- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Canim geçmiş olsun ama korkulacak bisey yokmus bak.Selam kızlar doktordan geldim uç gündur kahverengi akıntım vardı onun için gittim.
Baktı herşey yolunda kalp atışınida duyduk çok şükür..masaAllah
Kanama alani yok,kese gelişimi bebeğin gelişimi haftasına gore uyumlu dedi.
Önlem amaçlı progesteron yazdı.yerlesmeden kaynaklıdır dedi bide
d vitamini için ilaç yazdı
Kalp atımı 140 falan dedi ama Pink mi cinsiyeti anlıyorduPinkpinkblue
Bide cnm progestani icmekten korkma hic bizamanSizi endişelendirmek istemedim canım ya baktım geçmiyor gidim dedim..çok sukur bir sıkıntı olmayınca paylaşmak istedim..7+3 ölctu haftami.
Evet duydum yaa nasil bisey masaAllah..Rabbimin mucizesi..demek erkek bakalım Rabbim hayırlısini versin...
Rabbim herkese nasip etsin een enn yakın zamanda insaAllah.
Her zaman olmuyor ara ara oluyor canim ..Evet doktorda senin söylediklerin aynısını dedi yatmadan önce alacam bende. Sende oluyor mu peki
Aminyatislara son 230 gun alpi
Pekmez özellikle üzüm pekmezi aç karnina bi kasıkvesselam_ cnm geçmiş olsun bununla, maşallah bak yolundaymış herşey progestonu ben fitil şeklinde alıyorum bende acayip mide bulantısı yapmıştı, hala her gece alıyorum...
Pinkpinkblue aynen ya durduk yere bazen çok gergin oluyorum bende dolunayın etkisi sanıyordum
Kızlar bu arada test sonuçlarımı aldımda kan değerim düşük biraz... aman ya ben ilaç içmek istemedikçe bişey çıkıyor... var mı doğal yönden bir takviye? Kuru üzüm cepte
Ay çok fenasın yaa beni mi düşüncen böle düşün o zamanBen simdi bu gece seni dusunurumhayırlı olsun ins cnm onemli bi gun bugun mayalanir inss . Bak ikiz yakistiriyiduk sana 2 yumos var demekki bu bir isaret
Bizde pekmeze bayiliyoruz zatenSaolun kızlar, pekmezi çok sevmem ama mecbur yiyecem artıkgecen eşim almıştı yoğurda kat ye lütfen die... adam yine haklı çıktı ya
Bizde pekmeze bayiliyoruz zatenAma mecburen mecburen
Pekmez iyidir canim ama yoğurda katıp yeme sabahları aç karnına bir kaşık yesen yeter Boğaz ağırısın öksürük hepsine iyi gelir :) yogurtla beraber vitamini ölüyorSaolun kızlar, pekmezi çok sevmem ama mecbur yiyecem artıkgecen eşim almıştı yoğurda kat ye lütfen die... adam yine haklı çıktı ya
Söylediğin iyi oldu Cnm, ben bi dönem hiç tatlı yiyemiyordum boşuna alma yemem demiştim oda bu çözümü sunmuştu... ama artık mecbur yiyecem ilaçtan iyidirPekmez iyidir canim ama yoğurda katıp yeme sabahları aç karnına bir kaşık yesen yeter Boğaz ağırısın öksürük hepsine iyi gelir :) yogurtla beraber vitamini ölüyor
Aslında bende sadece pekmez tuketsem iyi olacak doktor çok kilo alma dedi banaSöylediğin iyi oldu Cnm, ben bi dönem hiç tatlı yiyemiyordum boşuna alma yemem demiştim oda bu çözümü sunmuştu... ama artık mecbur yiyecem ilaçtan iyidir
vesselam_ afiyet olsun Cnm, tahini az kat içine çok yağlı bir besin çünkü
Et ye canim ama ilacini aksatma benimki hic yukselmedi gebelikte bindustu hep düşük seyretti gebelik boyunca ve ben ilaci sabah aksam iciyordum yinede yükselmiyodu. Dolunayin etkisi degil beniain etkisi annesi senin suan cemkirme döneminvesselam_ cnm geçmiş olsun bununla, maşallah bak yolundaymış herşey progestonu ben fitil şeklinde alıyorum bende acayip mide bulantısı yapmıştı, hala her gece alıyorum...
Pinkpinkblue aynen ya durduk yere bazen çok gergin oluyorum bende dolunayın etkisi sanıyordum
Kızlar bu arada test sonuçlarımı aldımda kan değerim düşük biraz... aman ya ben ilaç içmek istemedikçe bişey çıkıyor... var mı doğal yönden bir takviye? Kuru üzüm cepte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?