• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Mor Seven Mor Seven canım kac zamandır aklimdasin etiketleyemedim seni. Ama sen yazdin hem de çok güzel bir haberle ♥ Çok sevindim adına. .Allah saglikla sihhatle kulağına alip büyütmeyi nasip etsin inşallah ;) Ben bildiğin gibi hsg cekildim. Sonuçlarda sıkıntı yok şükür beklemedeyim. Sen nasılsın bulantı var mi? Baban nasil? Kuslarin nasil?

Çok teşekkür ederim kızlar hepinize ayrı ayrı.
Evet bebek yapmışım farketmeden öyle de geldim :anneadayı::KK45:
Melissa da mı hamile yaşı küçüktü hani ben yanlış hatırlamıyorum inş nolur kusıra bakmayın kızlar benim 850 öğrencim var haftasonu okulum var tutamıyorum her şeyi aklımda.
Hayırlı olsun bebiş.
@Enyalios enyam seni de özledim.

Saye- Saye- canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda yürekten diliyorum Rabbim sana da nasip etsin.
@vesselam çok sevindim sana da inş benim gibi duyarsın canım ilk defa bunda duymak nasip oldu. Sana da sonuna kadar nasip etsin bana da canım.
LeYLa_21 LeYLa_21 Allah razı olsun ablam.Rabbim sana inş bi kere daha nasip etsin.
@Ters Lale etiketlenme bildirimi olmamış canım ama hiç önemli değil yüreğini biliyorum.özledim.
@deeploneliness yok mu buralarda? Özledim seni.
Al_pi Al_pi çok sevindim sana da canım. İnş pıtpıtları sen de duyarsın canım. Sonuna kadar sağlıkla götürmek nasip olur canım

@umutLatahze canım benim. Geç gir sen topiğe 12 den sonra gir. Önceden erken girseydin şimdiye bebişim gelmişti ama neyse :KK200::KK53: demek bi ara gene geç girmişsin ki bebişim oldu. Allahım sana da ol desin hemen oluversin canım benim.(tam etiketleyemiyorum seni anlayamadım)

Yine yazıyorum kızlar beraber geçtik biz bu yollardan çok zordu benim için her şey. İnanın evladım olmasaydı ben koruyucu aile olacaktım hala da niyetim var. İnsan anne sevgisine muhtaç. Allahım böyle nasip etti bana çok şükür.
Rabbim nasıl istiyorsa gönlünüze göre öyle versin.
Tebrikler canım.. darısı isteyen herkese olsun insAllah:dua:

Can'ım benim ne güzel ya Allah sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah :)

Can'ım ya çok sevindim maşallah merak etmiştim yoktun hayadır :)
Allahım yaaa bugün sabahtan giremedim tipiğe 2 bebiş haberi geldi artık hep mi geç girsem ne :KK70:
Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlaaarrrr... :)
Tesekkur ederim tatlim aminn sagliklica herkes kavussun insallah evlatlarina

@Ters Lale canım o değil de ben geçen gün bdv de yazdığım bir yorumda kocama yakallandım yaaa:bicak:
merak etmiş napıyo bizimki diye girmiş bakmış bdv de konunun biri evli erkeklere neden bakarlar mıydı neydi ben de oraya yorum yazmıştım amanın görmüş nicke bakmış demiş bu kesin bizimki bana ekran görüntüsü attı bu sen misin diye?? Evet dedim hayırdır bir tripler amanınnnn meğer yoruma bozulmuş orda demişim ki eşim über yakışıklı değildir ama iyidir genelde bakarlar.. neymiş efendim sen beni yakışıklı bulmuyo musun?? Halbuki yorumda kendimi gömmüşüm yerin dibindeyim onu görmüyo beyefendi.. Bir de diyor gözüm üstünde haberin olsun:işsiz:

@Ters Lale canım o değil de ben geçen gün bdv de yazdığım bir yorumda kocama yakallandım yaaa:bicak:
merak etmiş napıyo bizimki diye girmiş bakmış bdv de konunun biri evli erkeklere neden bakarlar mıydı neydi ben de oraya yorum yazmıştım amanın görmüş nicke bakmış demiş bu kesin bizimki bana ekran görüntüsü attı bu sen misin diye?? Evet dedim hayırdır bir tripler amanınnnn meğer yoruma bozulmuş orda demişim ki eşim über yakışıklı değildir ama iyidir genelde bakarlar.. neymiş efendim sen beni yakışıklı bulmuyo musun?? Halbuki yorumda kendimi gömmüşüm yerin dibindeyim onu görmüyo beyefendi.. Bir de diyor gözüm üstünde haberin olsun:işsiz:
snin nick degistirmen gerek o zaman canim durum vahim :-)

Ben kendi sagligim evliligim icin bdv ye yorum yapmiyorum :-)
Nicki biliyor bakmaz ama ters tarafina gelir bakar o zaman yanarim :) O yuzden gebelik haric hic bir forma bakmiyorumm yazi yazmiyorum :)

Ben kendi sagligim evliligim icin bdv ye yorum yapmiyorum :-)
Nicki biliyor bakmaz ama ters tarafina gelir bakar o zaman yanarim :) O yuzden gebelik haric hic bir forma bakmiyorumm yazi yazmiyorum :)
Ben de öyle sakıncalı yorumlar yazmıyorum aslında 1 kez banlandım o da kürtaj konusuydu kadının birine daha fazla sessiz kalamazdım dedim banlanacaksam da bu yüüzden banlanayım ve yaptım gitti pişman değilim :D
Bahsettiğim konuda da adamın gururlanması lazım aslında ama gitti en tersinden anladı neymiş ben ona über yakışıklı değildir demişim :bicak:

Ben de öyle sakıncalı yorumlar yazmıyorum aslında 1 kez banlandım o da kürtaj konusuydu kadının birine daha fazla sessiz kalamazdım dedim banlanacaksam da bu yüüzden banlanayım ve yaptım gitti pişman değilim :KK70:
Bahsettiğim konuda da adamın gururlanması lazım aslında ama gitti en tersinden anladı neymiş ben ona über yakışıklı değildir demişim :bicak:
Bence iyi yirtmissin ben yirtamazdim :-) uber muber sen beni yakisikli bile bulmuyorsun herkese soyluyorsun derdi :)
Kızlar nasılsınız bakem?
Mor Seven Mor Seven canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Ben de beklemedeyim bakalım, sağlıkla doğsun inşallah :)
Artik senin de vaktin yaklasti besigine bayildim ;) Gizli takip :))

Bence iyi yirtmissin ben yirtamazdim :-) uber muber sen beni yakisikli bile bulmuyorsun herkese soyluyorsun derdi :)

Artik senin de vaktin yaklasti besigine bayildim :KK66: Gizli takip :))
kız o da aslında gereksiz trip attığının farkındaydı da ondan :D yoksa dediğin gibi halim harap kendime kısa boylu ve şişman eşimse uzun boylu zayıftır girdiğimiz ortamlarda bu çocuğun bu kızla ne işi var tarzı konuşurlar demişim daha ne yanii ;)
Ki yalan da değil benim bütün arkadaşlarım eşime çok şaşırır bu tipe o çocuğu hayal etmiyorlar heralde bir kıskançlık seziyorum onlarda

kız o da aslında gereksiz trip attığının farkındaydı da ondan :KK70: yoksa dediğin gibi halim harap kendime kısa boylu ve şişman eşimse uzun boylu zayıftır girdiğimiz ortamlarda bu çocuğun bu kızla ne işi var tarzı konuşurlar demişim daha ne yanii :KK66:
Ki yalan da değil benim bütün arkadaşlarım eşime çok şaşırır bu tipe o çocuğu hayal etmiyorlar heralde bir kıskançlık seziyorum onlarda
Gömmüşsün kendini cidden .. Kiskancalara bakma sen ;) Bazen kendimi zor tutuyorum biri şuna haddini bildirse diye bdv dekilere :) Ben yazamiyorum icimde kaliyor

Gömmüşsün kendini cidden .. Kiskancalara bakma sen :KK66: Bazen kendimi zor tutuyorum biri şuna haddini bildirse diye bdv dekilere :) Ben yazamiyorum icimde kaliyor
Ben bir tek o dediğim konuda tutamadım kendimi artık .. Neticesinde de banlandım. O had bildirmek benim de çok içimde kalıyor ama frenliyorum çok benden önce biri bildirmişse beğenmekle tatmin ediyorum kendimi :D

Ben bir tek o dediğim konuda tutamadım kendimi artık .. Neticesinde de banlandım. O had bildirmek benim de çok içimde kalıyor ama frenliyorum çok benden önce biri bildirmişse beğenmekle tatmin ediyorum kendimi :KK70:
Aynen ohh diyorum salaklar niye yazmiyorsa diyorum :-)
Yazincada begeniyorum hemen senin gibi ..

Back