Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Saye- haticem geçmiş doğum günün kutlu olsun. Rabbim yeni yaşında sana hep güzellikler versin inşallah İyiki doğmuşsun, iyiki tanımışız seni
ebrumm tesekkür ederim canim amin insallah canim bende iyiki sizlerleyim her zor zamanimda yanimdasiniz

hayirli günler kizlar herkese hayirli haberler alacagimiz günler olsun insallah... _Verda_ canim benim hakkinda hayirlisi güzel haberlerini aliriz insallah

Şimdi geldi kızlar sonuç
Negatif.
Hayırlısı buymuş demek ki..

hayirlisi olsun canim nasibimiz ne zaman bakalim...

Aynen canım 3 sene bekledim, kaybettiğim bebeğimde..

nasip ne zamansa o zaman..

Bu sefer eşim kan vermemi pek istemiyodu,
onun kafasında direk "negatifti" zaten..
Ben biraz zorladım..

_Verda_ cnm inşallah gelecek ay pozitif sonucu alırsın sen ve bu topikteki diğer arkadaşlar... Hep dualarımdasınız...

Sağolasın canım benimmm..
Bir vakti var elbet.

Aynen canım 3 sene bekledim, kaybettiğim bebeğimde..

nasip ne zamansa o zaman..

Bu sefer eşim kan vermemi pek istemiyodu,
onun kafasında direk "negatifti" zaten..
Ben biraz zorladım..
elimizden geleni yapalim da canim gerisi Allah"tan ... Allah alnimiza ne zaman yazdiysa o zaman. 4 yili gecti yas oldu 32 bakalim daha kac sene gececek...

Şimdi geldi kızlar sonuç
Negatif.
Hayırlısı buymuş demek ki..
Üzülme enyam dediğin gibi hayırlısı böyleymiş.
Belki bu ay nasip olur kartanesinin gibi sürprizci Bi bebe.
Doktoruna sor da kullan bari progestan filan.
Hsg çekilecek misin bu ay?

elimizden geleni yapalim da canim gerisi Allah"tan ... Allah alnimiza ne zaman yazdiysa o zaman. 4 yili gecti yas oldu 32 bakalim daha kac sene gececek...
Kız sen 32 mi oldun daha küçük gösteriyorsun valla :)

Kız sen 32 mi oldun daha küçük gösteriyorsun valla :)
hic sorma canim en son 25 de takildim ben ne ara 32 oldum evet herkes öyle diyor ama yas geciyor iste gercek bu maalesef canimcim

TaeYang bu arada teyzemle ayni haftalardasiniz oda 35 haftalik gebe kizi olacak onun kasimin ilk haftasi sezeryan olacak ilki sezeryan oldugu icin..

Bizde 4 yıllık evliyiz canım nasip..
bir zamanı var, üzülüyosun ama yapacak bir şey yok..
Hayırlısı Allah'tan..

Üzülme enyam dediğin gibi hayırlısı böyleymiş.
Belki bu ay nasip olur kartanesinin gibi sürprizci Bi bebe.
Doktoruna sor da kullan bari progestan filan.
Hsg çekilecek misin bu ay?

Evet canım çekileceğim.
sorucam estrofem veriyo bizim doktor genelde,
olmadı progestan alırım.

Bizde 4 yıllık evliyiz canım nasip..
bir zamanı var, üzülüyosun ama yapacak bir şey yok..
Hayırlısı Allah'tan..
üzülsek de elden gelen bir sey yok canim vakti gelmeyince cicek bile acmiyor...ben kendimi biraktim artik tüp bebege odaklandim birde sIKI bi diyet yapabilsem tam oalcak ama o konuda pek istikrarli degilim. su genetik sonuclarimizda ciksaydi önümüzü daha iyi görürdük..

_Verda_ hakkında hayırlıs olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim bu sıkıc bekleyişin yerini heyecanlı 9 aylık bir bekleyişe bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…