• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Nasılsın cnm hsg Çekildi mi?

Bu ay çekileceğim canim
Regl olmadım daha..
İdrar testi yaptim
Çıkmadı. .
2 aydır olmadim,
Tarsual ı reçetesiz veriyolar mı?

Bu ay çekileceğim canim
Regl olmadım daha..
İdrar testi yaptim
Çıkmadı. .
2 aydır olmadim,
Tarsual ı reçetesiz veriyolar mı?
Hiç kullanmadım cnm bir fikrim yok inşallah bir süpriz olur cnm
Sen nasılsın güzelim?
ben daha hist sonrası ilk bat ı bekliyorum bir haftaya gelirler sanırım 2.regl da kontrol

Hiç kullanmadım cnm bir fikrim yok inşallah bir süpriz olur cnm

ben daha hist sonrası ilk bat ı bekliyorum bir haftaya gelirler sanırım 2.regl da kontrol

Korunuyo musunuz canim
Hayırlısı olsun inşallah. .

Zevk meselesi gülüm, sende inşallah içine sinen bir şey bulursun.

Allah iyilik versin canım, özledim bende çok. Şu kadınlar kulübünün bir uygulaması olsa her şey daha kolay olacak :)

Becerirsin kuzum niye beceremeyesin :) benimde ihtiyacım var :/
olsun canım sen daha emziriyorsun verirsin sonrasında

12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum
4444 salat-i tefriciye
10.000 El-Kadir - Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan
41 Felak suresi - nazara karsi
21 Nas suresi - nazara karsi
1000 Nasr suresi - Her muradın hali için
100 Kevser suresi - muradına nail olmak icin
100 Salavat-i fatih - hayirli isteklerimiz icin
1000 salaten tüncina - Arzuların kolay olmasi, muradı hasıl olmasi icin..

Ilk sayfadaki kalan dualarimiz bunlar katilmak isteyenler ve ne okumak istedigini de söylesin..
@deeploneliness @Kartanesi_26 Ebush_354 Ebush_354 @umutLatahzen @hsevda @LeYLa_21 vesselam_ vesselam_ Semra24 Semra24 M M_atruska _Verda_ _Verda_ @Ters Lale aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin..
saolasın canım haber verdiğin için benim aklımda hep salat-i tefriciye var eğer fikir yoksa ben oyumu ondan yana kullanabilirim

Al_pi Al_pi ben varım sıraya devam bencede...
Pinkpinkblue Pinkpinkblue ayyy çamaşırı topladım resmen dondu ellerim sıcak bir çay yaptım içimi ısıtmaya çalışıyorum :rolleyes: sen napıyorsun Cnm, hala gezmelerdemisin?
Cok erken girdim siteye :). evet cnm annemlerdeyim zaman cabuk gecti :(. ufff usutme kendinide bebiside ;) .şimdi uyuyosundur iyi uykular size :)

Back