Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benim kizimin adi defne

Evet doğru diyorsun Allah'a emanet ettik minikleri insallah kucağımıza almayı da nasip eder :) evlilik teklifimi adalarda almıştım o yüzden Ada ismi hep aklımdaydı ama nefes gerçekten ağır basıyor :) bizim nefesimiz çünkü

Duyduk cok sukur teyzesi .. Iyi simdilik insallah hep iyi olur :-/ Sende durumlar ne gittin mi doktora bu ay birsey yaptin mi ?
canim insallah sag salim kucagina aldiginm günleride görecegiz. ben dün genetik sonuclarimi aldim. yazmistim topigede. genetik profuda kendi doktorumda ayni seyi söyledi. folik asit metabolizmasinda bozukluk varmis sürekli folik asit almam gerekiyor. ayni zamanda cok önemli olmasada pihtilasma varmis. doktorum tüp bebekten sonra rutinde cleksan basliyoruz zaten dedi. aralik adetiyle gel ocakta baslayalim dedi. fakat burda iki tip fakültesi bi egiitm arastirma hastanesi var hepsinin bünyesinde de tüp bebek merkezi var. o yüzden rapor almam cok zormus. rapor alirsam devlet 3000 tlsini karsiliyor. alamazsam 4600 islem icin 1500 civarida ilaclar tutuyor

Bende kullaniyorum cleksan benimkide cok degil ama pihtilasma oldugu icin riske atmiyorlar .. Olsun folik asit depolanmiyor zaten bildigim kadariyla alirsin ..
Rapor niye zormus ki onu anlamadim ? Her doktor veriyor raporu zaten .. Helede uni. Hastaneleri hemen veriyor aslinda ..

kendileri yapmak istiyormus canim o yüzden disariya rapor vermek istemiyorlarmis. anlamadim bende ama randevu aldim bi gidip sansimi deneyecegim.

kendileri yapmak istiyormus canim o yüzden disariya rapor vermek istemiyorlarmis. anlamadim bende ama randevu aldim bi gidip sansimi deneyecegim.
Benim ilk gittigim.hastane oyleydi rapor vermedi bana hic .. Hep bi bahane uydurdu vermemek icin sonra baska hastaneye gectim doktor ilk isi rapor cikartmak olmustu .. Simdiki gittigim doktorum iste ..
Dene bencede sansini belli olur ..

Amin canim benim darısı insallah senin ve tüm isteyenlerin basına :) insallah yakın zamanda senden de güzel haberler alırız canim benim
Aminn inşallah canım..
Ay parasına tükürim onun yaa bana maaşımı veriyo o yeter de sadece bunaltmasınnn
Benm dr da öle tatlı ama bakalım güzel haberleri vercek mi
Canim bilmiyorum ki ilac kullanirken zarari olur mu Gerci ne gibi zarari olacak diyorum ama oladabilir yinede risk alma bos ayinda dene .. Evet adet bitiminde yapmistim ..
Zararı olcağını sanmıyorum canım ama bakalım bi düşünim ben bu durumu
Canım yaa neden erken olsun kucağına aldığın günleri de görceksin inşallah.. isimler harika bu arada nefes tam sevdiğim tarz bi isim defne isminde kız çocuğu var tanıdığım doğduğundan beri çok tatlı sakin bi çocuk oldu.. sende içine en çok sinen ismi koy bebeğine.. hak ettin bunu çooktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…