Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aminn inşallah canım..

Ay parasına tükürim onun yaa bana maaşımı veriyo o yeter de sadece bunaltmasınnn
Benm dr da öle tatlı ama bakalım güzel haberleri vercek mi:dua:

Zararı olcağını sanmıyorum canım ama bakalım bi düşünim ben bu durumu:KK51:

Canım yaa neden erken olsun kucağına aldığın günleri de görceksin inşallah.. isimler harika bu arada nefes tam sevdiğim tarz bi isim defne isminde kız çocuğu var tanıdığım doğduğundan beri çok tatlı sakin bi çocuk oldu.. sende içine en çok sinen ismi koy bebeğine.. hak ettin bunu çooktan..
Sevmediğim bi yerde çalışmak cok zor canim Allah kolaylik versin (aman bi andada ciddilestim :110: ) sen dersine guzel calisirsan :KK31: :KK6::KK36::KK37:bunlari yaparsan dr sana :anneadayı: der :KK200::KK19::KK5:

Al_pi Al_pi canım maşallahh gözünaydın duymuşsun pıtpıtları:anne:Rabbim sağ salim kucağımıza alacağımız günleride göstersin,herkese bu duyguyu yaşatsın inşaallah:dua:
Amin deranim insallah o gunleride görürüz .. Bizim dualarimizla insallah dua kardeslerimizde bu duygulari yasayacak en kisa zamanda ..

37de doguracagim sanirim ☺ 38 iyidir sezeryanda 38de aliyorlar :-) Yol uzun daha basindayiz yahu .. o_O
Senin kizin napiyo uyuyo mu ayaginda mi kucaginda mi :anne:
37dennsonra istediginn zaman çıkarttir alpi ;) bana38de aliriz bebegi diyolardi dr lar vermedim :KK45: 36 da gittim kendim cikardim :KK53:. Alpicim yikadim artik kuvetine sigmiyo bide cok usuyo titriyo bende banyida kucagimda yikadim biraz korktu yazik :olamaz: emzirdim uyuttum suan ayagumda birakirsam uyaniyo bende byle bekliyorum :KK51:. Cam sildik tulleri yikadik her is geliyo elinden :KK70:

37dennsonra istediginn zaman çıkarttir alpi :KK66: bana38de aliriz bebegi diyolardi dr lar vermedim :KK45: 36 da gittim kendim cikardim :KK53:. Alpicim yikadim artik kuvetine sigmiyo bide cok usuyo titriyo bende banyida kucagimda yikadim biraz korktu yazik :olamaz: emzirdim uyuttum suan ayagumda birakirsam uyaniyo bende byle bekliyorum :KK51:. Cam sildik tulleri yikadik her is geliyo elinden :KK70:
Bi tane kanguru al tak arkana gez dunyayi ☺ Seninki aceleciydi canim cok sukur ki 30da gelmedi :-) Kucaginda yikamak daha guzel olur ama oyyyş yerim onu ya buyumuste kuvetine sigamiyormus ..:KK46::KK200::nazar:

Kızlar yoğunluk var giremedim.
Telden girdiğim için alıntı yapamadim.
H.sonu şehir dışından misafirimiz var..
Simdiden onun stresi sardı ne yapsam diye..

Sizler nasılsıniz
Hepinizi öpüyorum. .

Back