Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Agrir canim agrir. benim gebelik boyunca kalcam agrimisti zor yuruyordum aksamlari daha cok agriyordu . popom agriyo diye esim dalga geciyordu . kalca ağrısı herkeste olmuyor ama olmasida normal korkma canim . bel agrisi :110: kisacasi icinde can buyuyor dönem dönem vucudunun en ucra koseleri agriyacak :işsiz::KK45:
Uzman pink:KK39::-)

Al_pi Al_pi bebeğinin iyi olmasina sevindim canim çok şükür dokuz ay hep iyi olsun insAllah..

Al_pi Al_pi @Kartanesi_26 kızlar sagolun ilginiz için :) canim senin kontrol ne zaman bu kez cinsiyeti gösterir insAllah.
Cuma günü gitme lütfen:halay:

Bizde iyiyiz çok şükür herşey yolunda ayın 19unda ikili test için gidecem..
Bazı istenmeyen testler vardı onu istedi doktor..inssAllah temiz çıkar :KK66:
Günaydin hanımlar ♥
Canım her seyin yolunda olmasına cok sevindim. Az kalmış ikili testin de güzel çıkacak inş. ;)

aynennnnnnnnnnn....:KK70::KK70::KK70:ben yazayım kuzum sana..girince alıntı gör hiç olmazsa...nasılsın kübişim...kızın dişleri nasıl..gece iyi uyumuştur inşallah prenses annesi?benim için kokla ...yerim ben onu...:nazar::KK200::KK37::KK36:
Ahahahahahahha sen byle diyimce kendimi bildirim fakiri gibi hissettim :KK45: sagol leyla abla gece 1.30da uyudu sabah kadar hep mizirdandi rutini bu zaten :olamaz:. suan zorla uyuttum uyanimca koklarim leyla teyzosu . sen nasilsin gelen giden yok demi

Antideprasanda gereksiz mutlu bosvercilik hormonu salgiliyo :)@Ters Lale
Yok kız eşim kızıyo çok ciddi durum olmadıkça içmiyom..

Sissstttt sana guzel bi haberim var :KK66:
o_O aaaa ne ki acep:KK51:
Yok walla bi elim sutte bi elim telefondaydi :-)
Yag bal hic isim olmaz :p Hem diyette hem akli fikri yagda balda :)
Sormaz kız durum vahim:olamaz: sen ye yağ bal hamilesin:anneadayı: yap yemesende olur da bal ye:)

Sana da günaydın ablacım ne güzel bi günaydın bu:KK45: iyiyim ne olsun diyete başladım bende :olamaz: madem çocuk yok bari diyet olsun dedim.. senin testi merak ediyom ya yap da rahatlayalım sevinelim inşallah:rapci:
Amin gülüm bende merak ediyorum...bugünki ateşimde güzel şükürler olsun...bende heveslenmeye başladım yavaş yavaş..sonu güzel olur inşallah...hamileysemde sağlıklı bir gebelik olsun diye yalvarıyorum Rabbime..tekrar aynı acıları yaşatmasın gülüm...çok zor helede sahip olup kaybetmek acıların en büyüğü....:dua: ne güzel diyet yapıyorsun ama kendinede dikkat et canım hasta olma diyet uğruna...:KK37::KK36:
Ahahahahahahha sen byle diyimce kendimi bildirim fakiri gibi hissettim :KK45: sagol leyla abla gece 1.30da uyudu sabah kadar hep mizirdandi rutini bu zaten :olamaz:. suan zorla uyuttum uyanimca koklarim leyla teyzosu . sen nasilsin gelen giden yok demi
gelen giden yok çok şükür...inşallah hamileyimdir kübişim...çabucak dişini çıkarsın inşallah minnoşun kuzum...öpüyorum canımcım...:nazar::KK200::KK37::KK36:

Back