Allah razi olsun kuzum inşallah yakında yine topiğimiz şenlenecek ve mutlu haberler hep beraber vereceğizGelmemezlik yapma hep gel anlat içinde tutma çünkü anlatmayınca içinde büyüyor daha çok, daha da yalnızlaşıyorsun.. İnşallah acıları, özlemleri unutturacak günler yakındır..
Olsun canım biz anlarız birbirimizi.. Burası da olmada heralde bizler sabır taşı gibi çatlarız..Helal olsun canım , rabbim kimseye evlat acısı vermesin o kadar zor ki..
Burada sizi üzmek istemiyorum, ben de bu konulara çok fazla girmiyorum.
Zamanı gelince olacak Allah'ın izniyle, onun doğumu ölümü hepsi alnımıza yazılmış..
Ayrıca yalnız değilsin ebushum lütfen öyle düşünme, biz buradayız..
Topiğimiz sessiz de olsa vefakar dostlarla devam ediyor.
Onu diyen tam beyinsizmiş.Öyle tabi zeynebim geçen kadın bana diyor ki amma yas tuttun hadi başla çalışmalara bide gülerek. ben kendimi nasıl eve attım bilmiyorum.kim istemez evlatları olsun öpsün koklasın. benle hamile olanlar doğuruyor Rabbim bağışlasın ama ben soğuk bir mezar taşına sarılıyorum ve her gidip o mezarı görmem karnımdaki çatlakları görmek benim için ölümden beter. Haşa isyan değil ama bazen gerçekten ölüyorum gibi hissediyorum. hele oğlumun yüzünü bana ilk bakışını unutamıyorm ama insanlar hala saçmalama derdinde
_Verda_ Ebruda elifte iyiler sanirim biraz yaramaz elif anneyi cok yoruyor o yuzden topige girip birseyler yazacak hali kalmiyor ebrununda :) Ama şükür bir sorun yok sadece zaman bulamiyor ..
Sağolasın canım. Arada yokluyorlar beni@deeploneliness Özlemciğim günaydın...
Seni çok iyi anlıyorum, ben de bir dönem
mayıs annelerinden çıkmıyodum..
Geçicek canım hepsi, bir gün "nasip" edicek..
Rabbim nasip edicek canım
adetim bir haftadır gelmiyo
geçen gün idrar testi yaptım, negatif..
Boğazım da ağrıyor, ilaç da içmek istemiyorum..
Sağolasın canım. Arada yokluyorlar beniSanırım yeni bir bebiş olmadan geçmeyecek.. Hepimize sabır diliyorum.
Ovulasyon tarihinden eminsen ve 14 gün filan geçtiyse ilaç kullanabilirsin. Ya da içecek takviyesi. Boğaz ağrısını sirkeli su ile gargara iyi geliyor.. Geçmiş olsun bu arada..
Canım biraz daha bekleyebilirsin ama hastalık durumunda erken ilaç kullanımı olunca daha rahat atlatılıyor. Annen nasıl oldu?Sağol canım sirkeli suyu deneyeyim,
yok canım bu ay hiç bakmadım yumurtlama zamanıma,
annem ameliyat oldu ya bir yoğunluk vardı
sonra memlekete gittik geldik filan derken
ilgilenemedim bile.
Kan vermek de istemiyorum, yine "negatif" i görücem diye..
Canım biraz daha bekleyebilirsin ama hastalık durumunda erken ilaç kullanımı olunca daha rahat atlatılıyor. Annen nasıl oldu?
Sevindim canım. Allah şifa versin annecigine. Daha da iyi olacak inşallah morali iyi olsun yeter kiAnnem iyi canım dinlenme sürecinde ikinci ameliyatı için bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?