Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

cok guzel ayarlamislar isinmisken arayi sicak tutmak istemisler
aynen dilekce yaziyoruz degistirmiyorlarda arkadas iki haftada finallere nasil hazirlanacaz hepimiz birde calisan insanlariz

Günaydin sessiz topikdaşlarım
Sana da günaydın hamile alpi
Yazmıştım ama ben gönderene kadar akşam olduuu

Ay canım ya kıyamam işin zor ama olsun çok şükür yine de

Gülüm yeniden başlayıp tüm testleri yapman inanıyorum iyi gelecektir inşallah Rabbim en kısa zamanda göbüşüne bebişini kondursun hem fit hem hamile ♥♥♥

Kizlar cok sagolun destekleriniz icin insallah hayirlisi olsun hakkimizda.. 20 gun sonra genetik testlerinin sonucunu alicam ondan sonra bakalim doktor ne dicek.. herseyin hayirlisi hakkimizda

Al_pi canım okudum duani Rabbim hayirlisiyla sağlıcakla evladıni kucağına almayı nasip etsin insaAllah

Slm kızlar nasılsınız. kimseyi tek tek etiketlemedim ama herkesin duasını fazlasiyla okudum ve bol bol dua ettim Rabbim topiğimizdeki herkesin kucağını doldursun hayırlı evlatlar versin Amiiiiiiiin ♥♥♥♥ Al_pi kuzum haberin olsun

Al_pi
Ebush_354
Kartanesi_26
Nur_hasret
Kızlar sizin de dualarinizi okudum Rabbim kabul etsin.. hepimizin gonlune gore versin Mevlam.. ♡
Agziniza saglik kizlar .. Allah kabul etsin sizlerede hayirlisiyla evlat nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…