- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
ebrumm tesekkür ederim canim amin insallah canim bende iyiki sizlerleyim her zor zamanimda yanimdasinizSaye- haticem geçmiş doğum günün kutlu olsun. Rabbim yeni yaşında sana hep güzellikler versin inşallah İyiki doğmuşsun, iyiki tanımışız seni
Kuzum iyi ki dogdun bu sene hediyenn rabbim den bebis olsun inşallahebrumm tesekkür ederim canim amin insallah canim bende iyiki sizlerleyim her zor zamanimda yanimdasiniz
amin canimm insallah bekleyen herkese benimle birlikte bebisler nasip etsin Allah. kuzularini öp yerimeKuzum iyi ki dogdun bu sene hediyenn rabbim den bebis olsun inşallah
Allah razi olsun canim agzina saglik..Al_pi duanı okudum canım..Rabbim salih evlat nasip etsin inşallah....
amin canım inşallah...Allah razi olsun canim agzina saglik..
Hepimize insallah Hayirlisiyla ..
hayirlisi olsun canim nasibimiz ne zaman bakalim...Şimdi geldi kızlar sonuç
Negatif.
Hayırlısı buymuş demek ki..
hayirlisi olsun canim nasibimiz ne zaman bakalim...
_Verda_ cnm inşallah gelecek ay pozitif sonucu alırsın sen ve bu topikteki diğer arkadaşlar... Hep dualarımdasınız...
Hayırlısı canım Rabbim en yakın zamanda hayirlisiyla yüzümüzü güldürür insaAllahŞimdi geldi kızlar sonuç
Negatif.
elimizden geleni yapalim da canim gerisi Allah"tan ... Allah alnimiza ne zaman yazdiysa o zaman. 4 yili gecti yas oldu 32 bakalim daha kac sene gececek...Aynen canım 3 sene bekledim, kaybettiğim bebeğimde..
nasip ne zamansa o zaman..
Bu sefer eşim kan vermemi pek istemiyodu,
onun kafasında direk "negatifti" zaten..
Ben biraz zorladım..
Üzülme enyam dediğin gibi hayırlısı böyleymiş.Şimdi geldi kızlar sonuç
Negatif.
Kız sen 32 mi oldun daha küçük gösteriyorsun valla :)elimizden geleni yapalim da canim gerisi Allah"tan ... Allah alnimiza ne zaman yazdiysa o zaman. 4 yili gecti yas oldu 32 bakalim daha kac sene gececek...
hic sorma canim en son 25 de takildim ben ne ara 32 oldumKız sen 32 mi oldun daha küçük gösteriyorsun valla :)
Bizde 4 yıllık evliyiz canım nasip..elimizden geleni yapalim da canim gerisi Allah"tan ... Allah alnimiza ne zaman yazdiysa o zaman. 4 yili gecti yas oldu 32 bakalim daha kac sene gececek...
Üzülme enyam dediğin gibi hayırlısı böyleymiş.
Belki bu ay nasip olur kartanesinin gibi sürprizci Bi bebe.
Doktoruna sor da kullan bari progestan filan.
Hsg çekilecek misin bu ay?
üzülsek de elden gelen bir sey yok canim vakti gelmeyince cicek bile acmiyor...ben kendimi biraktim artik tüp bebege odaklandim birde sIKI bi diyet yapabilsem tam oalcak ama o konuda pek istikrarli degilim. su genetik sonuclarimizda ciksaydi önümüzü daha iyi görürdük..Bizde 4 yıllık evliyiz canım nasip..
bir zamanı var, üzülüyosun ama yapacak bir şey yok..
Hayırlısı Allah'tan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?