Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah gönlüne göre olsun abla Allah Allah sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin

Salam kızlar ne yapionuz..
Hamisler nasılsınız Al_pi vesselam_ kontrolleriniz iyi geçiyormuş testlerinizin de sonucu güzel ciksin inşallah.. masallah size rabbim sag salim dogurmayi nasip etsin..
LeYLa_21 canim cuma günü test yapacakmissin hakkinda hayirlisi olsun beni de etiketle sonuca unutma olur.mu rabbim yüzünü güldürür inşallah cnm.
u-mutlu lale sende ne var ne yok cnm son yazilarinda bahsetmemissin ne durumdasin

Benm kv köye gitti 1 hafta olacak tek basimayim cucuklerimle daha 1 hafta kadar da gelemez sanirim hem annesi meme.kanseri olmus hem teyzesi yasli veraset islemleri var ..o yuzden gecem gündüzüm bir bir de bel fitigim var agridan ölüyorum cocuklar surekli uzerimde aksamina uyuyakaliyorum onlar uyuyunca bazen de dinlenemiyorum bile bu gun saat 3 te kalktim hala uyumadim..simdi babam geldo evi toparlayacagim size bir bakayim.dedim gecen baya okudum alinti yaptim sonra yazamadim cocuklar uyandi kafama da tas geldi begenip yazilmiyor die:)) canınız sagolsun yazamasam da girip bakiyorum her zamanki gibi
Hamisler kendinize dikkat edin hepinizin rabbim.yar ve yardimcisi olsun.
Güzel haberlere etiketleyin olur mu

Iyiyim canım. Bu gün erken eve gideceğim ins. Biraz dinleneyim. Tablon halen iyi bence yarın kesin test yapmalısın..Duamdasin
Allah razı olsun gülüm..bugün ateş düşük çıkacak diye korkuyordum ama çok şükür yüksek çıktı...ölçüm saatinde 36,8 idi 15 dk sonra tekrar ölçtüm 36,9 dünle aynı çıktı yani...inşallah pozitifi görürüm canım ya...hepimiz sağlıklı gebelik yaşayalım inşallah ve sağlıkla kucaklayalım ..Rabbim duysun sesimizi inşallah...Acılarımızı hafifletsin yeni mutluluklarla inşalah...
amin gülüm inşallah Allah razı olsun gülüm..inşallah sonuç pozitif olurda etiketlemek nasip olur kuzum...

Allah kolaylik versin .. Isin zor uyku uyuyabiliyorsan ne mutlu sana :)
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim aminn hepimize saglikla kucagimiza almak nasip olsun .. Bekleyenlerde hemen hamis olsun

4 bebeli kadin ben tasi sana atmadimki bizzatt alpiye attim cvp vermedi diye oda kahvalti yapiyomus

Bak leyla abla test yap diye inletme bizi yarin hemen yap

Canım aslında yazdım ama gerilerde kaldı demek ki.. Ben yine adet oldum bu ay dr ile görüşemediğimiz için 2. femara ayına devam edemedim normalde 2 ay deniycekti. Ben kist olmasından şüpheliyim inşallah bi sorun yoktur. Adetim bi azalıyo bi çoğalıyo filan biraz saçmalıyo anlayacağın. Bu ay kendimi diyete verdim zayıflamaya çalışcam. Onun haricinde bugün Çapa infertiliteden randevu aldım 12 aralık a verdi. Bi görüşeyim ne diyecekler diyorum.. Bende durum bu.. Senin işin bizden zor olsa da çok güzel Allah yardımcın olsun tabi 4 çocuk inanılmaz yaa Allah'ın mucizeleri onlar çok şükür verene Ayrıca bebeklerinle uğraşırken bize de bu kadar uzun yazıp nerdeyse çoğumuzun halini hatırını sorduğun için teşekkür ederim

Geçmiş olsun kuzum başka yardım edecek kimse yok mu.yerim o minnakları tam tatlılık yaşları ♥♥♥♥

günaydın canım...biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın saadetcim.?
Iyiyim ablişim heyecanla yarın test sonucunu bekliyorum inşallah Rabbim yüzünü güldürür sağlıkla evlatlar nasip eder. ateş vs pek anlamıyorum ama sanirim iyi gidiyor inşallah hayırlı haberler verirsin

Iyiyim ablişim heyecanla yarın test sonucunu bekliyorum inşallah Rabbim yüzünü güldürür sağlıkla evlatlar nasip eder. ateş vs pek anlamıyorum ama sanirim iyi gidiyor inşallah hayırlı haberler verirsin
Amin gülüm..Allah razı olsun saadetim...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün kuzum..bakalım inşallah Yüce Mevlam nasibimize yazmıştır kuzum...sağlıkla sıhhatle nasip etsin cümlemize canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…