Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gunaydin canim masallah kocaman olmussunuz sorunsuz saglikli gebelik gecirirsin ins canim
Olduk valla geçer mi acaba dedik bak uç aylık olacaz beş gün sonra masaAllah..
Şimdilik herşey yolunda çok az enfeksiyon çıktı okadar
Sağlıcakla kucagimiza aldığımız günleride goruruz insaAllah..

Mor Seven testinin güzel çıkmasına sevindim benimki de 19 aralıkta insALLAh..
Seninkinin cinsiyeti belli olmusmuydu

Enfeksiyonsuz gebelik gebelik değildir (yani her gebede oluyor) :) bol bol su ic canim idrar yolu enfeksiyomu

Düştü canım demin baktım lekelenme başladı. Bu ayda olmadı ne edelim. Çok umutlanmış teste gerek kalmadı.. Moralim çok bozuk gerçekten...
Her ay adetin geciyo her ay atesin cikiyo ve sen test yapmiyosun korkup stres oluyosun diye boyle daha mi az umutlaniyorsun leyla abla ?

Düştü canım demin baktım lekelenme başladı. Bu ayda olmadı ne edelim. Çok umutlanmış teste gerek kalmadı.. Moralim çok bozuk gerçekten...
Hayırlısı olsun leylacım üzme lütfen kendini. Rabbim yüzünü en hayırlı zamanda güldürecek inşallah. Herzaman dualarımdasınız

Hayırlısı ablacim umutlar diğer aya inşallah olur. bozma moralini sağlıkla gelsin de geç olsun güç olmasın

Hadi yaaaa...insan bu durumda ne dese boş ama güzel olan sen ztn annesin ve senin dünyalar tatlısı bir kızın var Cnm inşallah diğer ay kardeşi de gelir prensesin...

Hayırlısı olsun leylacım üzme lütfen kendini. Rabbim yüzünü en hayırlı zamanda güldürecek inşallah. Herzaman dualarımdasınız
amin kızlar çok sağolun...

Canım çok geçmiş olsun. Bebek senin bütün vitamini aldığı için dirençsiz kalıyosun muhtemelen dediğin gibi.. Zararı olmayan bitkisel şeyler ve c vitaminiyle atlatırsın inşallah kolayca..

Sanada hayırlı cumalar canım benim buralarda ol hep pozitif enerji veriyosun

Gozun aydin canim darisi bize Ayin 20sine gidicem ikili test icin .. Sanirim sonra bende ayda bir giderim ..
Alismistim 2 haftada bir gitmeye banada zor gelecek ..
alpi keşke eve ultrason cihazı alınsa dimi heran bağlı yaşasan bende kan tahlili verdiğimde keşke artış orda güncellense kendi kendine tekrar kan vermek gerekmese diyodum
Günaydın hanimlar
Bu gun keseyi gorduk. 5+0 olması gerek. Kese 2.5 mm. Dr bir hafta sonra çağırdı. Bana kesenin boyutu küçük geldi. Bilmiyorum nasıl olacak.
Canım çok şükür keseyi görmüşsünüz bak rahat olmaya çalış iyi düşünelim iyi olsun

Hayırlısı olsun abla üzülüyoruz ama hayat devam ediyo.. Aslında adet gününde test yapsan umutlanmazdın gecikme olduğunda insan umutlanıyo

hayırlısı canımcım...

Evet leyla abla çok iyi. Sen 55 inde menopoza anca girersin. Icini ferah tut bebis gelecek eninde sonunda
amin gülüm Allah razı olsun moral için özlemcim...doktorda çok iyi demiş şükürler olsun...bu yine deneyecez bakalım gülüm...12.gün doktora gidecem...eşimi bugün yanına gönderdim...

LeYLa_21 bi an aklımdan çıkmış şimdi senin için girdim ama çok üzüldüm.Aslında hemen test yapmak lazım leyla abla sonra gerçekten daha çok üzülünüyo kocandan gizlice al hallet pozitif çıkarsa ona süpriz yaparsın negatif çıkarsa da hiç yapmamış gibi yok et seslenme o istediği zaman yaparsın bildiğin halde.İnşallah bi daha ki aya

Sende bosver o zaman Bak yilbasi geliyor bir yaş daha yaşlanacagiz zaten .. Onlari düşün Alisverise çık kırmızı kırmızı her yer
Gideyimde kendime kırmızı kirmizi donlar alayım uf be hakkaten zaten ben yaşlandım bence . boşverme konsundada fena halde bosverdim . yeni yila hamis gireceksin ne guzel. Allah burdaki butun arkadaslarima bunu nasip etsin aminnn . bende hayatimda ilk defa anneyim 2016ya hamile girmistim 2016 bana meleğimi getirdi şükürler olsun . sende 2017de bunlari düşünüp duygulan alpi . ezan okunuyor kizima baktikca yalvariyorum rabbime ne olur isteyen herkese nasip et diye . cok konuşmaya basladim corbayi kim yapcak hoscakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…