Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin gülüm..Allah razı olsun saadetim...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün kuzum..bakalım inşallah Yüce Mevlam nasibimize yazmıştır kuzum...sağlıkla sıhhatle nasip etsin cümlemize canım...:KK74:
Amiiiiiiiin ablacim ♥

vesselam_ vesselam_ Al_pi Al_pi gözünüzaydın canlar inşallah hep böyle güzel geçer kontrolleriniz Rabbim tamamına erdirsin. LeYLa_21 LeYLa_21 canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende. Rabbim bekletmesin hiçbirinizi
Bende 3 gündür gribim kafamı kaldıramiyorum,uyku haramdi zaten tam haram oldu şimdi. Dikkat etmeme rağmen 2 keredir ağır hastalanıyorum,gebelikte sanırım bünye zayıf oluyor dikkat edin kızlar

vesselam_ vesselam_ Al_pi Al_pi gözünüzaydın canlar inşallah hep böyle güzel geçer kontrolleriniz Rabbim tamamına erdirsin. LeYLa_21 LeYLa_21 canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende. Rabbim bekletmesin hiçbirinizi
Bende 3 gündür gribim kafamı kaldıramiyorum,uyku haramdi zaten tam haram oldu şimdi. Dikkat etmeme rağmen 2 keredir ağır hastalanıyorum,gebelikte sanırım bünye zayıf oluyor dikkat edin kızlar
Amin canım inşallah. Test işi ertelendi
Akşam eşimle bu konu yüzünden tartıştık. Stres yapıyorum diye testlerimi kaldırmış. Bir kaç gün daha geçsin üzülmeni istemiyorum hem biraz zaman geçer varsada hemen doktora gideriz dedi. Test bekleyenler hakkını helal etsin. Birkaç güne yapacam gelen giden olmazsa canım...

Hayırlı sabahlar kızlar.. güzel günler bizlerledir insaAllah...
Benim icin iyi dileklerde bulunan güzel kaderdaslarim yureklerinize dillerinize sağlık herkesin..
Rabbim Sizinde gönlünüzden geçen dilinizden dusurmediginiz dualarinizi kabul etsin insaAllah..
Hep duamdasiniz..

Leyla abla heyecanla girdim kk ya daha yuzumu yikamadim bile !!!! senin esin herseye karışıyor . testine nasil o karar verir? biseyi one sürüp yapmayacagini biliyordum gerci..... hayırlısı olsun insallahh hamilesindir insallahh......@LeYLa_21

Leyla abla heyecanla girdim kk ya daha yuzumu yikamadim bile !!!! senin esin herseye karışıyor . testine nasil o karar verir? biseyi one sürüp yapmayacagini biliyordum gerci..... hayırlısı olsun insallahh hamilesindir insallahh......@LeYLa_21

Hayırlı sabahlar kızlar.. güzel günler bizlerledir insaAllah...
Benim icin iyi dileklerde bulunan güzel kaderdaslarim yureklerinize dillerinize sağlık herkesin..
Rabbim Sizinde gönlünüzden geçen dilinizden dusurmediginiz dualarinizi kabul etsin insaAllah..
Hep duamdasiniz..
Gunaydin canim masallah kocaman olmussunuz ;) sorunsuz saglikli gebelik gecirirsin ins canim ;)

Sagol canim sende bol bol c vitamini takviyesi yap pekmez ic vucut direnci dusuyor ne yazikki hastaliklara acik oluyorsun .. Insallah hemen atlatirsin canim ..

Hayırlı cumalarınız olsun kızlar.
İnş hayırlı sonuçlarınız çıkar. MevlaM
Isteginizi size hayirli kilip en kisa zamanda versin. Uzaktan takip ediyorum arada.
@Ters Lale @LeYLa_21 @Hira love etiketlemediklerim.
Insallah hepiniz iyisinizdir. Hamile olanlar bebisleriniz iyidir.
[USER=599868]@Al_pi
vesselam_ vesselam_ @deeploneliness derandiren derandiren
Susamimla biz de iyiyiz cok sukur.
Allaha emanet olun.[/USER]
Sagol canim .. Iyiyiz cok sukur Allaha emanet yavrularimizda insallah onlarda hep iyi olsunlar..
Sizde iyiymissiniz Masallah ..

Sagol canim .. Iyiyiz cok sukur Allaha emanet yavrularimizda insallah onlarda hep iyi olsunlar..
Sizde iyiymissiniz Masallah ..

Insallah Alpim insallah. Rabbim saglik versin onlara da bizlere de. Sizin kontroller ne zaman. 1 ay nasil gececek bilmiyorum.
Tarama testi yaptik iyi cikti cok sukur.

Al_pi Al_pi sağol can Allah bizleri korusun hastalıktan 2 kat zor geçiyor.
Gizlice testi yapsaydın keşke LeYLa_21 LeYLa_21 :) hayırlısı olsun inşallah güzel haberler
Verirsin.
Mor Seven Mor Seven sağol canım idare ediyorum,sizin susamlarınız da benimki gibi büyük bir susam olacağı günler gelir
İnşallah öpüyorum

Al_pi Al_pi sağol can Allah bizleri korusun hastalıktan 2 kat zor geçiyor.
Gizlice testi yapsaydın keşke LeYLa_21 LeYLa_21 :) hayırlısı olsun inşallah güzel haberler
Verirsin.
Mor Seven Mor Seven sağol canım idare ediyorum,sizin susamlarınız da benimki gibi büyük bir susam olacağı günler gelir
İnşallah öpüyorum
amin gülüm Allah razı olsun deranım...duanı eksik etme kuzum...:KK74::KK36:

Back