Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

@deeploneliness ve soran iyi dilekte bulunan arkadaslar bugun gittim ben kontrole Cok sukur hersey yolunda
Ordan arkadasima gectigim icin yeni geldim eve ancak girebildim topige duamida okuyamadim yarina okuyacagim ikisini artik
Cok sukur alpicim sevindim tatli ve akilli bebisin hali iste bu .bu topigi en yaramaz bebegi benimki :)))

Sağol ablam Allah raZi olsun ..
Bu arada duani okudum Rabbim kabul etsin.
İnsaAllah tedavin olumlu sonuçlanır güzel haberler verirsin sende bizlere..
Al_pi okudum canım
Amin gülüm sağolasın kuzum.. inşallah Rabbim bu ay nasip eder ablacım... gelsin artık çok bekletmesin dimi... :))

canim iyi olmaniza sevindim hayirlisiyla dokuz ay gececek insallah..
diye diye 40 haftayi sen doldurdun sonunda aldin minigi kucagina
iyiyim cnm sen nasilsin
iyiyim canim ne olsun ayni tas ayni hamam...

Bir sıkıntı yok insAllah canım ...
İyi olmaya sevindim merak etmiştim
Yok bitanem çok şükür iyiyim elhamdülillah. Teşekkür ederiz teyzesi bizi sorduğun için.
Okula gidip geliyoruz 2 kişi. Nöbet tutuyoruz 2 kişi. Bugün teog görevim vardı gene 2 kişi salon başkanı olduk. Ama hep tek maaş veriyorlar

Gözün aydın annesi şükür öyle öyle büyüyecek tabi maşallah ona

Sağol ablişim sen nasilsin
Sağol canım bende iyiyim çok şükür. demin eşimle konuşuyorduk. dün gece seni rüyamda gördüm 2 hafta bir günlük hamile idin dedi. ben şok oldum. gerçekten eğer hamile isem bugün tam 2 hafta 1 günlük canım ya.dün hamile takvimine bakmıştım. Rabbim eşimin rüyasını Gerçeğe döndürsün inşallah ya....

Amin gülüm inşallah...Rabbim nasip edecektir hiç kafanı takma.. herşey Rabbimin izniyle olur.fazla bekletmesin inşallah kuzum. kendi yavrunu da öpüp koklayacaksın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…