Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Eki Görüntüle 1912818 vesselam_ kızlar buda bnm çift cinsiyetli battaniyem kesme şeker modeliymiş,yarısıda altında annem azıcık büyük olsun dedi.. Cnm istedikçe örüyorum işte
Ellerine sağlık canim benim çok güzel oluyor :) bitince de gönderirsin :) benim de kayınvalidem güzel seyler yapıyor yapınca atarım size resimleri

Ohhhh çok şükür haftaya benimde randevum var inşallah bende müjdeli hbrler veririm... bu test ne içinmiş Cnm?

Canım ellerine sağlık çok tatli rengi yaaa.
Çok beğendim.. Rabbim Hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin insaAllah
Saol Canlar ben her kış elimden geldiği kadar bişeyler örmeye çalışırım,bana çok iyi gelir örgü terapi olur resmen...bu kışta böle oldu... Rabbim hepimize miniklerimizi koklamayı nasip etsin Semra24

Ohhhh çok şükür haftaya benimde randevum var inşallah bende müjdeli hbrler veririm... bu test ne içinmiş Cnm?
İnsallah senden de güzel haberler alacağız canim benim :) bu test yanlış hatırlamıyorsam omurilikte açıklık olup olmadığıyla alakalı bir sürü şey soyledi ama
Aklımda kalan o diğer testler icin çok önemli değil dedi bende yaptırmadım :) ileri günlerde şeker yüklemesi yapmayı düşünmüyorum bakalım allahtan hayırlısı :))

Aynen canim bende çok şey yapıyorum hatta yeğenim icin minik elbiseler örmüştük annemle dolap süsü yapmıştık Mevlüt'ünde ve hastanede dağıtmıştık herkes çok beğenmişti gerçekten kafaya birşey takmak istemiyorsam kendimi birşeylere veriyorum :) bi ara kurabiye pasta kecelerden süsler elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum

Gozün aydin canim prenses kendini kesinlestirdi desene .. Hadi gozün aydin sonucunda temiz cikar insallah ..

İnşallah kullanmak nasip olur Cnm, nasılsın, Elif bebeğimiz nasıl alışabildin mi anneliğe
Amin canım inşallah. Hamd olsun iyiyim, boynum tutulmuş robot gibi hareket ediyorum :))) Elif de iyi şükür, 21'inde doktora gideceğiz inşallah her şey yolundadır. Anneliğe alıştım galiba gülüm, telaşeden doğru düzgün ilgilenemedim ki çocukla hiç bir şey anlamadım desem yeridir. Yinede onun varlığı ayrı bir mutluluk, Rabbime verdiği emanetten dolayı binlerce kez şükürler olsun. İsteyen herkes bu duyguyu tatsın Allah'ın izniyle.

Herşey yolunda şimdilik bir sıkıntı Yok 3 boyutlu gördük meleğimizi allah herkese nasip etsin :)
Amiiiin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok şükür her şeyin yolunda olmasına sevindim canım, prensesini kucağına aldığın günleri de görelim hayırlısıyla.

Merhaba kızlar, çok uzun bir aradan sonra tekrar ben geldim. Eşimde varikosel vardı. 10 kasım günü çift taraflı ameliyat oldu.Şuanda istirahatte. Dün dikişlerin altında sıvı birikmesi olduğundan dolayı 4 hastane gezdik. yarın yine üroloji bölümünde kontrolü var. Bizde artık tedavimizi olduk ve geri sayıma başladık.Her ay ayrı bir heyecanla bekleyeceğiz.

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin inşallah en yakın zmnda mucizene kavuşursun Cnm

Cnm yaptıklarını arada fotoğraflasana,bizlerede fikir olur hem ellerine sağlık Cnm bnm...

Hoş geldin canım güzel haberlerle gelmişsin..
İnsaAllah bu vesileniz olur mucizenizi hemen gönderir Rabbim..
Bu arada ismini değiştirdin sanırım umudunu kaybetmeydu değil mi

Tedaviniz hayirli olsun .. Umarim kisa zamanda hayirli haberler verirsin bizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…