İlaçsız geleceğini de düşünmüyorum artık canım... İyicene cozuttu artık hormonlarım... Hiç çalışmıyorlar.. Bıkmakta çok haklısın canım ben şu an artık bitme noktasındayım yani hiç umudum yok nasıl düzelicek, nerden çıkış yolu bulabilir miyiz bilmiyorum. Çok yorgunum.. Umarım gelir canım en kısa sürede seninkisiEbush_354 gecen ay 50.günümde geldi regli bende hala bekliyorum bakalım bu sefer kaçıncı günde gelecek... Bıktım valla şu pco dan!
Iyiyim canim yogunum bu aralar yine :) Bayrama hazirlik temizlik derken vakit su gibi geciyor .. Bende regl oldum dünMerhaba kızlar,nasılsınız?
umutLatahzen gzlim naptın sonuç belli oldumu? İnşallah değerin artmıştır,Hakkı'nda hayırlısı ne ise o olsun cnm.
@Enyalios anneciğine geçmişler olsun kuzum... İnşallah hmncecik iyileşir... Sanada gecmiş oldun bu arada biran önce silkelen dök şu kumları
@Al_pi Cnm nasılsın? Arkadaşını merak ettim miyom ameliyatını oldumu?
@Ebush_354 gecen ay 50.günümde geldi regli bende hala bekliyorum bakalım bu sefer kaçıncı günde gelecek... Bıktım valla şu pco dan!
Ebru ben artık kendimi olmazsa 0-1 yaş grubu evlat edinirim diye rahatlatıyorum. Şu an şartları sağlayamıyoruz. En az 30 yaşında olmak ya da 5 yıl evli olma şartı var. Ve kimsesiz bir bebeğe yuva açmak inanılmaz tatmin edici bir duygu. Böyle bir çıkış yolum var artık..Umarım herkes evladına en yakın sürede kavuşur..İlaçsız geleceğini de düşünmüyorum artık canım... İyicene cozuttu artık hormonlarım... Hiç çalışmıyorlar.. Bıkmakta çok haklısın canım ben şu an artık bitme noktasındayım yani hiç umudum yok nasıl düzelicek, nerden çıkış yolu bulabilir miyiz bilmiyorum. Çok yorgunum.. Umarım gelir canım en kısa sürede seninkisi
Ben de kendimi, içimi soğutmak için ; kendimi bebeklerden hamilelerden çok soyutlamaya başlamışım dün bunu iyicene anladım.. Anneme misafir geldi nerdeyse 1 yaşında bir kız bir erkek ikizleri vardı... Çocukları sevemedim. Buz gibi oldum... Tutturdular al kucağına alamadım bile... Sürekli niye yapmıyorsun çocuk diye sorular vs... Bunaldım çok bunaldım gerçekten hiç kimse anlamıyor beni eşim, annem bile... Duygularıma ket vurdum artık... Senin bahsettiğini ben de düşünüyoruö canım ama çok korkuyorum ve dediğin gibi günün birinde evlatlık alırsam kesinlikle bebek olarak alırım şartlar da uygunsa.. Ama korkuyorum... Ya ona tüm sevgimizi veremezsek diye... Bir yerde hala eksiklik hissedersem ilerde diye... Şartları bilmiyordum.. 27 bitti benim de eğer 2-3 yıl sonra durum stabilse ben de düşünürüm... İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kucaklarını boş bırakmasın...Ebru ben artık kendimi olmazsa 0-1 yaş grubu evlat edinirim diye rahatlatıyorum. Şu an şartları sağlayamıyoruz. En az 30 yaşında olmak ya da 5 yıl evli olma şartı var. Ve kimsesiz bir bebeğe yuva açmak inanılmaz tatmin edici bir duygu. Böyle bir çıkış yolum var artık..Umarım herkes evladına en yakın sürede kavuşur..
Amin canim. Insallah o zamana kadar gelir bebisler. Icimizdekileri saklamak icin uzak duruyoruz aslında seni cok iyi anliyorum sana bir link göndereceğim. . Belki daha netlesir fikrin..Ben de kendimi, içimi soğutmak için ; kendimi bebeklerden hamilelerden çok soyutlamaya başlamışım dün bunu iyicene anladım.. Anneme misafir geldi nerdeyse 1 yaşında bir kız bir erkek ikizleri vardı... Çocukları sevemedim. Buz gibi oldum... Tutturdular al kucağına alamadım bile... Sürekli niye yapmıyorsun çocuk diye sorular vs... Bunaldım çok bunaldım gerçekten hiç kimse anlamıyor beni eşim, annem bile... Duygularıma ket vurdum artık... Senin bahsettiğini ben de düşünüyoruö canım ama çok korkuyorum ve dediğin gibi günün birinde evlatlık alırsam kesinlikle bebek olarak alırım şartlar da uygunsa.. Ama korkuyorum... Ya ona tüm sevgimizi veremezsek diye... Bir yerde hala eksiklik hissedersem ilerde diye... Şartları bilmiyordum.. 27 bitti benim de eğer 2-3 yıl sonra durum stabilse ben de düşünürüm... İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kucaklarını boş bırakmasın...
Amin canim. Insallah o zamana kadar gelir bebisler. Icimizdekileri saklamak icin uzak duruyoruz aslında seni cok iyi anliyorum sana bir link göndereceğim. . Belki daha netlesir fikrin..
Çok saol canım link için okudum başlarını daha sonra vakit buldukça da devam edeceğim ordan... İlk sayfada aynen benim de korkularımdan da bahsetmişler... Daha önümüzde zaman var umarım hakkımızda hayırlısı olsun
Nasip canım Allahtan hayırlısını dileyelim hep ama bak çatlatma iğnesiyle sağlıksız da olsa bir gebelik sağlanabildi umarım bir sonraki aylarda sağlıklısı olur canımKızlar 18 çıktı değer...
Benden bi cacık olmaz....
Kızlar 18 çıktı değer...
Kızlar 18 çıktı değer...
Canım ne demek benden bi cacık olmaz. Öyle düşünme lütfen herşeyin hayırlısı olsun.Kızlar 18 çıktı değer...
Canim hamile kalabiliyorsun böyle düşün. Sadece sen degil esinle beraber arastirin sebepleri. Kimyasal gecirip sonraki ay hamile kalan bir cok kisi var. Ama dedigim gibi esinin de testleri yapilmali..Kızlar 18 çıktı değer...
Nasip canım Allahtan hayırlısını dileyelim hep ama bak çatlatma iğnesiyle sağlıksız da olsa bir gebelik sağlanabildi umarım bir sonraki aylarda sağlıklısı olur canım
Senden güzel anne olur canım. Bu sefer olmaz başka bi sefer olur.
Kimyasal mı oldu şimdi ne oldu?
Bu ay niye böyle oldu herkese.
O ne demek benden bi cacik olmaz ..
Cok kızdım simdi sana bu is akıl isimi cocugu olanlar zeki olmayanlar gerizekalimi ki ..
Bence artik iyi bir doktora gidip herseyi arastirmalisin .. Kimyasal gebelige ne sebep oldugunu yapman gereken test varsa onlarida yaptirmalisin..
Unutma ki Biz istiyoruz bize uygun gören ve veren yaradan
Canım ne demek benden bi cacık olmaz. Öyle düşünme lütfen herşeyin hayırlısı olsun.
Rabbim hepinize en hayırlı zamanlarda müjdeli haberler almayı nasip etsin..
Canim hamile kalabiliyorsun böyle düşün. Sadece sen degil esinle beraber arastirin sebepleri. Kimyasal gecirip sonraki ay hamile kalan bir cok kisi var. Ama dedigim gibi esinin de testleri yapilmali..
Iyiyim canım sağolasın sen nasilsin nasıl gidiyor hamilelikgünaydın kızlar nasılsınız?
umutLatahzen inşallah değerin kat kat artmıştır canım, güzel haberlerini bekliyoruz.
@Enyalios anneciğin nasıl oldu? toparlanmıştır herhalde, oldu da kurtuldu çok şükür, çok geçmiş olsun.
M M_atruska hazalcım nasılsın? bayadır yazmıyorsun buralara.
@hsevda naber şekerim, nöbette misin bugün?
Kızlar 18 çıktı değer...
canım senin kaybın erken haftalardaydı di mi?@TaeYang
sormak istiyorum.
Ben aslında sormak istiyorum canım aklıma böbrekle ilgili bi şey takıldı bilirsin diye sormak istedim. Benim geçen yıl hamileliğimde protein kaçağı vardı. Gittim nefroloki doktoruna çok önemli değil dedi. Ama şimdi düşünüyorumda bu sebepten kaybetmiş olabilir miyim diye??? Aklıma takılıyor bir daha hamile kalırsam böyle bir şey yaşarsam acaba ürolojiye mi gitmeliyim. Nefroloji doktorı yok denecek kadar az canım.
iyiyim çok şükür canım sağolasın.Iyiyim canım sağolasın sen nasilsin nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?