- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Allah onun da sağlıklı kucağına almasını nasip etsin :) günü bellidir artık.TaeYang bu arada teyzemle ayni haftalardasiniz oda 35 haftalik gebe kizi olacak onun kasimin ilk haftasi sezeryan olacak ilki sezeryan oldugu icin..
Bizde 4 yıllık evliyiz canım nasip..
bir zamanı var, üzülüyosun ama yapacak bir şey yok..
Hayırlısı Allah'tan..
Evet canım çekileceğim.
sorucam estrofem veriyo bizim doktor genelde,
olmadı progestan alırım.
bi problem olmazsa bekle bence de canim normal dogum en güzeli . 2 veye 5 kasim arasinda bi gün sec demis doktoru hala karar veremedi.Allah onun da sağlıklı kucağına almasını nasip etsin :) günü bellidir artık.
Ben kısmetse normal bekliyorum ama bakalım bakalım.
_Verda_ hakkında hayırlıs olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim bu sıkıc bekleyişin yerini heyecanlı 9 aylık bir bekleyişe bırakır
Belki hsg faydalı olur, inşallah normal çıkar sonucu.
Haftaya salı Fulya Emar'da çekileceğim canım inşallah. .Canım sen hsg çekildin mi
amin inşallah..
Haftaya salı Fulya Emar'da çekileceğim canım inşallah. .
çekil kurtul enyacım. ben de şu anda gittiğim hastanede çektirmiştim geçen sene 500 liraydı, kendi doktorum çekti.İnşallah canım rahim ağzı yetmezliği hsg'de teşhis ediliyo mu?
650 dedi ben de uuu çok pahaliymis diye tepki verince pesinde 450 tl ye kadar iniyoruz dediCanım echomarı aradım 500 tl dedi.
Fulya'da ne kadar..?
Ben de adet olayım
çekileceğim inşallah. .
Hsg kolay bişey zaten canım çekilde aklında kalmasın bence.. bir sorun olduğunu sanmıyorum ama olsun yine de..Amin canım amin inşallah..
Önümde bir hsg kalıyor çekilmediğim..
Hsg kolay bişey zaten canım çekilde aklında kalmasın bence.. bir sorun olduğunu sanmıyorum ama olsun yine de..
her hangi bir tedavı gordunm u canım bu sure ıcındeelimizden geleni yapalim da canim gerisi Allah"tan ... Allah alnimiza ne zaman yazdiysa o zaman. 4 yili gecti yas oldu 32 bakalim daha kac sene gececek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?