- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Aynen öyle zaman su gibi akıp gidiyor ama Bana çok uzun geldi ebrum:) bebişin ismini hala koyamadık düşünüyoruz canımHamd olsun iyi deranım, her şey yolunda şükür sadece telaşemiz var işte.
Bebişin ismi belli mi gülüm? Şaka maka seninde az kalmış, zaman su gibi akıp gidiyor.
Aşk olsun Büşram pas vermez olurmuyum kız hiç, hemen girip yazdım. Nasılsın bakalım taze anne
Ya şimdi sende çok tatlı olmussundur o gobisleAynen öyle zaman su gibi akıp gidiyor ama Bana çok uzun geldi ebrum:) bebişin ismini hala koyamadık düşünüyoruz canım
Tontis oldum :) hadi bakalım sıra sizde :)Bendede canım aynen 10kilo aldım 4yilda
Çok tatlis olmussundur şimdi
Ahh azcik yakin olaydin koşar gelirdim walla.. Bu gunlerde gececek insallah canim evinde kızınla cay kahve iceceksin sonra ☺Günaydın kızlarAramızda ki saat farkının 2 ye çıkması hiç güzel olmadı :/
Dualarımız seninle canım
Allah iyilik versin kuzum
Ay alpim keşke öyle bir şey olsa, size ömür boyu duacı olurdum. İnan ne çocuktan ne lohusalıktan bir şey anlamadım stresten, vardır bunda da bir hayır.
Hayır olsun canlarım, Allah gönlünüze göre versin inşallahSağlıkla sıhhatle kavuşun minnaklarınıza
Neler düşünüyorsunuz peki :) aklında ki isimler ney merak ettim :) benim aklımda nefes defne ve Ada var ama aklımızdaki ilk isim nefesAynen öyle zaman su gibi akıp gidiyor ama Bana çok uzun geldi ebrum:) bebişin ismini hala koyamadık düşünüyoruz canım
Tahmin etmistim dedim sana erkekler gelmiyor doktorlar zorla sezeryanla aliyor diyeSelam kızlar. Bugün kontrolüm vardı.
Nst iyi , açılma filan da yok.
Bebişimin kafası hala yukarıda, karnım bile yukarıda duruyor.
Doktorum da 40ı dolduralım olmazsa suni vermem sezaryene alırım diyo.
Haftasonu da izinliymiş.
Sezaryene doğru gidiyorum hayırlısı olsun artık napak :)
Dun bi topikte line ismine denk geldim cennetteki hurma bahcesiymis guzel isim..Neler düşünüyorsunuz peki :) aklında ki isimler ney merak ettim :) benim aklımda nefes defne ve Ada var ama aklımızdaki ilk isim nefes
İnanır misin evliliğimizin ilk yıllarında bebek düşünmeye başladığımızda eşimle düşündüğümüz ilk isim doğa kız da olsa erkekte olsa doğa ismini koyacaktık :) taki kardeşim bizden önce davranıp kızının ismini doğa koyana kadar :)Dun bi topikte line ismine denk geldim cennetteki hurma bahcesiymis guzel isim..
Kiz isimlerinden doğa duru masal öykü sure melin isimleri favori isimlerimdirderandiren
Benimde esimin ilk söyledigi isimdi yillar yillar evvel ☺İnanır misin evliliğimizin ilk yıllarında bebek düşünmeye başladığımızda eşimle düşündüğümüz ilk isim doğa kız da olsa erkekte olsa doğa ismini koyacaktık :) taki kardeşim bizden önce davranıp kızının ismini doğa koyana kadar :)
ebulim hosgeldin cani nasilsin ..Canlarım hepinizi çooook özledim
@Hira love @Kartanesi_26 kızlar hala taşınamadım, işlerim çok bir sürü de aksilik o yüzden gelemiyorum. Evime bir geçsem her fırsatta geleceğim de bu şekilde maalesef yetiştiremiyorum.
cani benim arkadas 41, haftanin sonunda dogurdu normal dogumnla. son günlerinde dayanamiyorum doktora gidip al cikar sunu diyecem diye dolaniyordu bi gecede oluverdi hersey. insallah seninde sag salim olsunda gerisi önemli degilSelam kızlar. Bugün kontrolüm vardı.
Nst iyi , açılma filan da yok.
Bebişimin kafası hala yukarıda, karnım bile yukarıda duruyor.
Doktorum da 40ı dolduralım olmazsa suni vermem sezaryene alırım diyo.
Haftasonu da izinliymiş.
Sezaryene doğru gidiyorum hayırlısı olsun artık napak :)
dualarimiz bir ablacim insallah oda güzel gelir haberlerini bekliyorum..Amh dışındakiler çıktı herşey yolunda gülüm çok şükür. duanızı eksik etmeyin hepiniz duamdasınız haticem. umarım sende iyisindir canım...
Sağol gülüm. Allah daha iyi yapsın inşallah...
Degistirin degil canim degistirmek istiyorsaniz bize söylemeden sizde degistirebilirsiniz diyor merak etme ☺Kızlar biraz önce yazı gelmiş bana kullanıcı isminizi değiştirin gibi neden ki acaba
Nasildi bebis mis gibi kokuyordu dimi ... Rabbim sanada nasip etsin insallah canim benim ❤herkese selam kizlar nasilsiniz ben nöbet cikisi bebek görmeye gittim antalyalara ancak girdim
ahha alpim hemde nasil iki bebek gördük biri arkadasim in biri teyzemin masallah cok tatlilar insallah Allah isteyen herkesle birlikte bana da nasip etsin aminnn..Nasildi bebis mis gibi kokuyordu dimi ... Rabbim sanada nasip etsin insallah canim benim ❤
Teyzenin mi ne guzel kucuk teyzen desene .. Benimkiler torun seviyor ☺ahha alpim hemde nasil iki bebek gördük biri arkadasim in biri teyzemin masallah cok tatlilar insallah Allah isteyen herkesle birlikte bana da nasip etsin aminnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?