- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gördüm iki senedir önce ilacla denedim ilk denememde dis gebelik oldu diger iki denemem negatif oldu. daha sonra iki asilama yapildi ikincisinde kimyasal oldu canim agustostan bu yana beklemedeyim bakalimher hangi bir tedavı gordunm u canım bu sure ıcınde
Ne zaman once düsük yaptin .. Bende iki dusuk yaptim ama cekildim yinede doktor istedi .. Ve birinde biraz sıkıntı cıktı ..kızlar düşük yapmış birinin tuplerı tıkalı olabılırmı sızxce yanı rahım filmi cektrmeye gerek varmı
her hangi bir tedavi yolun basvurdunuzu canımBizde 4 yıllık evliyiz canım nasip..
bir zamanı var, üzülüyosun ama yapacak bir şey yok..
Hayırlısı Allah'tan..
Evet canım çekileceğim.
sorucam estrofem veriyo bizim doktor genelde,
olmadı progestan alırım.
ne gibi bir sıkıntı cıktı canımNe zaman once düsük yaptin .. Bende iki dusuk yaptim ama cekildim yinede doktor istedi .. Ve birinde biraz sıkıntı cıktı ..
ne iğnesi kullanıyorsun canımelimizden geleni yapalim da canim gerisi Allah"tan ... Allah alnimiza ne zaman yazdiysa o zaman. 4 yili gecti yas oldu 32 bakalim daha kac sene gececek...
ılac dedgn ne ? asılamaya drlar ne kdr sure sonra karar verıyorlar ?evet gördüm iki senedir önce ilacla denedim ilk denememde dis gebelik oldu diger iki denemem negatif oldu. daha sonra iki asilama yapildi ikincisinde kimyasal oldu canim agustostan bu yana beklemedeyim bakalim
2 ay oldu canım 2 dir olmuyor maleseffffNe zaman once düsük yaptin .. Bende iki dusuk yaptim ama cekildim yinede doktor istedi .. Ve birinde biraz sıkıntı cıktı ..
Allah razi olsun kuzum@Ebush_354 M M_atruskaAl_pi dualarinizi okudum kizlar rabbim saglikli hayirli bebekler nasip etsin insallah gönlünüzden gecen hakkinizda hayir olsun insallah. kusura bakmayin geciktim biraz
Filmde sivi veriliyor ya cekerken sagdakinde gecis var solda gecis var ama tam degil dedi kapali da olabilir tup onun icin laporoskopi yapip bakmak lazim dedi .. Bende iki kere oldu yine neden olmasin diye istemedim laparoskopiyi..ne gibi bir sıkıntı cıktı canım
Sen bi durumu bastan anlat yardimci olalim.. Kac yillik evlisin ne zamandir cocuk istiyorsun kac dusugun var tedavi gordun mu ?2 ay oldu canım 2 dir olmuyor maleseffff
nisanda evlendm canım tek dusukSen bi durumu bastan anlat yardimci olalim.. Kac yillik evlisin ne zamandir cocuk istiyorsun kac dusugun var tedavi gordun mu ?
laporoskopi ne demekmisFilmde sivi veriliyor ya cekerken sagdakinde gecis var solda gecis var ama tam degil dedi kapali da olabilir tup onun icin laporoskopi yapip bakmak lazim dedi .. Bende iki kere oldu yine neden olmasin diye istemedim laparoskopiyi..
canım her ne kadar düşük yapsakta hamile kalabilmemiz tüplerimizde sıkıntı olmadığı anlamına gelmiyor mu ? benmi yanlıs biliyorumlaporoskopi ne demekmis
Sen bekle bir sene dolmadan zaten cekmezler.. Ve acele etme strest yapma daha nisandan bu yana ne olmus ki bazen dusukler normal karsilanabiliyorda..canım her ne kadar düşük yapsakta hamile kalabilmemiz tüplerimizde sıkıntı olmadığı anlamına gelmiyor mu ? benmi yanlıs biliyorum
Canim benim hsg de sol iyiydi ama sağdan geçiş azdı tazyikli ilac verip açtığını söyledi o zaman doktor laparoskopi yapılmadıFilmde sivi veriliyor ya cekerken sagdakinde gecis var solda gecis var ama tam degil dedi kapali da olabilir tup onun icin laporoskopi yapip bakmak lazim dedi .. Bende iki kere oldu yine neden olmasin diye istemedim laparoskopiyi..