- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim benim allah razı olsun :)Gözün aydın canım Rabbim böyle devam ettirsin güzel güzel büyüsün doğuma kadar prensesin
Nasılsın cnm hsg Çekildi mi?
Nasılsın cnm hsg Çekildi mi?
Hiç kullanmadım cnm bir fikrim yok inşallah bir süpriz olur cnmBu ay çekileceğim canim
Regl olmadım daha..
İdrar testi yaptim
Çıkmadı. .
2 aydır olmadim,
Tarsual ı reçetesiz veriyolar mı?
ben daha hist sonrası ilk bat ı bekliyorum bir haftaya gelirler sanırım 2.regl da kontrolSen nasılsın güzelim?
Hiç kullanmadım cnm bir fikrim yok inşallah bir süpriz olur cnm
ben daha hist sonrası ilk bat ı bekliyorum bir haftaya gelirler sanırım 2.regl da kontrol
Çaktırma bende eski tarihe gidip hangi güne geliyor diye baktımBen kendi gunumu unuttum iyimi 15 cumartesiyse tabiki 17 pazartesi olacak ☺
Iyiyim canım seni sormaliHanimlar nasilsiniz![]()
Evet cnm iki ay korunma verdiKorunuyo musunuz canim
Hayırlısı olsun inşallah. .
olsun canım sen daha emziriyorsun verirsin sonrasındaZevk meselesi gülüm, sende inşallah içine sinen bir şey bulursun.
Allah iyilik versin canım, özledim bende çok. Şu kadınlar kulübünün bir uygulaması olsa her şey daha kolay olacak :)
Becerirsin kuzum niye beceremeyesin :) benimde ihtiyacım var :/
canım çok güzel olmuş bu arada berjerlerimiz aynı kumaş sanırım :)Eki Görüntüle 1912818vesselam_ kızlar buda bnm çift cinsiyetli battaniyem
kesme şeker modeliymiş,yarısıda altında annem azıcık büyük olsun dedi.. Cnm istedikçe örüyorum işte
![]()
saolasın canım haber verdiğin için benim aklımda hep salat-i tefriciye var eğer fikir yoksa ben oyumu ondan yana kullanabilirim12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum
4444 salat-i tefriciye
10.000 El-Kadir - Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan
41 Felak suresi - nazara karsi
21 Nas suresi - nazara karsi
1000 Nasr suresi - Her muradın hali için
100 Kevser suresi - muradına nail olmak icin
100 Salavat-i fatih - hayirli isteklerimiz icin
1000 salaten tüncina - Arzuların kolay olmasi, muradı hasıl olmasi icin..
Ilk sayfadaki kalan dualarimiz bunlar katilmak isteyenler ve ne okumak istedigini de söylesin..
@deeploneliness @Kartanesi_26Ebush_354 @umutLatahzen @hsevda @LeYLa_21
vesselam_
Semra24 M M_atruska
_Verda_ @Ters Lale aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin..
Cok erken girdim siteye :). evet cnm annemlerdeyim zaman cabuk gectiAl_pi ben varım sıraya devam bencede...
Pinkpinkblue ayyy çamaşırı topladım resmen dondu ellerim sıcak bir çay yaptım içimi ısıtmaya çalışıyorum
sen napıyorsun Cnm, hala gezmelerdemisin?
Bende iyiyim canimm annemdeyimIyiyim canım seni sormali![]()
Defne uyutmadi mi annecikCok erken girdim siteye :). evet cnm annemlerdeyim zaman cabuk gecti. ufff usutme kendinide bebiside
.şimdi uyuyosundur iyi uykular size :)
Yoksa sohbet yeni mi bittiBende iyiyim canimm annemdeyim.
Suan krizlerde canim salliyorum bir yandan :)) uykundiye bisey yok bizim evimizde :))Defne uyutmadi mi annecik![]()
Kuzum bence anneyle sohbet muhabbet bu saatte kalmışDefne uyutmadi mi annecik![]()
Yok cnm ancak gelebildim komşu vardi gec gittiYoksa sohbet yeni mi bitti![]()
Dedikodunun dibi mi diyorsunKuzum bence anneyle sohbet muhabbet bu saatte kalmış![]()