Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Slm kızlar, bende bugün sabahtan beri yemek yap,buzdolabı temizle fln derken bayağı ortalıkla uğraştım.. en son duş aldım uzandım.. ayyy hmn yoruluyorum eskiden olsa üstüne market alışverişimide yapardım...herkes iyi mi?

Sanırsam öyle leyla abla biz boş boş takılıyoz işte
Senin testler ne durumda abla hepsinin sonucu temiz inşallah?
evet canım temiz çıktı şükürler olsun...bir tek amh testi kaldı oda Ankaraya gittiği için bugün yarın arayıp öğrenecem sonucu..doktorumda yok bu hafta..inşallah oda güzel gelir canımcım...sende tedavi falan varmıydı canım?

kız iki canınla ne bu kadar yoruyorsun kendini tatlışım?

LeYLa_21 cnm bu aralar biraz yoğunum gelen gidenim oluyor mecburi haller işte... yemeksizde olmuyor ki valla eşimle boş boş tv izlediğimiz akşamları özledim.. kızın nasıl cnmmmm?
@deeploneliness slm özlemcim, iyi diyelim iyi olsun bu cuma bnmde kontrolüm var inşallah yolundadır herşey... sen ne durumdasın? Kuru incir yemeyi ihmal etme

Sağol canım iyi çok şükür...kendini yorma fazla tatlım...

Canım cok guzel gecsin kontrolun belki cinsiyet tahmini yapar dr belli mi olur yakinda giderler ins misafirler de rahat edersin.Inciri önümüzdeki ay denemeyi istiyorum. Bu ay ovu.donemi geçti canım. .

Mor Seven canım nasılsın,yoksun bu aralar iyisin di mi?
İyiyim bitanem. Susam da iyi bi süre girmek istemedim çok huzursuz ve gergindim biraz uzak kalmak istedim.
Sen nasılsın gülüm. İnşallah bebişin de iyidir canım.

Selam kızlar.
Hepinize hayırlı akşamlar olsun.

Ayyyy kızlar sabahtan yemek yapmıştım ya pişerken koktu resmen şimdi onu yiyemiyorum açım resmen atıştırarak geçiriyorum... şükür halimize ama buda zormuş ya midem hep ayakta öfffff...
vesselam_ Cnm kısmetse bu cuma öğleden sonra randevum... inşallah sizinkilerde gzl geçer

Bir sıkıntı yok insAllah canım ...
İyi olmaya sevindim merak etmiştim

Helali hoş olsun bitanem ağzına sağlık Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…