Aynen ısrarla kitabı alın dedi e ister istemez insanın içine kurt düşüyor :) sonradan canlı yayında söylenecek birşey değil dedi özel çünkü falan yapti ısrar edilince :)Bende denk geldim o anlatirken ben agladim ayni seyleri yasayinca daha derinden hissediyorsun aciyi .. Kürüde buharina oturuyorsunuz deyince aklima süt maydanoz geldiSonucta bana vesile oldugu icin ilk aklima gelende o oldu .. Onlarin en büyük sansi para sıkıntısı yok doktorları dünyaca ünlü
Ama kitabi alin diye diretip cayi söylemesi cok sacmaydi cayi herkes icemez ki..
Yok ikisi de tutmadi :) şubatta yapmıştık nikahı :) ilk buluşma tarihimiz diye :)Ama dogum mayis senin tutmadi haziran olacakti ☺Nikah mayistami kiyildi yoksa@hsevda o zaman aralikta hazir ol bu is olacak amin
Aslinda özel gercekten ama biz burda herseyi paylasinca artik normal geliyorAynen ısrarla kitabı alın dedi e ister istemez insanın içine kurt düşüyor :) sonradan canlı yayında söylenecek birşey değil dedi özel çünkü falan yapti ısrar edilince :)
Buhar olayını kaçırmışım ben :) sadece cayı duydum bide ısrarla istedikleri bisi vardı demek o da buharmış :)Aslinda özel gercekten ama biz burda herseyi paylasinca artik normal geliyorYoksa süt buharini nasil anlatacak canli yayinda soyunun bi legen bulun icine oturun Bize kolay anlatmak alistik
Amin canim benim amin insallah hayirlisi... dogru diyosun kuzum öyle evet suan daha cok gorunuyo hamisler bu arada olunca :)Iste bende onu diyorum gecen yil bir suru gebe vardi ama insan coktu simdi insan az yazanlarda sadece takvimi olanlar olunca cok gorunuyor ☺
Darisi size olsun canim insallah tez vakitte sanada nasip olsun ..
Kız bende 17 temmuz 2012 de evlendim :) 2012 ler çokBenle ayni herseyin temmuzda evlendim temmuzda dogum yapacagim insallah27de evlendim 2012..
Sende ocakta hamile kalip eylülde dogum yapacaksin insallahsistemi bozmayacagiz böylelikle Çoook amin..
Yokmu arttiran ☺ sen sali gunumu evlendin kiz ☺K
Kız bende 17 temmuz 2012 de evlendim :) 2012 ler çok
Zevk meselesi gülüm, sende inşallah içine sinen bir şey bulursun.Ben trend isim sevmiyorum ya canım:)) ama yade güzelmiş gerçekten babama danıştım bakalım inşallah bulur birşeyler
Allah iyilik versin canım, özledim bende çok. Şu kadınlar kulübünün bir uygulaması olsa her şey daha kolay olacak :)aaa bende 2012 eyül
arkadasin icin üzüldüm ablacim Allah sabir versin bir daha yasatmasin insallah...
iyiyim canim sükür biraktigin gibiyim özlettin kendini
Becerirsin kuzum niye beceremeyesin :) benimde ihtiyacım var :/İyiyim çok şükür canım zayıflamaya çalışıyorum inşallah becerebilirimaynen öyle özlemimiz büyük sanaa
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum :*Bu arada günaydın kızlar :) heyecandan uyuyamadım yine bugün doktora gidiyorum umarım herşey yolundadır :)
Saadetim nasılsın?Günaydın herkese
Çok güzel olmuş kartanemEki Görüntüle 1912818vesselam_ kızlar buda bnm çift cinsiyetli battaniyem kesme şeker modeliymiş... Cnm istedikçe örüyorum işte
İnşallah kullanmak nasip olur Cnm, nasılsın, Elif bebeğimiz nasıl alışabildin mi anneliğeÇok güzel olmuş kartanemEllerine sağlık, rengine bayıldım. Meleğin iyi günlerde kullansın
Canım ellerine sağlık çok tatli rengi yaaa.Eki Görüntüle 1912818vesselam_ kızlar buda bnm çift cinsiyetli battaniyem kesme şeker modeliymiş,yarısıda altında annem azıcık büyük olsun dedi.. Cnm istedikçe örüyorum işte
Şimdi çıktım doktordan :) Allah'a şükür herşey yolunda minigim büyüyor :) kız olduğu kesinleşti bu sefer :)Günaydıııııın herkese
Semra24 Cnm güle güle çıkmak nasip olsun kontrolden bize hbr vermeyi unutma olur mu
Ayyy benim 2013 bozdum oyunu
Herşey yolunda şimdilik bir sıkıntı Yok 3 boyutlu gördük meleğimizi allah herkese nasip etsin :)Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum :*
Saadetim nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?