Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım bademciklerim şişmiş sorma kaç iğne yaptım valla. sen nasilsin
Geçmiş olsun canım...dikkat et kendine...
güzel haberlerle gel inşallah tatlım...

Çıkmıştır muhtemelen de canım henüz hastaneyi aramadım. doktor il dışında. gelsin de bakalım ne diyecek...
insallah hayirli sonuclar alirsin ablacim..
canim insallah hayirli haberlerini bekliyoruz bebisin iyidir merak etme ..

umutLatahzen LeYLa_21 duanizi okudum kizlar .. Rabbim hayirli evlat nasip etsin size en kisa zamanda insallah ❤
Ağzına sağlık canım...Aminnnnnnnnnnn inşallah büşracımm..duanızı eksik etmeyin..
Iyiyim canım sen nasılsın? Bu gün isten biraz erken döndüm. Ev isi yaptım. Simdi de dinleniyorum
umutLatahzen LeYLa_21 duanizi okudum kizlar .. Rabbim hayirli evlat nasip etsin size en kisa zamanda insallah ❤

Iyiyim canım sen nasılsın? Bu gün isten biraz erken döndüm. Ev isi yaptım. Simdi de dinleniyorum
ohhhhhh iyi yapmışsın...misler gibi olmuştur evcağızın canım...bende şimde toplantıdan geldim..iş yerindeyim..17:30 olsunda eve gideyim diye bakıyorum..kafam kazan oldu...sende dinlen yorma kendini fazla tatlışım...

Kızlar şimdi eve gelebildim bu trafik mahvetti ya..
İyiyiz biz çok şükür minigimde iyi herşey yolunda.9 haftalık olmusuz sat tarihime yetişti masaAllah 2cm olmuş,kalp atisinida dinletti.
Doktor kanama alani yok,kesenin şekli gayet iyi,rahim ağzın kapalı o gelen kanama normal bazı kadınlarda gorulur stres yapma hamileliğin tadını cikar dedi.
Allah razı olsun dualariniz için iyi ki varsiniz.

Canim benim haydi gözün aydın :) maasallah miniğine :)

TaeYang

Doğum yaptı kızlar,
herşey yolunda çok şükür. .

TaeYang canım gozunaydın Allahım anali babalı büyütsün inşallah

TaeYang gözün aydın canım...sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah oğluşunu...Rabbim darısı bizlere olsun inşallah...

TaeYang canım gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insaAllah

TaeYang
Canim gözün aydın :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah :) darısı basımıza

TaeYang kuzum gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ♥

TaeYang gözünaydın canım,ay çok sevindimAllah analı babalı büyütsün inşallahhh
Darısı başımıza

TaeYang sonunda gelmis paşa gozün aydin canim ❤ Bahti güzel olsun insallah ..
vesselam_ canim habersiz birakma bizi

Canlarım çok sağolun :)
Dün kasılmalarım başladı, hastanede suyum geldi, sezaryenle aldım bebişimi kucağıma çok şükür.
Allahım isteyen herkese sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Hadi gözün aydin canim.. Sizde kan uyusmazligi yok dimi ..

ohhhhh maşallah canımcım...Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah...çok sevindim...

Amin canım amin inşallah..
Rabbim hayırlı evlat etsin

Canım doktor görüşmesinin iyi geçmesine sevindim,
istanbul böyle trafik olmadan olur mu..
Stres yapma, çok güzel bi 9 ay geçirceksin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…