- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Salak dr insan bi guler he der hu der demi amaAy çok fenasın yaa beni mi düşüncen böle düşün o zaman
Aminnn bakalım hadi göle maya çalcaz bu akşam
Dr 2 yumurta var diyince bende aa ikiz olmasın dedim dr bişey demedihayırlısı canım yaa ikizden çok korkuyodum da artık alıştırmya başladım kendimi bu kadar insan dediğine göre olcak mı ne dedim demek
Sınırda cuku olabirde olmayabilirdePinkpinkblue Kartanesi_26 çok şükür kızlar herşey yolundaymis herşey dahada iyi olacak insaAllah.. haftaya bidaha çağırdı
Baktimda 140 altı erkek demişRabbime kalmış bakalım Rabbim hayırlısini nasip etsin.
Kotüyü çagirmaHesabıma göre adete 1 haftam var dünden beri ara ara kasık sancım oluyodu bugün daha sık olmaya başladı en son sene başında kimyasal gebelik geçirdiğimde böyle bir hafta önceden sancılarım olmuştu çok korkuyorum yine aynı şey mi oluyo diye
Hadi bakalim bi sen kaldin rahim filmi olmayan sende bi görüntüsünü al bakalimSelam kızlar nasılsınız, yahu misafirlerden başımı kaldıramadım..
Memleketten misafirler geldi
sonra görümcem 3 cocuğuyla kalmaya geldi,
ondan sonra eşimin arkadaşları iki aile birlikte geldi
baya yoğunluk vardı anlayacağınız,
bu ay inşallah rahim filmi çekileceğim..
Ağrısız olanından,
sonra çalışmalara devam =)
Maydonoz kürü aklımda,
birde bazı ilaçlar varmış @hsevda dedi
onları da doktoruma sorup kullanmayı düşünüyorum...
Başımdan o şekilde geçince düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum canım yaaKotüyü çagirmaBi kere kasik agrisi normal sartlarda gebelik belirtisi olarak sayilir kimyasal gebelikle ne alakasi var ..
Ben adet olacagimi sanip gunlerce pedle gezdim oldum olacagim diye heryerim agriyordu ..
Bu kadar strest iyi degil lutfen akisina birak rahat ol biraz inanki gelecek bebisin dogru zamanda
Hadi bakalim bi sen kaldin rahim filmi olmayan sende bi görüntüsünü al bakalimAgri zaten olmuyor biz kadinlar agriya aliskiniz zaten
Insallah canim Rabbim nasip etsin sana ve diger arkadaslarima ..Başımdan o şekilde geçince düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum canım yaainşallah güzel şeylerin habercisidir bu sancı.
Haftaya görcez bakalım sabırsızlıkla bekliyorum ama inşallah kötü bişey değildir inşallah bende hamileyimdir bu ay
Insallah iyidir haftaya kontrol bu hafta yok o yuzden meraktayim bende..Aynen canım kadınlar her zaman daha güçlü olan taraf oluyor
bu arada biliyosun gebelikte senin gibi her gün iğne vurucam ben de kendime..
O günler gelsin de bir hele
nasıl gidiyo bakalım
minik nsl?
sen nasılsın
bulantın başladı mı?
Insallah iyidir haftaya kontrol bu hafta yok o yuzden meraktayim bende..
Yeter ki o gunler gelsin walla seve seve vuruyorsun tek o iyi olsun diye .. Gobegim mosmor ve gunlerdir gecmiyor egilip kalkamiyorum acisindan ama bu gunlere sukur gececek biliyorum..
Bulantim yok cok şükür ama midem ayakta zor tutuyorum surekli bisiler atistirip ac kalmamaya calisiyorum acikinca bulaniyor ..
Sende atlat hayirlisiyla bu rahim.filminide insallah guzel haberler alacagiz
Tamam canim etiketlerimİnşallah canım benim..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Belki senin gibi tedavisiz gelir,
belli mi olur..
Herşey nasip..
Doktor görüşmesinden sonra yazarsın,
etiketle beni,
çok bakamıyorum bu ara yoğunluktan. .
Aramıza hoşgeldin canım :) Şükür iyiyim sen nasılsın? Kızın nasıl? Allah analı babalı büyütsün inşallah. Allah razı olsun :)
Canım bizde seni çok özledikCanlarım hepinizi çooook özledim
Pinkpinkblue Kartanesi_26 kızlar hala taşınamadım, işlerim çok bir sürü de aksilik o yüzden gelemiyorum. Evime bir geçsem her fırsatta geleceğim de bu şekilde maalesef yetiştiremiyorum.
Amin canim insallah .. Ebrum bize pas vermiyor ama eklemis bizi sagolsun :)
Canım bence okuyamamıştır sayfaları:)) darısı bizlere olsun sağ salim kucağımıza alalımAmin canim insallah .. Ebrum bize pas vermiyor ama eklemis bizi sagolsun :)
Aminn canim aminnn insallah bizde unuturuz sonraCanım bence okuyamamıştır sayfaları:)) darısı bizlere olsun sağ salim kucağımıza alalım
Unutmayız tabiki canım:) ama hani yoğun oluyorlar ya o anlamda dedim ki şimdi bile ben mayışıyorum akşamları kafamı kaldıramıyorum gecede sabaha kadar uyanığım bu göbek yüzündenAminn canim aminnn insallah bizde unuturuz sonraGerci ben merak ederim unutamam ki bu cadilari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?