Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kiz nereyee gezmeyemi niye biktin yollardan kuzum.. hep gec goruyom seni bugun yaaa
Cnm bazen yolda durmuyo normalde bebekler arabada uyuyor ama benimki arabada bile uyumuyo :)))) . Ailemizin yanina gidiyoruz cnm .izni hic yazin degerlendiremiyo tatile gidemedik hic birazda ondan bozuk atıyorum valla hiç denklesemedik bugun

Herkese iyi akşamlar kızlaaaar..

Guzelce çalış bak dediklerimi unutma ampullerini acarak calisacaksin olacak canım cok inaniyorum
Utandırdın beni çalışmalar başladı bakalım startı verdik hadi hayırlısı
Sizde de yolculuk varmış canım inşallah hayırlısıyla gitmişsinizdir. Eşin yazın neden çıkamıyo izine canım
Maşallah yaa zamam ne kadar çabuk geçiyo 4 ay oldu he.. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah canım

Amin canim benim darısı insallah senin de basına

Cnm bazen yolda durmuyo normalde bebekler arabada uyuyor ama benimki arabada bile uyumuyo :)))) . Ailemizin yanina gidiyoruz cnm .izni hic yazin degerlendiremiyo tatile gidemedik hic birazda ondan bozuk atıyorum valla hiç denklesemedik bugun

Evet kuzum yaa hayirli yolculuklar varmissinizdir heralde gideceginiz yere

Dualariniza katilamasamda bir duacinizda benim alpicigim

Allah razi olsun kuzuuum uzaktan gizlice ettiklerin daha makbul.. :)
Zaten bebisi olan sessiiiizce ayriliyo aramizdan korkuyom sonlara kalirsak yandik kimse olmicak

Günaydın güzeller, huzurlu bir haftasonu olsun hepimiz için
Pinkpinkblue Cnm iyi tatiller, defneyle keyifli,neşeli günleriniz olsun

u-mutlu lale cnm hadi inşallah bu ay müjdeli hbrini alırız... bak hiç bırakma çalışmaları bayağı devam et 25. Güne kadar git Rabbim mucizeni gönlüne göre versin Cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…