Rabbim kabul etsin canim..Allah razi olsun.Melissa81 okudum canım
Amin kuzum insallah Allah razi olsunKızlar tüm duaları bitirdim
umutLatahzen LeYLa_21 Saye- Semra24 Elcanki gzm43 hamaratcann @Enyalios Melissa81
Geç oldu hakkınızı helal edin Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza aldığınız günleri görürüz
sagol canim Allah kabul etsin insallahKızlar tüm duaları bitirdim
umutLatahzen LeYLa_21 Saye- Semra24 Elcanki gzm43 hamaratcann @Enyalios Melissa81
Geç oldu hakkınızı helal edin Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza aldığınız günleri görürüz
Hemde nasil bir degisim odak noktan hayatinin merkezi o önce o ilk o hep oOturup tv izliyoruz değişiyor di mi hayat çocuk gelince...
Cnm bazen yolda durmuyo normalde bebekler arabada uyuyor ama benimki arabada bile uyumuyo :)))) . Ailemizin yanina gidiyoruz cnm .izni hic yazin degerlendiremiyo tatile gidemedik hicKiz nereyee gezmeyemi niye biktin yollardan kuzum.. hep gec goruyom seni bugun yaaa
Dualariniza katilamasamda bir duacinizda benim alpicigimKararlastiralim isteyenler ilk sayfaya baksin okumadigimiz dualardan hangisini isterseniz pazartesi sali baslariz ..
Kiminin duasi kiminin icten duasiDualariniza katilamasamda bir duacinizda benim alpicigim
Kızlar tüm duaları bitirdim
Çok güzel bir duygu olsa gerek Rabbim kucagimiza almayı nasip etsin insaAllah.Hemde nasil bir degisim odak noktan hayatinin merkezi o önce o ilk o hep o
Allah razı olsun canım. Amin cümlemize inşallah...Kızlar tüm duaları bitirdim
Utandırdın beniGuzelce çalış bak dediklerimi unutma ampullerini acarak calisacaksinolacak canım cok inaniyorum
Maşallah yaa zamam ne kadar çabuk geçiyo 4 ay oldu he.. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah canımKağıdı almana hiç gerek Yok güzelim doktorun dosyasından bakma şansım oldu :) bi baktım hep grafik var hiç bisi anlamadım :) 15+2 olduk bugün kasik agrisi hep var tatlım korkma bende hep endişe ettim ama anlaşılan hiç geçmeyecek rahim ve bebek büyüdüğü icin baskı yapıyor bu nedenle de kasik agrisi yapıyor :) doktor olur diyo merak etme. Hatta suan 33 hafta gebe olan gelinimize soruyorum o da diyor agri olur merak etme diye ha birde ilki kızdı bana haftalar önce kızımda daha çok agrim vardı senin ki de kız olabilir demişti ve Suanlik doğru çıktı :)
Hareketler icin erken canim daha kasları güçlenmedi. Doktora sordum ne zaman hissederim diye 4. Ayda dedi bakalım Çarşamba günü 4 aylık olacağız Allah'ın izniyle bakalım hissedebilecek miyim arada pit pit oluyor ama gaz olabilir çünkü çok gazım var hamileliğin basından beri :))
Amin canim benim darısı insallah senin de basınaHerkese iyi akşamlar kızlaaaar..
Utandırdın beniçalışmalar başladı bakalım startı verdik hadi hayırlısı
Sizde de yolculuk varmış canım inşallah hayırlısıyla gitmişsinizdir. Eşin yazın neden çıkamıyo izine canım
Maşallah yaa zamam ne kadar çabuk geçiyo 4 ay oldu he.. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah canım
Cnm bazen yolda durmuyo normalde bebekler arabada uyuyor ama benimki arabada bile uyumuyo :)))) . Ailemizin yanina gidiyoruz cnm .izni hic yazin degerlendiremiyo tatile gidemedik hicbirazda ondan bozuk atıyorum valla hiç denklesemedik bugun
Dualariniza katilamasamda bir duacinizda benim alpicigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?