Olduk valla geçer mi acaba dedik bak uç aylık olacaz beş gün sonra masaAllah..Gunaydin canim masallah kocaman olmussunuzsorunsuz saglikli gebelik gecirirsin ins canim
Enfeksiyonsuz gebelik gebelik değildir (yani her gebede oluyor) :) bol bol su ic canim idrar yolu enfeksiyomuOlduk valla geçer mi acaba dedik bak uç aylık olacaz beş gün sonra masaAllah..
Şimdilik herşey yolunda çok az enfeksiyon çıktı okadar
Sağlıcakla kucagimiza aldığımız günleride goruruz insaAllah..
Mor Seven testinin güzel çıkmasına sevindim benimki de 19 aralıkta insALLAh..
Seninkinin cinsiyeti belli olmusmuydu
Her ay adetin geciyo her ay atesin cikiyo ve sen test yapmiyosun korkup stres oluyosun diye boyle daha mi az umutlaniyorsun leyla abla ?Düştü canım demin baktım lekelenme başladı. Bu ayda olmadı ne edelim. Çok umutlanmış teste gerek kalmadı.. Moralim çok bozuk gerçekten...
Hayırlısı olsun leylacım üzme lütfen kendini. Rabbim yüzünü en hayırlı zamanda güldürecek inşallah. Herzaman dualarımdasınızDüştü canım demin baktım lekelenme başladı. Bu ayda olmadı ne edelim. Çok umutlanmış teste gerek kalmadı.. Moralim çok bozuk gerçekten...
Hayırlısı ablacim umutlar diğer aya inşallah olur. bozma moralini sağlıkla gelsin de geç olsun güç olmasın
Hadi yaaaa...insan bu durumda ne dese boş ama güzel olan sen ztn annesin ve senin dünyalar tatlısı bir kızın var Cnminşallah diğer ay kardeşi de gelir prensesin...
amin kızlar çok sağolun...Hayırlısı olsun leylacım üzme lütfen kendini. Rabbim yüzünü en hayırlı zamanda güldürecek inşallah. Herzaman dualarımdasınız
Canım çok geçmiş olsun. Bebek senin bütün vitamini aldığı için dirençsiz kalıyosun muhtemelen dediğin gibi.. Zararı olmayan bitkisel şeyler ve c vitaminiyle atlatırsın inşallah kolayca..vesselam_ Al_pi gözünüzaydın canlar inşallah hep böyle güzel geçer kontrolleriniz Rabbim tamamına erdirsin. LeYLa_21 canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende. Rabbim bekletmesin hiçbirinizi
Bende 3 gündür gribim kafamı kaldıramiyorum,uyku haramdi zaten tam haram oldu şimdi. Dikkat etmeme rağmen 2 keredir ağır hastalanıyorum,gebelikte sanırım bünye zayıf oluyor dikkat edin kızlar
Hayırlı cumalarınız olsun kızlar.
İnş hayırlı sonuçlarınız çıkar. MevlaM
Isteginizi size hayirli kilip en kisa zamanda versin. Uzaktan takip ediyorum arada.
@Ters Lale @LeYLa_21 @Hira love etiketlemediklerim.
Insallah hepiniz iyisinizdir. Hamile olanlar bebisleriniz iyidir.
[USER=599868]@Al_pivesselam_ @deeploneliness derandiren
Susamimla biz de iyiyiz cok sukur.
Allaha emanet olun.[/USER]
alpi keşke eve ultrason cihazı alınsa dimi heran bağlı yaşasanGozun aydin canim darisi bize Ayin 20sine gidicem ikili test icin .. Sanirim sonra bende ayda bir giderim ..
Alismistim 2 haftada bir gitmeye banada zor gelecek ..
Canım çok şükür keseyi görmüşsünüz bak rahat olmaya çalış iyi düşünelim iyi olsunGünaydın hanimlar
Bu gun keseyi gorduk. 5+0 olması gerek. Kese 2.5 mm. Dr bir hafta sonra çağırdı. Bana kesenin boyutu küçük geldi. Bilmiyorum nasıl olacak.
Hayırlısı olsun abla üzülüyoruz ama hayat devam ediyo.. Aslında adet gününde test yapsan umutlanmazdın gecikme olduğunda insan umutlanıyoDüştü canım demin baktım lekelenme başladı. Bu ayda olmadı ne edelim. Çok umutlanmış teste gerek kalmadı.. Moralim çok bozuk gerçekten...
hayırlısı canımcım...Canım çok geçmiş olsun. Bebek senin bütün vitamini aldığı için dirençsiz kalıyosun muhtemelen dediğin gibi.. Zararı olmayan bitkisel şeyler ve c vitaminiyle atlatırsın inşallah kolayca..
Sanada hayırlı cumalar canım benim buralarda ol hep pozitif enerji veriyosun
alpi keşke eve ultrason cihazı alınsa dimi heran bağlı yaşasanbende kan tahlili verdiğimde keşke artış orda güncellense kendi kendine tekrar kan vermek gerekmese diyodum
Canım çok şükür keseyi görmüşsünüz bak rahat olmaya çalış iyi düşünelim iyi olsun
Hayırlısı olsun abla üzülüyoruz ama hayat devam ediyo.. Aslında adet gününde test yapsan umutlanmazdın gecikme olduğunda insan umutlanıyo
özlem amh değerim 4,20 sanırım...doktor çok iyi normal demiş...mutlu oldum canikom...derandiren canım geçmiş olsun. Bünye hassaslasiyor. Tam hava geçişi normal insan bile hasta bu ara sen iki canlisin. Bağışıklığı güçlendirici seyler yemeni tavsiye ederim..
Evet leyla abla çok iyi. Sen 55 inde menopoza anca girersin. Icini ferah tut bebis gelecek eninde sonundaözlem amh değerim 4,20 sanırım...doktor çok iyi normal demiş...mutlu oldum canikom...
Anlamam mi yahu sen def de ben defne demek istedigini anlarimBeni anlamani ve seni seviyorum
Anlamam mi yahu sen def de ben defne demek istedigini anlarim
❤ I loVe You
Sende bosver o zamanhihihihihi alpicigim. halada gicikliyim bide beni tinlamiyo
amin gülüm Allah razı olsun moral için özlemcim...doktorda çok iyi demiş şükürler olsun...bu yine deneyecez bakalım gülüm...12.gün doktora gidecem...eşimi bugün yanına gönderdim...Evet leyla abla çok iyi. Sen 55 inde menopoza anca girersin. Icini ferah tut bebis gelecek eninde sonunda
Gideyimde kendime kırmızı kirmizi donlar alayımSende bosver o zamanBak yilbasi geliyor bir yaş daha yaşlanacagiz zaten .. Onlari düşün Alisverise çık kırmızı kırmızı her yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?