- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Kuzum onlar aslinda beklemis halleri ilk etapta hepsi ayni siliklikte cikmisti.. bekleyince degisiyomus sanirim bakalim iyice dilkat edicem bundan sonra.. ilk hallerini çektim hepsinin ama tek tek atmak uzun surer.. insallah kestiririm net gununu13.gun koyu sadece niye acaba :) Iki uc gun ist uste koyu olmasi lazimdi ama seninki bir gunde catlamis :)
Aynen ne kadar da sakin sessiz yazmis aslinda ne kadar guzel bir haber vermis .. Hsevdaninkide yolunda giderse 3gun ust uste guzel haber almis olacagiz insallah ..Kiz saka maka hamilelik haberi vermissinAl_pi yazmasa hic farketmicem birine cevap yazdin sandim hic okumuyom bile hayirli olsun canim benim Allah tamamina erdirsin..
Bekledikten sonra anlami yok :) Beklemeden cek birlestir bak bakalim en koyu ne zaman olacakKuzum onlar aslinda beklemis halleri ilk etapta hepsi ayni siliklikte cikmisti.. bekleyince degisiyomus sanirim bakalim iyice dilkat edicem bundan sonra.. ilk hallerini çektim hepsinin ama tek tek atmak uzun surer.. insallah kestiririm net gununu
Aynen ne kadar da sakin sessiz yazmis aslinda ne kadar guzel bir haber vermis .. Hsevdaninkide yolunda giderse 3gun ust uste guzel haber almis olacagiz insallah ..
Cekmistim ilk hallerini bide birlestirip atarimBekledikten sonra anlami yok :) Beklemeden cek birlestir bak bakalim en koyu ne zaman olacak
Kız okudum anlamadım bu kız hamile miydi hiç tebrik etmedim falan sonra alpi yazınca dank etti müjdeli haberi vermişsin Rabbim tamamına erdirsin gülüm inşallah böyle 40 hafta sürsün inşallahKızlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun adetim gecikmisti ama umudum yok diye pek umursamadim benim hep geç kalır diye klomen kullandım geçen ay ve bu ay ve keseyi gördük bugün. inşallah kalp atışını da 2 hafta sonra duyarız herşey için teşekkürler siradaki duaya beni de ekleyinAl_pi
Kız okudum anlamadım bu kız hamile miydi hiç tebrik etmedim falan sonra alpi yazınca dank etti müjdeli haberi vermişsin Rabbim tamamına erdirsin gülüm inşallah böyle 40 hafta sürsün inşallah
AynenAlpisim yazmasa hicbirimiz anlamicaktikdarisi basimiza kuzum
Amin insallah gerçekten grup çok hayırlı geldi inş böyle devam eder:) hala inanamıyorum da naptigimi bilmiyorum yazdığımı okuyunca kendim bile anlamadım vallaKız okudum anlamadım bu kız hamile miydi hiç tebrik etmedim falan sonra alpi yazınca dank etti müjdeli haberi vermişsin Rabbim tamamına erdirsin gülüm inşallah böyle 40 hafta sürsün inşallah
Sakinlik iyidir kuzum hele de hamilelikteAmin insallah gerçekten grup çok hayırlı geldi inş böyle devam eder:) hala inanamıyorum da naptigimi bilmiyorum yazdığımı okuyunca kendim bile anlamadım valla
AynenAmin ebrum inşallah şu yaptığın testleri hiç anlamıyorum sonuçların öyle baktım
insallah canim yarin saat on gibi belli olur durumum güzel haberler vermek nasip olsun insallahCanım günaydın hiç üzme kendini herşey olcağına varıyo. Hem artış var sonuçta sınırda da olsa hemen kötü düşünmeyelim. İnşallah herşey olumlu gelişir
insalalh canim yarin daha güzel olur. aspirin kullaniyorum canimCanım artış olmuş aslında degerin guzel.umudunu kaybetme herseyin hayırlısı rabbimden duani etmeye devam et bizde ediyoruz
bisey dicektim doktor sana iğne vermedi mi pıhtılaşma için acaba
alpim hayirlisi bilmiyorum nasil olacak belirsiz gene hersey nasipten öte yol yok olmadi tüp bebek deneyecegiz artik.Sabah sabah iyi guzel haberler almayi ne cok isterdim @Ters Lale cim ama kismet iste napalim ..
Saye- sana gelince ilk degerin 148 miydi yalnis hatirlamiyorsam dur bakalim az da olsa artisin olmasi guzel birsey .. Ki zaten buda kimyasal sonuclanirsa kesinlikle sperm kalitesi yada yumurtada bi sikinti var tüp bebekten baska secenek dusunulemez artik ..
Üzüldüm hemde cok üzüldüm insallah yukselir degerin de hersey yolunda gider :-(
hayirlisi olsun canim ...Saye- canım herşeyde vardır bir hikmet. Sonucun daha tam kesinleşmemiş ama ne olursa olsun üzülme hamile kalabiliyorsun sonuçta,Rabbim nasip edecek.
insalah yaniltir canim yarin sabah güne iyi baslarim insallöah..Saye- inşallah yanıltır Cnm minik seni, İnan söyleyecek bişe bulamıyorum hepsi mucize baştan sona akıl almıyor ben iyiye yormak istiyorum... Rabbim güldürsün yüzünü Haticem...
hayirli olsun canim darisi tüm isteyenlere cok güzel bi haber:)Kızlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun adetim gecikmisti ama umudum yok diye pek umursamadim benim hep geç kalır diye klomen kullandım geçen ay ve bu ay ve keseyi gördük bugün. inşallah kalp atışını da 2 hafta sonra duyarız herşey için teşekkürler siradaki duaya beni de ekleyinAl_pi
insalah saadetim dualrinizi bekliyorum canimSaye- gülüm az da olsa yükselmiş sonuçta değerler umudumuz Allahtan. ne gelirse ondan ♥
Allah razı olsun inşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşayacağızhamaratcann canım ne güzel bir haber verdin bizlere çok şükür Rabbime..sağlıklı bir gebelik yasar hayirlisiyla dokuz ay sonunda evladını kucagina alırsın :)
Darisi diğer arkadaşlarimiza insAllah en yakın zamanda hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?