Kağıdı almana hiç gerek Yok güzelim doktorun dosyasından bakma şansım oldu :) bi baktım hep grafik var hiç bisi anlamadım :) 15+2 olduk bugün kasik agrisi hep var tatlım korkma bende hep endişe ettim ama anlaşılan hiç geçmeyecek rahim ve bebek büyüdüğü icin baskı yapıyor bu nedenle de kasik agrisi yapıyor :) doktor olur diyo merak etme. Hatta suan 33 hafta gebe olan gelinimize soruyorum o da diyor agri olur merak etme diye ha birde ilki kızdı bana haftalar önce kızımda daha çok agrim vardı senin ki de kız olabilir demişti ve Suanlik doğru çıktı :)Cnm bende işte 2 li test yaptırdım,aynen tlfonda olumlu sonuçların dedi daha kağıtlarımı almadım.. nedense dün yine kasık ağrım oldune gzl o yoğun belirtiler hafifledi derken yine oldu... hep uzandım... Rabbim korusun onları... siz şimdi kaç haftalıksınız? Hiç hareketlerini hissetmeye başladın mı? Bnm için dahaaaa çok etkenmiş duydukların bagırsak hareketleridir dedi ya
Aetik tek tük hissedersin canim harketlerini. Agrilarda hep oluyo alisin ve korkmayin ben burdayim ve iyiyim buyuyorum veee rahmine baski yapıyorum annecigim diyorKağıdı almana hiç gerek Yok güzelim doktorun dosyasından bakma şansım oldu :) bi baktım hep grafik var hiç bisi anlamadım :) 15+2 olduk bugün kasik agrisi hep var tatlım korkma bende hep endişe ettim ama anlaşılan hiç geçmeyecek rahim ve bebek büyüdüğü icin baskı yapıyor bu nedenle de kasik agrisi yapıyor :) doktor olur diyo merak etme. Hatta suan 33 hafta gebe olan gelinimize soruyorum o da diyor agri olur merak etme diye ha birde ilki kızdı bana haftalar önce kızımda daha çok agrim vardı senin ki de kız olabilir demişti ve Suanlik doğru çıktı :)
Hareketler icin erken canim daha kasları güçlenmedi. Doktora sordum ne zaman hissederim diye 4. Ayda dedi bakalım Çarşamba günü 4 aylık olacağız Allah'ın izniyle bakalım hissedebilecek miyim arada pit pit oluyor ama gaz olabilir çünkü çok gazım var hamileliğin basından beri :))
Amiiiiiiiin kuzum hayırlı cumalar. ben herkese okudum bitirdim buaradaGünaydin Herkese
Dualarimizi bitirmis bulunmaktayiz .. Bildirim yapmayanlar var tabiki ama bu duayi biz bildirimsiz okumaya niyetlendik .. Okumayan olsa bile biz onlara da okuyacagiz dedik Rabbim kabul etsin Cuma günü yüzü suyu hürmetine evlatlarimizi korusun bizlere bagislasin.. Evladi olmayanlarada insallah en kisa sürede nasip etsin..
Dualarimizin karsiligini er yada geç alacagimiza inaniyorum ..
HAYIRLI CUMALAR
Hayirli cumalar hamissGünaydın güzeller hayırlı cumalar Rabbim bütün dualarımızi hayirlisiyla kabul etsin insaAllah
Sanki yavaş yavaş alışmaya başladım canim :)) yeterki iyi olsun agrilarim önemli değil :) tam anlamıyla hareketlendiğini anlamıyorum bi hissetsem baya rahatlayacağım :) bakalım Allah'tan hayırlısıAetik tek tük hissedersin canim harketlerini. Agrilarda hep oluyo alisin ve korkmayin ben burdayim ve iyiyim buyuyorum veee rahmine baski yapıyorum annecigim diyor. Anne karninda nasil harketliyse doguncada oyle oluyo
Suan iyi gunlerin canim. Harketlenince surekli takip ediyosun 1 saat oynamasa aklin cikiyo :)))) hareketini hissetmek sana tepki vermesi cok guzel tabiki ama uyuyuo hareket etmeyincede korkutuyor sıpalarSanki yavaş yavaş alışmaya başladım canim :)) yeterki iyi olsun agrilarim önemli değil :) tam anlamıyla hareketlendiğini anlamıyorum bi hissetsem baya rahatlayacağım :) bakalım Allah'tan hayırlısı
Ozel bisey olsaydu soykemezdum hanilelwr varama hicc ozel degil onceki gunden malarna vardi bide mrcinek corbasi yaptim. Makarnaya kiymali sos yaptim manti gibi kakaladin kocaya
Defnenin güzel annesi defne ne yapıyor uyuttumu bugün siziHayirli cumalar hamiss
Desene dediğim gibi dogurana kadar hep korku olacak :)) aman Doğsunda minik artık yapacak birşey Yok canim :))Suan iyi gunlerin canim. Harketlenince surekli takip ediyosun 1 saat oynamasa aklin cikiyo :)))) hareketini hissetmek sana tepki vermesi cok guzel tabiki ama uyuyuo hareket etmeyincede korkutuyor sıpalar
bende iyiyim ablacim is güc kosturmaca ayni yerde sayiyoyruz cok sükür.Sağol canım iyiyim çok şükür...sen nasılsın?
gecmis olsun kuzumSelam kızlar nabersiniz?
Ben hala beklemedeyim.
Bulantı-kusma-ishalle geceyi fena bir şekilde geçirdim ama biraz daha iyi gibiyim şimdi.
Izne ayriliyoruz bugun cnm aksamm yola cikcaz hazirlik yapıyorum . Hic gidesim yok biktim yoldan .sen napiyosun cnmAfiyet bal olsun kuzum en guzel yemek iste :) napiyon bakiim
Yok cnim nerdeeeDefnenin güzel annesi defne ne yapıyor uyuttumu bugün sizi
Oturup tv izliyoruz değişiyor di mi hayat çocuk gelince...Yok cnim nerdeeehep mizirdaniyo bazende neseli uyanip konusuyo kendi kendine :) . Suan mizmiz yine . Siz napiyosnuz bakiyiimmm
Kararlastiralim isteyenler ilk sayfaya baksin okumadigimiz dualardan hangisini isterseniz pazartesi sali baslariz ..Al_pi bir daha ki duamiz ne zaman canım
Izne ayriliyoruz bugun cnm aksamm yola cikcaz hazirlik yapıyorum . Hic gidesim yok biktim yoldan .sen napiyosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?