Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

@Saadetim33 dün duanı okumayı unutmuşum hakkını helal et bugün okudum. Allah en yakın zamanda duamız gerçek kılsın inşallah

Al_pi durum yukarda yazdığım gibi canım. Senin duanıda gün içerisinde okuyup bildirim yaparım inşallah

TaeYang bu arada teyzemle ayni haftalardasiniz oda 35 haftalik gebe kizi olacak onun kasimin ilk haftasi sezeryan olacak ilki sezeryan oldugu icin..
Allah onun da sağlıklı kucağına almasını nasip etsin :) günü bellidir artık.
Ben kısmetse normal bekliyorum ama bakalım bakalım.

Belki hsg faydalı olur, inşallah normal çıkar sonucu.

_Verda_ tatlim hakkında hayirlisi üzülme canim olur mu .. hsg iyi gelir belki bir de ne diyecegim canim hap falan degilde bu benim kullandigim ignelerden kullansan artik zaman geciyor belki sureci hizlandirir tutma şansı artar.. böyle her ay huzunlenmek cok yoruyor insanı

Allah onun da sağlıklı kucağına almasını nasip etsin :) günü bellidir artık.
Ben kısmetse normal bekliyorum ama bakalım bakalım.
bi problem olmazsa bekle bence de canim normal dogum en güzeli . 2 veye 5 kasim arasinda bi gün sec demis doktoru hala karar veremedi.

_Verda_ hakkında hayırlıs olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim bu sıkıc bekleyişin yerini heyecanlı 9 aylık bir bekleyişe bırakır

Amin canım amin inşallah..
Önümde bir hsg kalıyor çekilmediğim..

İnşallah canım rahim ağzı yetmezliği hsg'de teşhis ediliyo mu?
çekil kurtul enyacım. ben de şu anda gittiğim hastanede çektirmiştim geçen sene 500 liraydı, kendi doktorum çekti.
rahim ağzı yetmezliği teşhisinde yeri var mı açıkcası bilmiyorum ama maalesef gebe olana kadar genelde bilinmiyor canım
sen inşallah hamile olduğunda zaten önlem amaçlı her türlü serklaj yapılır zaten.

Canım echomarı aradım 500 tl dedi.
Fulya'da ne kadar..?
Ben de adet olayım
çekileceğim inşallah. .
650 dedi ben de uuu çok pahaliymis diye tepki verince pesinde 450 tl ye kadar iniyoruz dedi Inşallah reglin de gelir canım sen de çekilir kurtulursun..

Kızlar fiyatlar baya yukselmis ben geçen sene pazarlık yaptım pesin parayla 350 liraya ağrısız sızısız çektirmiştim hsg yi ne kadar artmış fiyatlar

Evet çok yükselmiş, telefonla mı verdiler bu fiyatı?
echomarı ben aradım bana direk 500 dediler, indirim filan yok..
olmazsa bende orada çektireyim, özelden nosunu atar mısın özlemciğim..

@deeploneliness

Hsg kolay bişey zaten canım çekilde aklında kalmasın bence.. bir sorun olduğunu sanmıyorum ama olsun yine de..

Aklımda kalmasın canım, herşeyi yaptım bir o kaldı..
Hormanlar normal, yumurtalıklar normal.
Bakalım tüpler nsl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…