- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
Allah razı olsun gülüm...bende hepinize duacıyım canımcım...İnşallah leyla abla herkes senin icin dua ediyor merak etme sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun gülüm...bende hepinize duacıyım canımcım...İnşallah leyla abla herkes senin icin dua ediyor merak etme sen
Sendende Allah razi olsun ablacigim . eeee baska baskaAllah razı olsun gülüm...bende hepinize duacıyım canımcım...
daha daha iyilik sağlık sende ne var ne yok...Sendende Allah razi olsun ablacigim . eeee baska baska
Amiiiiiiiin ablacim ♥Amin gülüm..Allah razı olsun saadetim...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün kuzum..bakalım inşallah Yüce Mevlam nasibimize yazmıştır kuzum...sağlıkla sıhhatle nasip etsin cümlemize canım...
İnşallah güzel geçmiştir sen anlamadan güzel notlar gelirBende iyiyim kuzum şükür. evet sınavlar çok zordu ama hiç umudum yok. sen nasilsin gülüm
Amin canım inşallah. Test işi ertelendivesselam_ Al_pi gözünüzaydın canlar inşallah hep böyle güzel geçer kontrolleriniz Rabbim tamamına erdirsin. LeYLa_21 canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende. Rabbim bekletmesin hiçbirinizi
Bende 3 gündür gribim kafamı kaldıramiyorum,uyku haramdi zaten tam haram oldu şimdi. Dikkat etmeme rağmen 2 keredir ağır hastalanıyorum,gebelikte sanırım bünye zayıf oluyor dikkat edin kızlar
Gunaydin canim masallah kocaman olmussunuz sorunsuz saglikli gebelik gecirirsin ins canimHayırlı sabahlar kızlar.. güzel günler bizlerledir insaAllah...
Benim icin iyi dileklerde bulunan güzel kaderdaslarim yureklerinize dillerinize sağlık herkesin..
Rabbim Sizinde gönlünüzden geçen dilinizden dusurmediginiz dualarinizi kabul etsin insaAllah..
Hep duamdasiniz..
Sagol canim sende bol bol c vitamini takviyesi yap pekmez ic vucut direnci dusuyor ne yazikki hastaliklara acik oluyorsun .. Insallah hemen atlatirsin canim ..vesselam_ Al_pi gözünüzaydın canlar inşallah hep böyle güzel geçer kontrolleriniz Rabbim tamamına erdirsin. LeYLa_21 canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende. Rabbim bekletmesin hiçbirinizi
Bende 3 gündür gribim kafamı kaldıramiyorum,uyku haramdi zaten tam haram oldu şimdi. Dikkat etmeme rağmen 2 keredir ağır hastalanıyorum,gebelikte sanırım bünye zayıf oluyor dikkat edin kızlar
Sagol canim .. Iyiyiz cok sukur Allaha emanet yavrularimizda insallah onlarda hep iyi olsunlar..Hayırlı cumalarınız olsun kızlar.
İnş hayırlı sonuçlarınız çıkar. MevlaM
Isteginizi size hayirli kilip en kisa zamanda versin. Uzaktan takip ediyorum arada.
@Ters Lale @LeYLa_21 @Hira love etiketlemediklerim.
Insallah hepiniz iyisinizdir. Hamile olanlar bebisleriniz iyidir.
[USER=599868]@Al_pi vesselam_ @deeploneliness derandiren
Susamimla biz de iyiyiz cok sukur.
Allaha emanet olun.[/USER]
Sagol canim .. Iyiyiz cok sukur Allaha emanet yavrularimizda insallah onlarda hep iyi olsunlar..
Sizde iyiymissiniz Masallah ..
amin gülüm Allah razı olsun deranım...duanı eksik etme kuzum...