Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen öyle zaman su gibi akıp gidiyor ama Bana çok uzun geldi ebrum:) bebişin ismini hala koyamadık düşünüyoruz canım

Ahh azcik yakin olaydin koşar gelirdim walla.. Bu gunlerde gececek insallah canim evinde kızınla cay kahve iceceksin sonra ☺

Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı.
Nst iyi , açılma filan da yok.
Bebişimin kafası hala yukarıda, karnım bile yukarıda duruyor.
Doktorum da 40ı dolduralım olmazsa suni vermem sezaryene alırım diyo.
Haftasonu da izinliymiş.
Sezaryene doğru gidiyorum hayırlısı olsun artık napak :)

Tahmin etmistim dedim sana erkekler gelmiyor doktorlar zorla sezeryanla aliyor diye
Hakkinda hayirlisi olsun sag salim dogsunda yeter ..

Neler düşünüyorsunuz peki :) aklında ki isimler ney merak ettim :) benim aklımda nefes defne ve Ada var ama aklımızdaki ilk isim nefes
Dun bi topikte line ismine denk geldim cennetteki hurma bahcesiymis guzel isim..
Kiz isimlerinden doğa duru masal öykü sure melin isimleri favori isimlerimdir derandiren

Dun bi topikte line ismine denk geldim cennetteki hurma bahcesiymis guzel isim..
Kiz isimlerinden doğa duru masal öykü sure melin isimleri favori isimlerimdir derandiren
İnanır misin evliliğimizin ilk yıllarında bebek düşünmeye başladığımızda eşimle düşündüğümüz ilk isim doğa kız da olsa erkekte olsa doğa ismini koyacaktık :) taki kardeşim bizden önce davranıp kızının ismini doğa koyana kadar :)

Benimde esimin ilk söyledigi isimdi yillar yillar evvel ☺

TaeYang canım benim Rabbim herşeyin hayırlısini verir.
Bakalım belki sancıların bir anda baslayiverir daha çok var..
Sen en iyisi evi sil eğilerek

ebulim hosgeldin cani nasilsin ..
cani benim arkadas 41, haftanin sonunda dogurdu normal dogumnla. son günlerinde dayanamiyorum doktora gidip al cikar sunu diyecem diye dolaniyordu bi gecede oluverdi hersey. insallah seninde sag salim olsunda gerisi önemli degil

dualarimiz bir ablacim insallah oda güzel gelir haberlerini bekliyorum..

Kızlar biraz önce yazı gelmiş bana kullanıcı isminizi değiştirin gibi neden ki acaba

Nasildi bebis mis gibi kokuyordu dimi ... Rabbim sanada nasip etsin insallah canim benim ❤
ahha alpim hemde nasil iki bebek gördük biri arkadasim in biri teyzemin masallah cok tatlilar insallah Allah isteyen herkesle birlikte bana da nasip etsin aminnn..

ahha alpim hemde nasil iki bebek gördük biri arkadasim in biri teyzemin masallah cok tatlilar insallah Allah isteyen herkesle birlikte bana da nasip etsin aminnn..
Teyzenin mi ne guzel kucuk teyzen desene .. Benimkiler torun seviyor ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…