- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ayy insallah boylede devam eder aminnnCarsambayi selde almaz carsafa falanda dolannaz biri turkude biride sabanin filminde olur :))))) iste tas gibi hamilelik geçiriyosun kizzzzziiiiimmm ne istiysun baska
Vallahi öyle ayni benKucukmus senin kuzu daha dunyaya alismaya calisiyor .. Yaramaz degilmis senin pasa bence pinkin kendi gibi kizi
Yaza gezersiniz komsunda kiskanir sizi yine gittiler ana kiz gezmeye diyeVallahi öyle ayni benkalk gidelim diyorum götünu kaldiriyo alpi
Ayyy hiç gelemem öle arrkadaşlara bana uzun zaman yazmasam da görüşmesem de hiç ara vermemiş gibi olan arkadaş lazım benm ünv de 2 tane vardı öle kestim görüşmeyi onların tribiylemi uğraşcm sende değerli değilse önmseme benceYok cnm ya uniden ark . Valla o kdar çok sacmaliklari varki biktirdi beni .
He valla uzaydayım benm veledi almaya çıktım gelsin de poposunu ısırcam onunUzayda olmaksusta ic bebek gelcek kolaymi seninki uzaydan geliyo
Bende seni kizzzimmm ♡♡♡Ayy insallah boylede devam eder aminnnSeviyorum seni kiziimmmmm
Ayy canım benm sağol yaa evet ilacın adını ilk sen söylemiştin tuttu aldım ama çarptı beni neyse sonunda bebek gelsin de idare ederiz.. inşallah uğurlu geliru-mutlu lale ilac ismi tuttu bak sen ilk soylediginde femera demistim sana .. Enya onu kullandigi ay gebe kalmisti belki sanada ugurlu gelir yeni tedavin hayirli olsun canim ..
Kiz ver emzigi gitsin bosver :) Su aventin yeni doganlar icin emzigi var agir bisi cok emmesin diye yapmislar guzel ama ..Al_pi daha küçük evet canim alışmaya çalışıyor kuzu ama usluda değil valla pink biliyor bir bebek sürekli mi emmek ister yahu emzik vermeyecektim guya şimdi tek kurtaricim
Insallah lalem insallahhh .. Heyecan doluyum bugun benimle ayni tarihte gebe kalan iki kisi kalp atimini duymamis bende tirstim biraz =)Al_pi çarş. drdan mutlu mesut çıkcan yazcan bize görürsün bak. Onun yeri iyi orda takılıyo içerde sölim sana
Ben bebeklere emzik çok yakıştırıyom ya neden vermek istemiyon ki. Hep emzik bakarım görünce çocuğum olursa model model alcam derim hepAl_pi daha küçük evet canim alışmaya çalışıyor kuzu ama usluda değil valla pink biliyor bir bebek sürekli mi emmek ister yahu emzik vermeyecektim guya şimdi tek kurtaricim
Agir ilac tabiki carpar gece alip uyusan gec mi olur saati sordun mu hic ?Ayy canım benm sağol yaa evet ilacın adını ilk sen söylemiştin tuttu aldım ama çarptı beni neyse sonunda bebek gelsin de idare ederiz.. inşallah uğurlu gelir
Eme eme totosunu buyuttu :)))Al_pi daha küçük evet canim alışmaya çalışıyor kuzu ama usluda değil valla pink biliyor bir bebek sürekli mi emmek ister yahu emzik vermeyecektim guya şimdi tek kurtaricim
Ayni benBen bebeklere emzik çok yakıştırıyom ya neden vermek istemiyon ki. Hep emzik bakarım görünce çocuğum olursa model model alcam derim hep
O zaman sende duymazsan erken demek stres yapma canım hem zaten çok şükür sorun yokki hamileliğinde Allaha şükür ne olcak kötü aklına güzel şeyler getirKiz ver emzigi gitsin bosver :) Su aventin yeni doganlar icin emzigi var agir bisi cok emmesin diye yapmislar guzel ama ..
Bari bi sure oyalanir
Insallah lalem insallahhh .. Heyecan doluyum bugun benimle ayni tarihte gebe kalan iki kisi kalp atimini duymamis bende tirstim biraz =)
Şimdi bi emzik çıkmış şeffaf emerken dili görünüyo ayy bayılıyom yaa çok tatlı oluyolarAyni benBende bebek gorunce emzik veresim gelir agzina hemen cok tatli emerler bide cup cup cup :)
Korkmuyorum yaa korkmayacagim da ne olacaksa hayirli olan olacak zatenO zaman sende duymazsan erken demek stres yapma canım hem zaten çok şükür sorun yokki hamileliğinde Allaha şükür ne olcak kötü aklına güzel şeyler getir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?