Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bayram hazirligi yolculuk hazirligi Bir kosusturma bir telaş bayram sonuna kadar kimsecikler olmaz burda ..
Evet canım dediğin gibi sanırım herkes bayram telaşında bi boş bizmiyiz ki
Önümüzdeki maçlara bakacagiz canim Vardir bundada bi hayir ..

Canim bozma moralini bir dahaki aya kalırsın belki herseyde bir hayır vardır üzülmemeye çalış olur mu
Kızlar çok üzüldüm ya şimdi bayramda herkes yokmu olsun olur zamanı değildir filan diye teselli etmeye çalışcak aklınca ama her seferinde yaram daha da çok kanıycak zaten ağlamaklıyım dokunsalar ağlıycam yani

Kizlar selam pkoluyum.benim gibi olup hamile kalan war mi tedaviyle yada catlatma ignesiyle???

canim ben sadece bayramda degil sürekli bu laflara maruz kaliyorum duymammazliktan geliyorum elimizde olan bi sey degil ki sonucta. Allah verirse olacak vermezse ne yapalim ya nasip diyecegiz. üzülme lütfen bayramin sevdiklerinle beraber olmanin tadini cikar..

Selam kızlar :)
Bayramda benim koca yine çalışıyor tabi ki :)
Biz de bayram öncesi mini tatil yapalım dedik gidiyoruz şu anda :)

u-mutlu lale Saye- kimi iyi niyetinden kimi uyuzlarına diyordur ama can yakıyor tabi.
En sevmediğim laf da Allah size de nasip etsin cümlesi. Gerçekten çok gıcık.
Takmamaya çalışmak yapılacak en doğru şey, boşverin bilmeyen anlamaz.

İşte insan zaten yaralıya o konuda zoruna gidiyo keşke olsa da herkes rahatlasa diyorum. Benim kadar kimse isteyemez tabi ki millet sadece merakından soruyo işte ben kendim istediğim için üzülüyorum.. Allah yine de hayırlısını nasip etsin tabiki.. ben bayramları çok severim bayram sabahında da kahvaltıya almak isterim birilerini birlikte olalım diye ama bu psikoloji çok zor..
u-mutlu lale canim ne kadar isini görür bilmiyorum ama ben burdayim ))

Cocuklardan fırsat bulup bayram temizligi bile yapamadim
Canım benm ne demek ne kadar işini görür hepinizi çom seviyorum ben gerçekten. Seninle fazla muhabbet edemedik benim zamanlama senin doğumuna denk geldi ama olsun sıcaklık yeter... senin görevin en kutsal görev yaptığın iş en zor ama en sevimli iş.. Allah bizlere de nasip etsin inşallah sana da güzel günlerini göstersin evlatlarının.. bende adet olmayı bekledim temizlik için hamileysem iş yapmıcaktım ama adet olunca kolları sıvadım
Canım iyi tatiller size bol bol eğlenin inşallah gönlünüzce olsun herşey.. bizim konuya gelirsek gerçekten yaşamayan bilmiyo üzme kendi olur verir Allah takma diyo ama davulun sesi uzaktan hoş geliyo maalesef.. her dediklerinde kendime acıyorum resmen insanlar hiç benm için böle acıyarak dua etmemişti. Allah beterinden korusun herşeyin hayırlısını versi tabiki her zaman söylüyorum.. bi arkadaş var takma diyodu bana olur filan şimdi 3 aydır o da çocuk istiyo henüz olmadı. Seni anlıyorum şimdi diyo panik oldu.. öle yani başa gelmeden anlaşılmıyo ama Allah kimseye aratmsın

u-mutlu lale sagol canim allah razi olsun amin. Senin de cocuklardan başını kaldiramayip pislim icinde oturdugun günlerin olsun inşallah:))) nasi dua ama :)
Nasibin vaktini bekliyordur canim insallah o da olacak rabbim en kisa zamanda evlat hasretiyle yanan tüm anne adaylarinin yüzünü güldürsün inşallah icinde de senn

Dua mı beddua mı etti anlamadım olsun inşallah ama pisliğin içinde de oturmiyim canım yaa eşim yada kv yapar inşallah ben yapamasamda ikiz filan olursa dediğin olabilir ama sanırsam keşke hamile olaydım da iş yapmayaydım başkasına yaptıraydım

Keyiflenelim die dedim canim..benim kayinvalide yanimda o cocuklari sallarken ben ufaktan ufaktan yapiyorum bişeyler 2 de olsa 3 de 4 de rabbim kolayligini veriyor rizkini da... millet ikiz le sikayet ederken ben 4uzlerimle cok mutluyum rabbim herkese tattirsin evlat sevgisini...
Bildiim kadariyla seninki sebepsiz infertiliteydi dimi

Biliyorum esprisine dediğini canım merak etme benimde kv yanımda çocuk olursa çok işe yarayacağını düşünüyorum bu durumun inşallah.. herhangi bir neden bulunmadı şimdiye kadar tek yaptırmadığım genetik ve pıhtılaşma testleri onun haricinde 2 kimyasal yaşadım 2 yılda. Ondan dolayıda insanlar öğrendi çocuk istediğimizi kötü oldu bilemedik böle olcağını bilsek kimseye söylemezdik daha kolay olurdu

Canim insanların ne dedigini ne düşündüğünü boşver duymazliktn gel önemli olan sensin
Ağzı olan konuşuyor hele de bu cocuk mevzusunda fütursuzca konusuyor insanlar .. en azından hamile kalabiliyorsun bu da cok güzel bir şey bence diğer testleri yaptir ucuncu bi kayıp inşallah olmaz olursa senin icin de zor olur canim..rabbim evlat acisi vermesin kimseye. Insallah hersey gonlunce olsun. Bu ay olmadı belki gelecek ay olur saglikli bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…