Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Tesekkur ederim tatlim aminn sagliklica herkes kavussun insallah evlatlarina

Gözün aydın olsun canım, Rabbim miniğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. .

Mor Seven Ben de seni özledim arkadaşım, dualarımdasın..
Rabbim mucizeni nasip etmiş, şimdi sıra sağlıkla geçen bir 9 aydan sonra
o minik mucizeye kavuşmaya. .

Kartanesi_26 Canım kızlar grup kurdu, katılmak istersen..
Annem iyi bazı testler yapılıyor sanırım birkaç ay sonra yeniden ameliyat olacak,
senin annen nsl oldu? döndün mü eve annenin yanındasın sanırım..

Rabbim sağlık versin annelerimize, aynı dönemde benzer acılar yaşıyoruz.
Rabbim bu imtihanımızı kolaylıkla geçirmemizi nasip etsin. .

aynen öyle valla ne yapsam nickimi bilemedim
en acilinden bi link bulmak lazim sana
Ben kendi sagligim evliligim icin bdv ye yorum yapmiyorum
Nicki biliyor bakmaz ama ters tarafina gelir bakar o zaman yanarim :) O yuzden gebelik haric hic bir forma bakmiyorumm yazi yazmiyorum :)
ben arada yaziyorum ama genelde düzenli okuyucuyum
Kızlar nasılsınız bakem?
Mor Seven canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Ben de beklemedeyim bakalım, sağlıkla doğsun inşallah :)
taeyang nasilsin bebis bekliyor demi agrin falan yok demi

Bence iyi yirtmissin ben yirtamazdim uber muber sen beni yakisikli bile bulmuyorsun herkese soyluyorsun derdi :)

Artik senin de vaktin yaklasti besigine bayildim Gizli takip :))

Saol alpişim :) stalklama kendini belli et bakem biz de seni takip edek :)

en acilinden bi link bulmak lazim sana

ben arada yaziyorum ama genelde düzenli okuyucuyum

taeyang nasilsin bebis bekliyor demi agrin falan yok demi

Beklemedeyim kuzum, arada ağrı kasılma filan oluyor ama normal herhalde artık şu dönemde.
Bebişin suyu sınırda ama bakalım salı kontrol var ne dicek doktorum.
Sezaryen filan demez inşallah.

Canımsın mor sevenim Allahım güzel gönlüne göre versin herşeyi
Al_pi u-mutlu lale Kartanesi_26 canlar dualarınızı okudum Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ♥
Ağzına sağlık canım Allah kabul etsin dualarını hepimize nasip etsin inşallah
Aaaaa şoklardayım nasıl bulmuş kıız azimliymiş senin adam onlar öle hep gıcık yönden bakarlar sen boşver yeni bi nick bul kendine bencede
Ben bir tek o dediğim konuda tutamadım kendimi artık .. Neticesinde de banlandım. O had bildirmek benim de çok içimde kalıyor ama frenliyorum çok benden önce biri bildirmişse beğenmekle tatmin ediyorum kendimi
Niye banlanıyonuz kız anlamadım nasıl banlanılıyo bende bdv yi derdim olduğunda bak benden ne beter durumda olanlara bakmak için açıyom bazen de valit harcamak için

Valla bilsem nasıl denk gelip de bulduğunu valla şans bende ki ...

Bdv ye pek yorumda bulunmuyorum canım ama bir kürtaj konusu vardı orda üyenin biri sağlam saçmaladı arada bizlere de laf attı yani isteyip de bebek sahibi olamayanlara dayanamadım bende yazdım bir şeyler o iyice saçmaladı uzadı gitti mevzu ben 1 gün aldım da o baya aldı sanırım. Bdv de aynen ben de o amaçla bakıyorum

Kızlar bende alıdığım karara göre önümüzdeki ay femara tedavisinden sonra yine olmazsa herkese istemiyoruz bi süre yoruldum diycem artık milletin sormasından konuşmasınsan bana acır gibi dua etmesinden yoruldum kendimi daha kötü hissediyorum gerçekten.. bi odada oturyolar ben geliyorum konuşmanın tam ortasına elinden geleni yapcan olursa olur artık filan destek olmak için akıllarınca ama bana dokunuyo artık

Hımm tartışma olunca banlanıyon yani anladığım kadarıyla

Artik hamilelik bitiyor bi foto daha yukle yahu Sonra #tb yaparsin özlersin Simdilik stalk iyidir

Canım benim, seni çok iyi anlıyorum,
bence de ara vereceğini söyle,
bana da aynısı oluyo
hepsine birden açıklama yapmak insanı
yoruyor.
Rahim filmi çekildikten sonra
bende ara verdiğimi söylicem..

Ara verdiğini söylersen,
en azından sesleri kesilir. .

Kimseye darisi basina bile demedim Cunku bana darisi basina dediklerinle cok kotu hissediyordum kendimi ..
Dun arkadasima gittim annesi ikide bir uzulme kizim seninde olur Ben inaniyorum olacak strest yapma vs dedi Benim modum dustu hemen ..
Kimse bilmiyor ya su an millet aciyor bana cok iyi anliyorum seni ama dusunmuyoruz dersen daha cok laf duyacaksin emin ol..
Daha ne bekliyorsunuz doktora git vs vs amannn takma ciddiyim takma takarsan omür gecmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…