- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Sanırsam öyle leyla abla biz boş boş takılıyoz işteaynen kimseler yok...millet gezmelerde sanırım yada işleri var...
evet canım temiz çıktı şükürler olsun...bir tek amh testi kaldı oda Ankaraya gittiği için bugün yarın arayıp öğrenecem sonucu..doktorumda yok bu hafta..inşallah oda güzel gelir canımcım...sende tedavi falan varmıydı canım?Sanırsam öyle leyla abla biz boş boş takılıyoz işte
Senin testler ne durumda abla hepsinin sonucu temiz inşallah?
kız iki canınla ne bu kadar yoruyorsun kendini tatlışım?Slm kızlar, bende bugün sabahtan beri yemek yap,buzdolabı temizle fln derken bayağı ortalıkla uğraştım.. en son duş aldım uzandım.. ayyy hmn yoruluyorum eskiden olsa üstüne market alışverişimide yapardım...herkes iyi mi?
amin gülüm...Allah razı olsun özlemcim...inşallah kuzum ..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım benim...Kartanesi_26 Ben iyiyim canım sen nasılsın?
LeYLa_21 canım senden bu ay umutluyum Güzel haberlerini alacakmisiz gibi hissediyorum. .
Al_pi vesselam_ yarın da sizin güzel haberlerinizi alalım ins. Nasıl gidiyor hamilelik
Sağol canım iyi çok şükür...kendini yorma fazla tatlım...LeYLa_21 cnm bu aralar biraz yoğunum gelen gidenim oluyor mecburi haller işte... yemeksizde olmuyor ki valla eşimle boş boş tv izlediğimiz akşamları özledim.. kızın nasıl cnmmmm?
@deeploneliness slm özlemcim, iyi diyelim iyi olsun bu cuma bnmde kontrolüm var inşallah yolundadır herşey... sen ne durumdasın? Kuru incir yemeyi ihmal etme
Canım cok guzel gecsin kontrolunLeYLa_21 cnm bu aralar biraz yoğunum gelen gidenim oluyor mecburi haller işte... yemeksizde olmuyor ki valla eşimle boş boş tv izlediğimiz akşamları özledim.. kızın nasıl cnmmmm?
@deeploneliness slm özlemcim, iyi diyelim iyi olsun bu cuma bnmde kontrolüm var inşallah yolundadır herşey... sen ne durumdasın? Kuru incir yemeyi ihmal etme
İyiyim bitanem. Susam da iyi bi süre girmek istemedim çok huzursuz ve gergindim biraz uzak kalmak istedim.Mor Seven canım nasılsın,yoksun bu aralar iyisin di mi?
Bir sıkıntı yok insAllah canım ...İyiyim bitanem. Susam da iyi bi süre girmek istemedim çok huzursuz ve gergindim biraz uzak kalmak istedim.
Sen nasılsın gülüm. İnşallah bebişin de iyidir canım.
Selam kızlar.
Hepinize hayırlı akşamlar olsun.
Helali hoş olsun bitanem ağzına sağlık Allah razi olsunM M_atruskaumutLatahzen kızlar duanızı okudum Allah hayırlısıyla en yakın zamanda hamile kalıp 9 ay sonra vakti geldiğinde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.. Saadetim dua günün dündü ama erkenden uyuyakaldığım için bugün okudum hakkını helal et canım.. Al_pi cim bu sana bi bildirimdir:) Ayrıca yarın dr. randevun var herşey güzel sıkıntı yok bizde dr a sizin gibi heyecanlarla gidelim inşallah yaşadığınız süreç çok güzel tadını çıkarın
Allah razi olsun kuzum ♥
Alllaamm yarabbim ya hala dogurmamisAynen lalecim, perşembe tekrar gitcem bakalım, en geç haftaya pazartesi salıya kadar beklerim de 41i de geçirmem herhalde diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?