Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Salak dr insan bi guler he der hu der demi ama . Vallahi düşüncem k.bkma yani aklima gelir ters lale fiki fiki yapsın pink bebek sallasin ins sende bebek sallarsin 9ay sonra hemde 2 tanem bebek sallarsinda fiki fiki yapamazsin . Bende anneme geldim canim .

Kotüyü çagirma Bi kere kasik agrisi normal sartlarda gebelik belirtisi olarak sayilir kimyasal gebelikle ne alakasi var ..
Ben adet olacagimi sanip gunlerce pedle gezdim oldum olacagim diye heryerim agriyordu ..
Bu kadar strest iyi degil lutfen akisina birak rahat ol biraz inanki gelecek bebisin dogru zamanda

Hadi bakalim bi sen kaldin rahim filmi olmayan sende bi görüntüsünü al bakalim Agri zaten olmuyor biz kadinlar agriya aliskiniz zaten

Başımdan o şekilde geçince düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum canım yaa inşallah güzel şeylerin habercisidir bu sancı.
Haftaya görcez bakalım sabırsızlıkla bekliyorum ama inşallah kötü bişey değildir inşallah bende hamileyimdir bu ay

Hadi bakalim bi sen kaldin rahim filmi olmayan sende bi görüntüsünü al bakalim Agri zaten olmuyor biz kadinlar agriya aliskiniz zaten

Aynen canım kadınlar her zaman daha güçlü olan taraf oluyor
bu arada biliyosun gebelikte senin gibi her gün iğne vurucam ben de kendime..
O günler gelsin de bir hele
nasıl gidiyo bakalım
minik nsl?
sen nasılsın
bulantın başladı mı?

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَ كِيل ُ

“Allah bize yeter, O ne güzel vekildir!”

"Nasibûke yusibûke velev künte fi tahte’l cebel

Dağın altında olsan da, senin nasibin sana isabet eder ."

Insallah canim Rabbim nasip etsin sana ve diger arkadaslarima ..
Ben bile hala tedirginim basimdan kotu seyler gectigi icin hamile olduguma sevinemiyorum bile korkuyorum bisi olacak diye ..

Insallah iyidir haftaya kontrol bu hafta yok o yuzden meraktayim bende..
Yeter ki o gunler gelsin walla seve seve vuruyorsun tek o iyi olsun diye .. Gobegim mosmor ve gunlerdir gecmiyor egilip kalkamiyorum acisindan ama bu gunlere sukur gececek biliyorum..

Bulantim yok cok şükür ama midem ayakta zor tutuyorum surekli bisiler atistirip ac kalmamaya calisiyorum acikinca bulaniyor ..
Sende atlat hayirlisiyla bu rahim.filminide insallah guzel haberler alacagiz

İnşallah canım benim..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Belki senin gibi tedavisiz gelir,
belli mi olur..
Herşey nasip..
Doktor görüşmesinden sonra yazarsın,
etiketle beni,
çok bakamıyorum bu ara yoğunluktan. .

Tamam canim etiketlerim Belli olmuyor bu isler walla canim ben asla tedavisiz hamile kalamam diyordum .. O yuzden ALLAH VAR GAM YOK

Canım bizde seni çok özledik Çok belli yokluğun umarım herşey yolundadır elifimiz iyidir :) çok öpüyorum

Aminn canim aminnn insallah bizde unuturuz sonra Gerci ben merak ederim unutamam ki bu cadilari :)
Unutmayız tabiki canım:) ama hani yoğun oluyorlar ya o anlamda dedim ki şimdi bile ben mayışıyorum akşamları kafamı kaldıramıyorum gecede sabaha kadar uyanığım bu göbek yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…