Ellerine sağlık canim benim çok güzel oluyor :) bitince de gönderirsin :) benim de kayınvalidem güzel seyler yapıyor yapınca atarım size resimleriEki Görüntüle 1912818vesselam_ kızlar buda bnm çift cinsiyetli battaniyem kesme şeker modeliymiş,yarısıda altında annem azıcık büyük olsun dedi.. Cnm istedikçe örüyorum işte
Ohhhh çok şükür haftaya benimde randevum var inşallah bende müjdeli hbrler veririm... bu test ne içinmiş Cnm?Şimdi çıktım doktordan :) Allah'a şükür herşey yolunda minigim büyüyor :) kız olduğu kesinleşti bu sefer :)
Doktorum 4 lu test zamanı dedi ama şart değil istersen yaptırma ama nöral diye bi test var onu yaptır dedi kanımı verdim çıktım :)) darısı basınıza
Saol Canlar ben her kış elimden geldiği kadar bişeyler örmeye çalışırım,bana çok iyi gelir örgü terapi olur resmen...bu kışta böle oldu... Rabbim hepimize miniklerimizi koklamayı nasip etsinCanım ellerine sağlık çok tatli rengi yaaa.
Çok beğendim.. Rabbim Hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin insaAllah
İnsallah senden de güzel haberler alacağız canim benim :) bu test yanlış hatırlamıyorsam omurilikte açıklık olup olmadığıyla alakalı bir sürü şey soyledi amaOhhhh çok şükür haftaya benimde randevum var inşallah bende müjdeli hbrler veririm... bu test ne içinmiş Cnm?
Aynen canim bende çok şey yapıyorum hatta yeğenim icin minik elbiseler örmüştük annemle dolap süsü yapmıştık Mevlüt'ünde ve hastanede dağıtmıştık herkes çok beğenmişti gerçekten kafaya birşey takmak istemiyorsam kendimi birşeylere veriyorum :) bi ara kurabiye pasta kecelerden süsler elimden geldiğince yapmaya çalışıyorumSaol Canlar ben her kış elimden geldiği kadar bişeyler örmeye çalışırım,bana çok iyi gelir örgü terapi olur resmen...bu kışta böle oldu... Rabbim hepimize miniklerimizi koklamayı nasip etsinSemra24
Amin canim benim allah isteyen herkese nasip etsin insallah :)Semra24 canım prenses geliyor yani masaAllah..
Rabbim hayırlısını versin insaAllah.. hayirlisiyla kucağına almayida nasip etsin Rabbim
Gozün aydin canim prenses kendini kesinlestirdi desene .. Hadi gozün aydin sonucunda temiz cikar insallah ..Şimdi çıktım doktordan :) Allah'a şükür herşey yolunda minigim büyüyor :) kız olduğu kesinleşti bu sefer :)
Doktorum 4 lu test zamanı dedi ama şart değil istersen yaptırma ama nöral diye bi test var onu yaptır dedi kanımı verdim çıktım :)) darısı basınıza
Amin canım inşallah. Hamd olsun iyiyim, boynum tutulmuş robot gibi hareket ediyorum :))) Elif de iyi şükür, 21'inde doktora gideceğiz inşallah her şey yolundadır. Anneliğe alıştım galiba gülüm, telaşeden doğru düzgün ilgilenemedim ki çocuklaİnşallah kullanmak nasip olur Cnm, nasılsın, Elif bebeğimiz nasıl alışabildin mi anneliğe
Amiiiin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok şükür her şeyin yolunda olmasına sevindim canım, prensesini kucağına aldığın günleri de görelim hayırlısıyla.Herşey yolunda şimdilik bir sıkıntı Yok 3 boyutlu gördük meleğimizi allah herkese nasip etsin :)
Evet canim :) insallah bi sıkıntı çıkmaz :) sıra sizlerde inşallah herşey yolundadir :))Gozün aydin canim prenses kendini kesinlestirdi desene .. Hadi gozün aydin sonucunda temiz cikar insallah ..
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin inşallah en yakın zmnda mucizene kavuşursun CnmMerhaba kızlar, çok uzun bir aradan sonra tekrar ben geldim. Eşimde varikosel vardı. 10 kasım günü çift taraflı ameliyat oldu.Şuanda istirahatte. Dün dikişlerin altında sıvı birikmesi olduğundan dolayı 4 hastane gezdik. yarın yine üroloji bölümünde kontrolü var. Bizde artık tedavimizi olduk ve geri sayıma başladık.Her ay ayrı bir heyecanla bekleyeceğiz.
Cnm yaptıklarını arada fotoğraflasana,bizlerede fikir olur hemAynen canim bende çok şey yapıyorum hatta yeğenim icin minik elbiseler örmüştük annemle dolap süsü yapmıştık Mevlüt'ünde ve hastanede dağıtmıştık herkes çok beğenmişti gerçekten kafaya birşey takmak istemiyorsam kendimi birşeylere veriyorum :) bi ara kurabiye pasta kecelerden süsler elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
Tabi fırsat buldukça paylaşırım :)Cnm yaptıklarını arada fotoğraflasana,bizlerede fikir olur hemellerine sağlık Cnm bnm...
Hoş geldin canım güzel haberlerle gelmişsin..Merhaba kızlar, çok uzun bir aradan sonra tekrar ben geldim. Eşimde varikosel vardı. 10 kasım günü çift taraflı ameliyat oldu.Şuanda istirahatte. Dün dikişlerin altında sıvı birikmesi olduğundan dolayı 4 hastane gezdik. yarın yine üroloji bölümünde kontrolü var. Bizde artık tedavimizi olduk ve geri sayıma başladık.Her ay ayrı bir heyecanla bekleyeceğiz.
Katilmak isteyenler yazsin kararlastiralim canim .. Olur baslayalim..
Tedaviniz hayirli olsun .. Umarim kisa zamanda hayirli haberler verirsin bizlere..Merhaba kızlar, çok uzun bir aradan sonra tekrar ben geldim. Eşimde varikosel vardı. 10 kasım günü çift taraflı ameliyat oldu.Şuanda istirahatte. Dün dikişlerin altında sıvı birikmesi olduğundan dolayı 4 hastane gezdik. yarın yine üroloji bölümünde kontrolü var. Bizde artık tedavimizi olduk ve geri sayıma başladık.Her ay ayrı bir heyecanla bekleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?