem ikili test icin .. Sanirim sonra bende ayda bir giderim ..
Alismistim 2 haftada bir gitmeye banada zor gelecek ..

Al_pi Al_pi sağol can Allah bizleri korusun hastalıktan 2 kat zor geçiyor.
Gizlice testi yapsaydın keşke LeYLa_21 LeYLa_21 :) hayırlısı olsun inşallah güzel haberler
Verirsin.
Mor Seven Mor Seven sağol canım idare ediyorum,sizin susamlarınız da benimki gibi büyük bir susam olacağı günler gelir
İnşallah öpüyorum
Al_pi Al_pi sağol can Allah bizleri korusun hastalıktan 2 kat zor geçiyor.
Gizlice testi yapsaydın keşke LeYLa_21 LeYLa_21 :) hayırlısı olsun inşallah güzel haberler
Verirsin.
Mor Seven Mor Seven sağol canım idare ediyorum,sizin susamlarınız da benimki gibi büyük bir susam olacağı günler gelir
İnşallah öpüyorum

İnşallah canım sağlıkla görmek nasip olur. Allah yardımcımız olsun.

@deeploneliness bugun guzel haberlerle gel insallah canim ..
Günaydın hanimlar
Bu gun keseyi gorduk. 5+0 olması gerek. Kese 2.5 mm. Dr bir hafta sonra çağırdı. Bana kesenin boyutu küçük geldi. Bilmiyorum nasıl olacak.

Günaydın hanimlar
Bu gun keseyi gorduk. 5+0 olması gerek. Kese 2.5 mm. Dr bir hafta sonra çağırdı. Bana kesenin boyutu küçük geldi. Bilmiyorum nasıl olacak.
Gec döllenme filan olmus olmasin canim .. Arayi hizla kapatiyor bebekler insallah seninkide öyle olur ilk haftalar benimde geriden geldi bi kac gun son kontrolde uyumlu cikti haftasiyla ..

Hayırlı cumalar güzeller ❤️
@deeploneliness cnm maşallah şimdi hızlı bir şekilde büyür içinde kendini çok yorma,her fırsatta dinlen bol bol duanı et... Rabbim sorunsuz bir gebelik geçirmeni nasip etsin ;)
LeYLa_21 LeYLa_21 yahuuuu bu eşin heyacan bırakmadı bizdeee... nasıl merakla okudum şu son sayfaya kadar ;) hakkında hayırlısı olsun Cnm inşallah gebesindir...
derandiren derandiren ayyyy çok geçmiş olsun Cnm ben bol bol limonlu çay içtim ama sucak suya limon sıkarak bana iyi geldi dene bence...
Mor Seven Mor Seven ohhh çok şükür darısı diğer testlerine olsun Cnm... arada ses ver yahu bilelim minik neler yapıyor ;)

Hayırlı cumalar güzeller ❤️
@deeploneliness cnm maşallah şimdi hızlı bir şekilde büyür içinde kendini çok yorma,her fırsatta dinlen bol bol duanı et... Rabbim sorunsuz bir gebelik geçirmeni nasip etsin :KK66:
LeYLa_21 LeYLa_21 yahuuuu bu eşin heyacan bırakmadı bizdeee... nasıl merakla okudum şu son sayfaya kadar :KK66: hakkında hayırlısı olsun Cnm inşallah gebesindir...
derandiren derandiren ayyyy çok geçmiş olsun Cnm ben bol bol limonlu çay içtim ama sucak suya limon sıkarak bana iyi geldi dene bence...
Mor Seven Mor Seven ohhh çok şükür darısı diğer testlerine olsun Cnm... arada ses ver yahu bilelim minik neler yapıyor :KK66:
amin canım hayırlısı ya...bakalım kısmet...

Günaydın hanimlar
Canım kötüye yorma hemen,belli olmaz daha şimdiden. İyi düşünelim iyi şeyler olsun ki ben inanıyorum güzel şeyler olacak inşallah.
@Kartanesi_26 sağol hayatım içmediğim şey kalmadı:) kahvalti yapiyim limonlu su içcem sonra.sabaha kadar uyuyamadım aman siz siz olun üşütmeyin canlar

Günaydın hanimlar
Kuzum inşallah arayı kapatır haftaya kadar. gözün aydın keseyi görmüşsün ;)

Hayırlı cumalarınız olsun kızlar.
İnş hayırlı sonuçlarınız çıkar. MevlaM
Isteginizi size hayirli kilip en kisa zamanda versin. Uzaktan takip ediyorum arada.
@Ters Lale @LeYLa_21 @Hira love etiketlemediklerim.
Insallah hepiniz iyisinizdir. Hamile olanlar bebisleriniz iyidir.
[USER=599868]@Al_pi
@vesselam_ @deeploneliness derandiren derandiren
Susamimla biz de iyiyiz cok sukur.
Allaha emanet olun.[/USER]
Hayırlı cumalar mor sevencigim :anneadayı: susamda ne kocaman olmus bebisin masallahh :KK45: uzaktan degil yakından takip et En Büyük KK:KK19:

Günaydın hanimlar
Ohh canim cok sevindim . onemli olan kesenin horunmesi canim daha cok yeni ve 5 haftalikken herkesin kesesi görünmüyor senin görünmüs demekk aksi bindurum söz konusu degil icin rahat olsun 1 hafta sonra kesen biraz daha buyur bebeginin minik kalbide pit pit atar annesi ;)

Düştü canım demin baktım lekelenme başladı. Bu ayda olmadı ne edelim. Çok umutlanmış teste gerek kalmadı.. Moralim çok bozuk gerçekten...
Hayırlısı ablacim umutlar diğer aya inşallah olur. bozma moralini sağlıkla gelsin de geç olsun güç olmasın

Düştü canım demin baktım lekelenme başladı. Bu ayda olmadı ne edelim. Çok umutlanmış teste gerek kalmadı.. Moralim çok bozuk gerçekten...
Hadi yaaaa...insan bu durumda ne dese boş ama güzel olan sen ztn annesin ve senin dünyalar tatlısı bir kızın var Cnm ❤️ inşallah diğer ay kardeşi de gelir prensesin...

Pinkpinkblue Pinkpinkblue Al_pi Al_pi desenize tek değilim bu kalça bel ağrılarında :KK43: evet bnmde gece başlıyor... şimdiden geceler zor geçiyor bide bol bol uyuyun derler dön dön yatakta..yinede cok şükür ama zor yahu herkeste ayrı sıkıntılar bir doğsun bende onun poposunu ıssıracam :KK66:
Ben daha isiramadim popodan :KK45: opersin annesi popodan :p

Back