Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kağıdı almana hiç gerek Yok güzelim doktorun dosyasından bakma şansım oldu :) bi baktım hep grafik var hiç bisi anlamadım :) 15+2 olduk bugün kasik agrisi hep var tatlım korkma bende hep endişe ettim ama anlaşılan hiç geçmeyecek rahim ve bebek büyüdüğü icin baskı yapıyor bu nedenle de kasik agrisi yapıyor :) doktor olur diyo merak etme. Hatta suan 33 hafta gebe olan gelinimize soruyorum o da diyor agri olur merak etme diye ha birde ilki kızdı bana haftalar önce kızımda daha çok agrim vardı senin ki de kız olabilir demişti ve Suanlik doğru çıktı :)
Hareketler icin erken canim daha kasları güçlenmedi. Doktora sordum ne zaman hissederim diye 4. Ayda dedi bakalım Çarşamba günü 4 aylık olacağız Allah'ın izniyle bakalım hissedebilecek miyim arada pit pit oluyor ama gaz olabilir çünkü çok gazım var hamileliğin basından beri :))

Aetik tek tük hissedersin canim harketlerini. Agrilarda hep oluyo alisin ve korkmayin ben burdayim ve iyiyim buyuyorum veee rahmine baski yapıyorum annecigim diyor . Anne karninda nasil harketliyse doguncada oyle oluyo

Amiiiiiiiin kuzum hayırlı cumalar. ben herkese okudum bitirdim buarada

Aetik tek tük hissedersin canim harketlerini. Agrilarda hep oluyo alisin ve korkmayin ben burdayim ve iyiyim buyuyorum veee rahmine baski yapıyorum annecigim diyor . Anne karninda nasil harketliyse doguncada oyle oluyo
Sanki yavaş yavaş alışmaya başladım canim :)) yeterki iyi olsun agrilarim önemli değil :) tam anlamıyla hareketlendiğini anlamıyorum bi hissetsem baya rahatlayacağım :) bakalım Allah'tan hayırlısı

Sanki yavaş yavaş alışmaya başladım canim :)) yeterki iyi olsun agrilarim önemli değil :) tam anlamıyla hareketlendiğini anlamıyorum bi hissetsem baya rahatlayacağım :) bakalım Allah'tan hayırlısı
Suan iyi gunlerin canim. Harketlenince surekli takip ediyosun 1 saat oynamasa aklin cikiyo :)))) hareketini hissetmek sana tepki vermesi cok guzel tabiki ama uyuyuo hareket etmeyincede korkutuyor sıpalar

Suan iyi gunlerin canim. Harketlenince surekli takip ediyosun 1 saat oynamasa aklin cikiyo :)))) hareketini hissetmek sana tepki vermesi cok guzel tabiki ama uyuyuo hareket etmeyincede korkutuyor sıpalar
Desene dediğim gibi dogurana kadar hep korku olacak :)) aman Doğsunda minik artık yapacak birşey Yok canim :))

selam kizlar nasilsiniz. ben dualari daha bitiremedim toplu okuyup bildirecegim insallah kusura bakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…