- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Benim kizimin adi defneKızlar daha çok erken biliyorum ama düşünmeden edemiyorum :) ne kadar korksam hayaller kuramasam da kızım olacağı kesinleşirse eğer 3 isim var aklımda bakalım beğenecek misiniz :) nefes Ada defne nefes çok ağır basıyor şimdilik :) allahım bu günleride mi yaşayacaktım. :))
Evet doğru diyorsun Allah'a emanet ettik minikleri insallah kucağımıza almayı da nasip eder :) evlilik teklifimi adalarda almıştım o yüzden Ada ismi hep aklımdaydı ama nefes gerçekten ağır basıyor :) bizim nefesimiz çünküKorksakta icimize ilk dustugu andan itibaren hayaller kuruyoruz tabiki .. Biz Rabbime emanet ettik yavrularimizi Ne yaparsak yapalim kaderleri ne ise onu yasayacaklar o yuzden erken degil umut etmek hayal kurmak guzel ❤ Bu arada nefes cok guzel ama anlam olarak nasil bizim görevimiz onlara iyi anlamli isimler vermek .. Ada,Defne isimleride cok guzel cok begeniyorum ama artik iki kisiden biri ada ☺ Defne ve Nefes güzel
AA evet okumuştum :) nasıl bir bebek ismiyle Yaşar derler :) uslu mu yaramaz mi :) etrafımda kimse de bu isimlerden YokBenim kizimin adi defne
Yaramaz fikir fikir uykusuz sabirsiz heyecanli bide balliAA evet okumuştum :) nasıl bir bebek ismiyle Yaşar derler :) uslu mu yaramaz mi :) etrafımda kimse de bu isimlerden Yok
Nerlerdeydin canımselam hanimlar naslsiniz.Al_pi gözünaydin canim
gecen hafta kongre vardi canim bu haftada nöbetler egitimler havada ucusuyor. nasilsin bakalimNerlerdeydin canım
Oy yerim ben onun yaramazlığını :)Yaramaz fikir fikir uykusuz sabirsiz heyecanli bide balli
6 haftayla uyumlu dedi su andada 6+2 dedi hesaplarima gore bende 6+3diyordum tuttu yaniKaç haftalik cnm usg ye gore sat ile uyumlumu bebegin
Sagol canim iyiyiz sen nasilsin.. Kavustun mu evineselam hanimlar naslsiniz.Al_pi gözünaydin canim
evet canim cok sükür kavustum minik findigin nasil bakalim kalp atislarini duymussun cok sevindimSagol canim iyiyiz sen nasilsin.. Kavustun mu evine
MasaAllah defneyee o halleri bile tatlı oluyor yaaYaramaz fikir fikir uykusuz sabirsiz heyecanli bide balli
Bende iki gün fazla hesaplıyordum 6+3 um suan 6+5 diye bende yaklasmisim6 haftayla uyumlu dedi su andada 6+2 dedi hesaplarima gore bende 6+3diyordum tuttu yani
Duyduk cok sukur teyzesi .. Iyi simdilik insallah hep iyi olur :-/ Sende durumlar ne gittin mi doktora bu ay birsey yaptin mi ?evet canim cok sükür kavustum minik findigin nasil bakalim kalp atislarini duymussun cok sevindim
Belki diger haftalarda tam hesaplarimiza gore olur canim simdi kucuk ya hesap cok tutmuyor ☺Bende iki gün fazla hesaplıyordum 6+3 um suan 6+5 diye bende yaklasmisim
canim insallah sag salim kucagina aldiginm günleride görecegiz. ben dün genetik sonuclarimi aldim. yazmistim topigede. genetik profuda kendi doktorumda ayni seyi söyledi. folik asit metabolizmasinda bozukluk varmis sürekli folik asit almam gerekiyor. ayni zamanda cok önemli olmasada pihtilasma varmis. doktorum tüp bebekten sonra rutinde cleksan basliyoruz zaten dedi. aralik adetiyle gel ocakta baslayalim dedi. fakat burda iki tip fakültesi bi egiitm arastirma hastanesi var hepsinin bünyesinde de tüp bebek merkezi var. o yüzden rapor almam cok zormus. rapor alirsam devlet 3000 tlsini karsiliyor. alamazsam 4600 islem icin 1500 civarida ilaclar tutuyorDuyduk cok sukur teyzesi .. Iyi simdilik insallah hep iyi olur :-/ Sende durumlar ne gittin mi doktora bu ay birsey yaptin mi ?
Bende kullaniyorum cleksan benimkide cok degil ama pihtilasma oldugu icin riske atmiyorlar .. Olsun folik asit depolanmiyor zaten bildigim kadariyla alirsin ..canim insallah sag salim kucagina aldiginm günleride görecegiz. ben dün genetik sonuclarimi aldim. yazmistim topigede. genetik profuda kendi doktorumda ayni seyi söyledi. folik asit metabolizmasinda bozukluk varmis sürekli folik asit almam gerekiyor. ayni zamanda cok önemli olmasada pihtilasma varmis. doktorum tüp bebekten sonra rutinde cleksan basliyoruz zaten dedi. aralik adetiyle gel ocakta baslayalim dedi. fakat burda iki tip fakültesi bi egiitm arastirma hastanesi var hepsinin bünyesinde de tüp bebek merkezi var. o yüzden rapor almam cok zormus. rapor alirsam devlet 3000 tlsini karsiliyor. alamazsam 4600 islem icin 1500 civarida ilaclar tutuyor
kendileri yapmak istiyormus canim o yüzden disariya rapor vermek istemiyorlarmis. anlamadim bende ama randevu aldim bi gidip sansimi deneyecegim.Bende kullaniyorum cleksan benimkide cok degil ama pihtilasma oldugu icin riske atmiyorlar .. Olsun folik asit depolanmiyor zaten bildigim kadariyla alirsin ..
Rapor niye zormus ki onu anlamadim ? Her doktor veriyor raporu zaten .. Helede uni. Hastaneleri hemen veriyor aslinda ..
Benim ilk gittigim.hastane oyleydi rapor vermedi bana hic .. Hep bi bahane uydurdu vermemek icin sonra baska hastaneye gectim doktor ilk isi rapor cikartmak olmustu .. Simdiki gittigim doktorum iste ..kendileri yapmak istiyormus canim o yüzden disariya rapor vermek istemiyorlarmis. anlamadim bende ama randevu aldim bi gidip sansimi deneyecegim.
Aminn inşallah canım..Amin canim benim darısı insallah senin ve tüm isteyenlerin basına :) insallah yakın zamanda senden de güzel haberler alırız canim benim
Ay parasına tükürim onun yaa bana maaşımı veriyo o yeter de sadece bunaltmasınnnPatrona siddet bana oara ver cok para daha cok para yoksa senin beynini patlatirim dostinex iciyirum kumar oynama istegimlen seni batirim de. Tatlı dr lari severim beni dinlesin saka yapsin bide gzuel seyler soylesin . Sanada igme yapsın hamilesin desin ok bay
Zararı olcağını sanmıyorum canım ama bakalım bi düşünim ben bu durumuCanim bilmiyorum ki ilac kullanirken zarari olur muGerci ne gibi zarari olacak diyorum ama oladabilir yinede risk alma bos ayinda dene .. Evet adet bitiminde yapmistim ..
Canım yaa neden erken olsun kucağına aldığın günleri de görceksin inşallah.. isimler harika bu arada nefes tam sevdiğim tarz bi isim defne isminde kız çocuğu var tanıdığım doğduğundan beri çok tatlı sakin bi çocuk oldu.. sende içine en çok sinen ismi koy bebeğine.. hak ettin bunu çooktan..Kızlar daha çok erken biliyorum ama düşünmeden edemiyorum :) ne kadar korksam hayaller kuramasam da kızım olacağı kesinleşirse eğer 3 isim var aklımda bakalım beğenecek misiniz :) nefes Ada defne nefes çok ağır basıyor şimdilik :) allahım bu günleride mi yaşayacaktım. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?