Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

13.gun koyu sadece niye acaba :) Iki uc gun ist uste koyu olmasi lazimdi ama seninki bir gunde catlamis :)
Kuzum onlar aslinda beklemis halleri ilk etapta hepsi ayni siliklikte cikmisti.. bekleyince degisiyomus sanirim bakalim iyice dilkat edicem bundan sonra.. ilk hallerini çektim hepsinin ama tek tek atmak uzun surer.. insallah kestiririm net gununu

Kiz saka maka hamilelik haberi vermissin Al_pi yazmasa hic farketmicem birine cevap yazdin sandim hic okumuyom bile hayirli olsun canim benim Allah tamamina erdirsin..
Aynen ne kadar da sakin sessiz yazmis aslinda ne kadar guzel bir haber vermis .. Hsevdaninkide yolunda giderse 3gun ust uste guzel haber almis olacagiz insallah ..

Kuzum onlar aslinda beklemis halleri ilk etapta hepsi ayni siliklikte cikmisti.. bekleyince degisiyomus sanirim bakalim iyice dilkat edicem bundan sonra.. ilk hallerini çektim hepsinin ama tek tek atmak uzun surer.. insallah kestiririm net gununu
Bekledikten sonra anlami yok :) Beklemeden cek birlestir bak bakalim en koyu ne zaman olacak

Kız okudum anlamadım bu kız hamile miydi hiç tebrik etmedim falan sonra alpi yazınca dank etti müjdeli haberi vermişsin Rabbim tamamına erdirsin gülüm inşallah böyle 40 hafta sürsün inşallah

Kız okudum anlamadım bu kız hamile miydi hiç tebrik etmedim falan sonra alpi yazınca dank etti müjdeli haberi vermişsin Rabbim tamamına erdirsin gülüm inşallah böyle 40 hafta sürsün inşallah

Alpisim yazmasa hicbirimiz anlamicaktik darisi basimiza kuzum

Amin insallah gerçekten grup çok hayırlı geldi inş böyle devam eder:) hala inanamıyorum da naptigimi bilmiyorum yazdığımı okuyunca kendim bile anlamadım valla

Amin insallah gerçekten grup çok hayırlı geldi inş böyle devam eder:) hala inanamıyorum da naptigimi bilmiyorum yazdığımı okuyunca kendim bile anlamadım valla
Sakinlik iyidir kuzum hele de hamilelikte evet grubumuz candır ♥♥ inşallah böyle güzel haberler devam eder

hamaratcann canım ne güzel bir haber verdin bizlere çok şükür Rabbime..sağlıklı bir gebelik yasar hayirlisiyla dokuz ay sonunda evladını kucagina alırsın :)
Darisi diğer arkadaşlarimiza insAllah en yakın zamanda hemde

Canım günaydın hiç üzme kendini herşey olcağına varıyo. Hem artış var sonuçta sınırda da olsa hemen kötü düşünmeyelim. İnşallah herşey olumlu gelişir
insallah canim yarin saat on gibi belli olur durumum güzel haberler vermek nasip olsun insallah
Canım artış olmuş aslında degerin guzel.umudunu kaybetme herseyin hayırlısı rabbimden duani etmeye devam et bizde ediyoruz
bisey dicektim doktor sana iğne vermedi mi pıhtılaşma için acaba
insalalh canim yarin daha güzel olur. aspirin kullaniyorum canim
alpim hayirlisi bilmiyorum nasil olacak belirsiz gene hersey nasipten öte yol yok olmadi tüp bebek deneyecegiz artik.
Saye- canım herşeyde vardır bir hikmet. Sonucun daha tam kesinleşmemiş ama ne olursa olsun üzülme hamile kalabiliyorsun sonuçta,Rabbim nasip edecek.
hayirlisi olsun canim ...
Saye- inşallah yanıltır Cnm minik seni, İnan söyleyecek bişe bulamıyorum hepsi mucize baştan sona akıl almıyor ben iyiye yormak istiyorum... Rabbim güldürsün yüzünü Haticem...
insalah yaniltir canim yarin sabah güne iyi baslarim insallöah..

hayirli olsun canim darisi tüm isteyenlere cok güzel bi haber:)
Saye- gülüm az da olsa yükselmiş sonuçta değerler umudumuz Allahtan. ne gelirse ondan ♥
insalah saadetim dualrinizi bekliyorum canim

Allah razı olsun inşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…