• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar düşük yapmış birinin tuplerı tıkalı olabılırmı sızxce yanı rahım filmi cektrmeye gerek varmı

her hangi bir tedavı gordunm u canım bu sure ıcınde
evet gördüm iki senedir önce ilacla denedim ilk denememde dis gebelik oldu diger iki denemem negatif oldu. daha sonra iki asilama yapildi ikincisinde kimyasal oldu canim agustostan bu yana beklemedeyim bakalim

kızlar düşük yapmış birinin tuplerı tıkalı olabılırmı sızxce yanı rahım filmi cektrmeye gerek varmı
Ne zaman once düsük yaptin .. Bende iki dusuk yaptim ama cekildim yinede doktor istedi .. Ve birinde biraz sıkıntı cıktı ..

evet gördüm iki senedir önce ilacla denedim ilk denememde dis gebelik oldu diger iki denemem negatif oldu. daha sonra iki asilama yapildi ikincisinde kimyasal oldu canim agustostan bu yana beklemedeyim bakalim
ılac dedgn ne ? asılamaya drlar ne kdr sure sonra karar verıyorlar ?

M M_atruska dün duanı okumayı unutmuşum hakkını helal et bugün okudum. Allah en yakın zamanda duamız gerçek kılsın inşallah

Al_pi Al_pi durum yukarda yazdığım gibi canım. Senin duanıda gün içerisinde okuyup bildirim yaparım inşallah
Allah razi olsun gülüm. ağzına yüreğine sağlık

ne gibi bir sıkıntı cıktı canım
Filmde sivi veriliyor ya cekerken sagdakinde gecis var solda gecis var ama tam degil dedi kapali da olabilir tup onun icin laporoskopi yapip bakmak lazim dedi .. Bende iki kere oldu yine neden olmasin diye istemedim laparoskopiyi..

canım her ne kadar düşük yapsakta hamile kalabilmemiz tüplerimizde sıkıntı olmadığı anlamına gelmiyor mu ? benmi yanlıs biliyorum
Sen bekle bir sene dolmadan zaten cekmezler.. Ve acele etme strest yapma daha nisandan bu yana ne olmus ki bazen dusukler normal karsilanabiliyorda..

Tek tupte sıkıntı varsa surec uzar sonucta iki tupumuz var tekiylede gebe kalabiliyoruz o yuzden hamile kalsakta sorun olmadigi anlamina gelmiyor yani ..

Filmde sivi veriliyor ya cekerken sagdakinde gecis var solda gecis var ama tam degil dedi kapali da olabilir tup onun icin laporoskopi yapip bakmak lazim dedi .. Bende iki kere oldu yine neden olmasin diye istemedim laparoskopiyi..
Canim benim hsg de sol iyiydi ama sağdan geçiş azdı tazyikli ilac verip açtığını söyledi o zaman doktor laparoskopi yapılmadı

Back
X