- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kartanemm caniimm free beta hcg kac cikti ona gore cinsiyet tahmini yapiliyorEvet gzlim yapıldı, çok şükür herşey normalmiş... darısı sana,test yaptıracaklara olsun inşallah...
Hay cok yasa emi bende simdi onu soracaktimKartanemm caniimm free beta hcg kac cikti ona gore cinsiyet tahmini yapiliyorserbest beta hcg diyede yaziyor olabilir
Amin canım amin.. o test nasıl birşey aç mı tok mu gidiliyor hiçbirşey soylemediler banaaEvet gzlim yapıldı, çok şükür herşey normalmiş... darısı sana,test yaptıracaklara olsun inşallah...
Ayyyy kızlar resmen kanıma girdiniz, laboratuvarı aradım banada mail atarmısınız die, mail yoluyla değil grafik çizimleri mevcut olduğu için fax numarası vermeniz lagZım dedieşimde hala iş yerindekikere söylemedi malum yaşadığımız olumsuzluklardan dolayı... wayyy arkadaş hep sürpriz tam sürpriz bu Bebek bana
![]()
Amin canim Allah razi olsun sende saglikla al kucagina yavrunuMelissa81 canım duani okudum Rabbim kabul etsin Mevlam hayırlısyla evlatlarını kucağına almayi nasip etsin insALLAh
Amin gulum rabbim hayirlisiyla sanada nasip etsin tez zamanda canim hep dualarimdasinizMelissa81 canim duani okudum Rabbim saglicakla nasip etsin insAllah yavrulairni kucagina almayi..
Bisi olmaz ya supriz olsun ne olacak doktorun dedigi gibi bebek istemiyormuydun al sana bebek ☺ Pink sana lahana tarifi verecek kesinAyyyy kızlar resmen kanıma girdiniz, laboratuvarı aradım banada mail atarmısınız die, mail yoluyla değil grafik çizimleri mevcut olduğu için fax numarası vermeniz lagZım dedieşimde hala iş yerindekikere söylemedi malum yaşadığımız olumsuzluklardan dolayı... wayyy arkadaş hep sürpriz tam sürpriz bu Bebek bana
![]()
Canim benim Allah razi olsun..Rabbim tez zamanda sanada hayirlisiyla nasip etsin gulumhamaratcann @Enyalios
Melissa81 kızlar dualarınızı okudum. hayırlı evlat nasip etsin Rabbim inşallah...
Canim sen ne icin test yaptırdın :) en son bende ikili test yaptırmıştım o da doktora gitti doktor aradı iyi sonuçlar dedi sonradan kağıda baktım hiç bisi anlamadım :)) cinsiyeti de net olmamakla beraber daha yeni soyledi bana da 14. Haftada :)Ayyyy kızlar resmen kanıma girdiniz, laboratuvarı aradım banada mail atarmısınız die, mail yoluyla değil grafik çizimleri mevcut olduğu için fax numarası vermeniz lagZım dedieşimde hala iş yerindekikere söylemedi malum yaşadığımız olumsuzluklardan dolayı... wayyy arkadaş hep sürpriz tam sürpriz bu Bebek bana
![]()
İş konusunu boşver canım hakkımda hayırlısı orası demek bi türlü kopamadımSevmediğim bi yerde çalışmak cok zor canim Allah kolaylik versin (aman bi andada ciddilestim) sen dersine guzel calisirsan
![]()
bunlari yaparsan dr sana
der
![]()
Erkekler anneci olurmuş ya ondan gelmek istemiyolar olabilir mi acabaBak seninki inatci cikti 40.haftayi bekliyor ☺ Bu sene erkek bebekler annelerinin karnindan cikmak istemiyor doktorlar zorla aliyorlar ☺
Canım özlettin kendini.. Maşallah evin hiç misafirsiz kalmıyo büyüklü ev gibiKızlar yoğunluk var giremedim.
Telden girdiğim için alıntı yapamadim.
H.sonu şehir dışından misafirimiz var..
Simdiden onun stresi sardı ne yapsam diye..
Sizler nasılsıniz
Hepinizi öpüyorum. .
İnşallah Allah söyletiyodur bitanem yaa gelsin artıkAynen valla zorla kendime ciger geliştirici igne yaptırmıştımevet benimncok hosuma gitti :) . Buyudu teyzosu :). Senin bebeğinin ablasi
burda birsürü kardesi olacak
sirada ters lale teyzesi var :)
Ne yemek yapacağımı düşünüyorum![]()
Amin canim rabbim hepimizin dileklerini kabul etsingzm43
hamaratcann @Enyalios
Melissa81 kızçeler dualarınızı okudum Rabbim kabul buyursun gönlünüzdekileri ♥