- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Sorma psikoloja bağlı yaşamam lazım ya da antidepresanaMemnum oldum. ne olacak senin bu stressel yapin diziyede stres olma be yalan onlar kaka gercek degil saka saka
![]()
![Ruh :ruh: :ruh:](/images/smiley/ruh.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma psikoloja bağlı yaşamam lazım ya da antidepresanaMemnum oldum. ne olacak senin bu stressel yapin diziyede stres olma be yalan onlar kaka gercek degil saka saka
![]()
Uzman pinkAgrir canim agrir. benim gebelik boyunca kalcam agrimisti zor yuruyordum aksamlari daha cok agriyordu . popom agriyo diye esim dalga geciyordu . kalca ağrısı herkeste olmuyor ama olmasida normal korkma canim . bel agrisikisacasi icinde can buyuyor dönem dönem vucudunun en ucra koseleri agriyacak
![]()
Günaydin hanımlar ♥Al_pi bebeğinin iyi olmasina sevindim canim çok şükür dokuz ay hep iyi olsun insAllah..
Al_pi @Kartanesi_26 kızlar sagolun ilginiz için :) canim senin kontrol ne zaman bu kez cinsiyeti gösterir insAllah.
Cuma günü gitme lütfen
Bizde iyiyiz çok şükür herşey yolunda ayın 19unda ikili test için gidecem..
Bazı istenmeyen testler vardı onu istedi doktor..inssAllah temiz çıkar![]()
aynennnnnnnnnnn....
günaydın lalecimmmmmmmmmmmmmm....nasılsın kuzum?Uzman pink![]()
Kahvalti yapiyordum
günaydın kuzummmmmmmm..nasılsın herşey yolundadır inşallah özlemcim....?Günaydin hanımlar ♥
Canım her seyin yolunda olmasına cok sevindim. Az kalmış ikili testin de güzel çıkacak inş.![]()
Sana da günaydın ablacıım ne güzel bi günaydın bugünaydın lalecimmmmmmmmmmmmmm....nasılsın kuzum?![]()
Ahahahahahahha sen byle diyimce kendimi bildirim fakiri gibi hissettimaynennnnnnnnnnn....ben yazayım kuzum sana..girince alıntı gör hiç olmazsa...nasılsın kübişim...kızın dişleri nasıl..gece iyi uyumuştur inşallah prenses annesi?benim için kokla ...yerim ben onu...
![]()
Alpi maşallah kız bi eli yağda bi eli baldaKahvalti yapiyordumTek elle ancak begendim diger el yemekle mesgulduda
Nasilsiniz efenim dis bugdayi yapta gelelim kizinin disi cikiyormus :)
Afiyet olsun yarasin minigineKahvaltiyapiyordum
Tek elle ancak begendim diger el yemekle mesgulduda
Nasilsiniz efenim dis bugdayi yapta gelelim kizinin disi cikiyormus :)
Sissstttt sana guzel bi haberim varSana da günaydın ablacıım ne güzel bi günaydın buiyiyim ne olsun diyete başladım bende
madem çocuk yok bari diyet olsun dedim.. senin testi merak ediyom ya yap da rahatlayalım sevinelim inşallah
![]()
Uzman pink![]()
Yok walla bi elim sutte bi elim telefondaydiAlpi maşallah kız bi eli yağda bi eli baldaafiyet olsunn
Eline havuc ver kemirsin cabuk cikar belki :) Ayy ciksada oda rahatlasa ..Afiyet olsun yarasin minigine. bi ciksa bi ciksa alpi :)) birak bugdayi arpa dagiticam
Yok kız eşim kızıyo çok ciddi durum olmadıkça içmiyom..Antideprasanda gereksiz mutlu bosvercilik hormonu salgiliyo :)@Ters Lale
Sissstttt sana guzel bi haberim var![]()
Sormaz kız durum vahimYok walla bi elim sutte bi elim telefondaydi![]()
Yag bal hic isim olmazHem diyette hem akli fikri yagda balda :)
Ah kıyamaaam boşuna cennet annenin ayakları altında değil o şey neler çekti be pinknapiyim tersten lale sapi yukarda lale
seyimin kemikleri agrirdi
![]()
Amin gülüm bende merak ediyorum...bugünki ateşimde güzel şükürler olsun...bende heveslenmeye başladım yavaş yavaş..sonu güzel olur inşallah...hamileysemde sağlıklı bir gebelik olsun diye yalvarıyorum Rabbime..tekrar aynı acıları yaşatmasın gülüm...çok zor helede sahip olup kaybetmek acıların en büyüğü....Sana da günaydın ablacım ne güzel bi günaydın buiyiyim ne olsun diyete başladım bende
madem çocuk yok bari diyet olsun dedim.. senin testi merak ediyom ya yap da rahatlayalım sevinelim inşallah
![]()
gelen giden yok çok şükür...inşallah hamileyimdir kübişim...çabucak dişini çıkarsın inşallah minnoşun kuzum...öpüyorum canımcım...Ahahahahahahha sen byle diyimce kendimi bildirim fakiri gibi hissettimsagol leyla abla gece 1.30da uyudu sabah kadar hep mizirdandi rutini bu zaten
. suan zorla uyuttum uyanimca koklarim leyla teyzosu . sen nasilsin gelen giden yok demi