Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanimlar ♥
umutLatahzen canim duani okudum. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin sana ins.
![]()
Okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah gönlünce güzel geçsin hamileliğin :)bugün hepinizden bol dua bekliyorum canlarım...dua sırası bugün bendeymiş...şimdiden dilleriniz dert görmesin..okuyan her arkadaşımın ağzına yüreğine sağlık diyorum...
Sağol kuzum bende severim sosyolojiÖyle düşünme canım. Neyin son şans neyin ilk şans olduğunu bilemeyizTüpler açık her zaman şans var
Üniversite de sosyoloji dersimiz vardı. En sevdiğim derslerdendi. Güzel bir bölüm okuyorsun canım![]()
Hadi insaAllah guzel haberler verirsin bizlere abla hayırlısıyla
Okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah gönlünce güzel geçsin hamileliğin :)
ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR...AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK CANLARIM...RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH....
Ağzına yüreğine sağlık gülüm...amin inşallah ablacım...
Canım ben ise gidip geliyorum. Haftasonu resim kursum var. Bir de bitirmem gereken yuksek lisans tezim var 2 yıldır. Koptum bu ara gercekten..Sağol kuzum bende severim sosyolojisen nasilsin neler yapiyorsun
Iyiyim leylos sen nasılsın? Bebis biraz huysuz bugun cok kusuyornasılsın pinkkkkkkkkkk...?bebiş nasıl annesi?yerim ben o prensesi....![]()
Tabiki cnm kotulugune degilde iste onlarda torun geliyo diye sevindigindenİki tarafta canım annemlerinde ağzında bakla islanmiyor sevinçten herşey ama ben cok stres olan bir insanım
Onun için böyle gayet iyiyim :)
Ayy kiyamam kuzucuk hasta mi oldu kucucuk bebisleri gorunce agzi burnu akarken icim gidiyor ..Iyiyim leylos sen nasılsın? Bebis biraz huysuz bugun cok kusuyor![]()
Ek gida denemeleri var canim ondan oldu sanirim muhallebiye erik puresi katmistim kusuyor .gerci sabahta kusuyorduAyy kiyamam kuzucuk hasta mi oldu kucucuk bebisleri gorunce agzi burnu akarken icim gidiyor ..
Annesi ona iyi bakar hemen iylesir ❤
Ondandir canim bende usuttu mu acaba diye dusundum .. Cocuk bu kusacakta hasta da olacak ama buyuyecek ☺Ek gida denemeleri var canim ondan oldu sanirim muhallebiye erik puresi katmistim kusuyor .gerci sabahta kusuyordu. Hep kusuyo zaten
![]()
Tam ortada ☺ Bende merak ettim hep sag kasigim agridi cunku ama fotoda tam ortada ..Al_pi bebiş nereye yerleşmiş canım. Hafif tıkalı tüpe yakın olan tarafa mı?
Hadi ya belli etmiyor deseneTam ortada ☺ Bende merak ettim hep sag kasigim agridi cunku ama fotoda tam ortada ..