Bu salgın heralde ya benimde bademciklerim şiş dikkat etmek gerekCanım bademciklerim şişmiş sorma kaç iğne yaptım valla. sen nasilsin
Evet sanıyorsam salgın yaklaşık 2 haftadır benim de bogazimda sıkıntı var hatta geçen haftasonu yataklık olacaktım neredeyse ama allahtan çabuk düzeldim :) ıhlamur bal ve limon kurtardı beniBu salgın heralde ya benimde bademciklerim şiş dikkat etmek gerek
Geçmiş olsun canım...dikkat et kendine...Canım bademciklerim şişmiş sorma kaç iğne yaptım valla. sen nasilsin
güzel haberlerle gel inşallah tatlım..._Verda_ canım geçen hafta başlattı doktorum insaAllah kötü bisey yoktur.
Geçen hafta kontrolumde doktor dusuk tehliken falan görünmüyor demişti.
Herşeyin hayırlısı bakalım..
Al_pi @Saadetim33 çok sagolun kızlar iki bucukta randevum herşey yolundadır, iyidir minigim insaAllah..
insallah hayirli sonuclar alirsin ablacim..Çıkmıştır muhtemelen de canım henüz hastaneyi aramadım. doktor il dışında. gelsin de bakalım ne diyecek...
canim insallah hayirli haberlerini bekliyoruz bebisin iyidir merak etme ..Canım iyi diyelim iyi olsun bugün gece kırmızı bir lekelenmem oldu peceteye silince..sabah kalktim bisey yoktu.biraz endiseliyim onun icin
Bugün kontrolüm var.gecen hafta herşey yolundaydı kanama alani falan görünmüyor demişti.
Bakalım insaAllah herşey yolundadır canim..
Dua edin ..
Iyiyim canım sen nasılsın? Bu gün isten biraz erken döndüm. Ev isi yaptım. Simdi de dinleniyorumgünaydın bitanem...nasılsın özlemim?
Ağzına sağlık canım...Aminnnnnnnnnnn inşallah büşracımm..duanızı eksik etmeyin..umutLatahzen LeYLa_21 duanizi okudum kizlar .. Rabbim hayirli evlat nasip etsin size en kisa zamanda insallah ❤
Iyiyim canım sen nasılsın? Bu gün isten biraz erken döndüm. Ev isi yaptım. Simdi de dinleniyorum
umutLatahzen LeYLa_21 duanizi okudum kizlar .. Rabbim hayirli evlat nasip etsin size en kisa zamanda insallah ❤
ohhhhhh iyi yapmışsın...misler gibi olmuştur evcağızın canım...bende şimde toplantıdan geldim..iş yerindeyim..17:30 olsunda eve gideyim diye bakıyorum..kafam kazan oldu...sende dinlen yorma kendini fazla tatlışım...Iyiyim canım sen nasılsın? Bu gün isten biraz erken döndüm. Ev isi yaptım. Simdi de dinleniyorum
amin gülüm...sağolasın haticem...insallah hayirli sonuclar alirsin ablacim..
canim insallah hayirli haberlerini bekliyoruz bebisin iyidir merak etme ..
Canim benim haydi gözün aydın :) maasallah miniğine :)Kızlar şimdi eve gelebildim bu trafik mahvetti ya..
İyiyiz biz çok şükür minigimde iyi herşey yolunda.9 haftalık olmusuz sat tarihime yetişti masaAllah 2cm olmuş,kalp atisinida dinletti.
Doktor kanama alani yok,kesenin şekli gayet iyi,rahim ağzın kapalı o gelen kanama normal bazı kadınlarda gorulur stres yapma hamileliğin tadını cikar dedi.
Allah razı olsun dualariniz için iyi ki varsiniz.
TaeYang gözün aydın canım...sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah oğluşunu...Rabbim darısı bizlere olsun inşallah...
TaeYang canım gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insaAllah
TaeYang kuzum gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ♥
Hadi gözün aydin canim.. Sizde kan uyusmazligi yok dimi ..Kızlar şimdi eve gelebildim bu trafik mahvetti ya..
İyiyiz biz çok şükür minigimde iyi herşey yolunda.9 haftalık olmusuz sat tarihime yetişti masaAllah 2cm olmuş,kalp atisinida dinletti.
Doktor kanama alani yok,kesenin şekli gayet iyi,rahim ağzın kapalı o gelen kanama normal bazı kadınlarda gorulur stres yapma hamileliğin tadını cikar dedi.
Yok canım evlenirken yaptırılıyor o değil mi.Hadi gözün aydin canim.. Sizde kan uyusmazligi yok dimi ..
ohhhhh maşallah canımcım...Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah...çok sevindim...Kızlar şimdi eve gelebildim bu trafik mahvetti ya..
Sağol ablam Allah raZi olsun ..ohhhhh maşallah canımcım...Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah...çok sevindim...
Canlarım çok sağolun :)
Dün kasılmalarım başladı, hastanede suyum geldi, sezaryenle aldım bebişimi kucağıma çok şükür.
Allahım isteyen herkese sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Kızlar şimdi eve gelebildim bu trafik mahvetti ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?