Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

umutLatahzen inşallah değerin güzelcene kat kat artar canım.. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve seni 9 ay bırakmaz...

İnşallah kuzum inşallah.. Rabbim güldürsün yüzümüzü inşallah hayırlı zaman bu zamandır benim için bakalım..

İşte bende pco yok ya canım ondan dolayı çol mantıklı gelmiyo bana ne yapıcağımı bilemedim açıkcası yine kist olmasından korkuyorum

Pco olmasıyla alakası yok canım yumurtlama olsun diye veriliyo.
Bir arkadaşıma daha verdiler, onda da pco yok ama kullandı
kist olmadı çok şükür..
Olumsuz düşünme bence sen =)
hayırlısı inşallah. .

umutLatahzen inşallah değerin güzelcene kat kat artar canım.. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve seni 9 ay bırakmaz...

Canım iyi geceler nasılsın, regl geldi mi

Canım benim yumurtlama da iyi görünüyodu 3. Gün gittim bikere bu dr a ilaç vermişim gibi coşmuşsun dedi yumurtlamama ama tam takip lazım bide belki kaliteli yumurtlamıyorumdur bilemiyorum 1 ay kullanayım dimi ne var kist olursa 1 ayda öle geçer olmazsa belki bebek gelir belli mi olur sağol bitanem yardımların için.. iyi düşünelim iyi olsun

umutLatahzen kanama filan yoksa dert etme canım inşallah yükselcek değerin. Sorun olursa kanama olurdu yarın baktır bakalım kaç çıkacak. Seni çok iyi anlıyorum emin ol. İyi düşünelim iyi olsun

Bakalım Allahtan hayırlısı kuzum inşallah sağlıklı bi gebeliktir.. Doktorum izinliymiş yarın ama bi sağlık ocağına gidicem yinede bi kan vereyim bakalım ne olcak sonuç.. İnşallah hayırlı haberler vermem nasip olur sizlere..

Aminnn canım dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Kendi drun olmasa da olur canım önemli olan değerin zaten. Sen ilk değerini dr la paylaşmıydın?

Aminnn canım dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Kendi drun olmasa da olur canım önemli olan değerin zaten. Sen ilk değerini dr la paylaşmıydın?

Yok kuzum ilk değerimi dün gece 1 buçuk gibi öğrendim zaten bugün de tatildi doktorum yarın da yokmuş.. Aslında testlerin hep aynı yerde bakılması da önemli ama neyse az çok belli eder kendini hayırlısı Rabbimden..

günaydın kızlar nasılsınız?

umutLatahzen inşallah değerin kat kat artmıştır canım, güzel haberlerini bekliyoruz.
_Verda_ anneciğin nasıl oldu? toparlanmıştır herhalde, oldu da kurtuldu çok şükür, çok geçmiş olsun.
@Saadetim33 hazalcım nasılsın? bayadır yazmıyorsun buralara.
Saye- naber şekerim, nöbette misin bugün?

TaeYang Oldu canım annem çok şükür iyi. Cuma'ya kadar hastanede kalıcak.
Sen nasılsın.. Kum döktüğüm için antibiyotik içiyorum o da baş ağrısı yapıyoo )=

Sen nasılsın.. Kum döktüğüm için antibiyotik içiyorum o da baş ağrısı yapıyoo )=
geçmiş olsun enyam, ağrıların geçmedi mi?
bol bol su iç, tabi bi de antibiyotik başka yapacak bişey yok maalesef.
benim de yan ağrım var, böbrekten şüpheleniyorum ama

Sol böbreğime vuruyo ağrı canım , sağolasın..
baş ağrısı yaptı antibiyotiğin yan etkisiymiş okudum da.
hamilelikte de kum döken oluyomuş, aman ha dikkat et.

Merhaba kızlar,nasılsınız?
umutLatahzen gzlim naptın sonuç belli oldumu? İnşallah değerin artmıştır,Hakkı'nda hayırlısı ne ise o olsun cnm.
_Verda_ anneciğine geçmişler olsun kuzum... İnşallah hmncecik iyileşir... Sanada gecmiş oldun bu arada biran önce silkelen dök şu kumları
@Al_pi Cnm nasılsın? Arkadaşını merak ettim miyom ameliyatını oldumu?
@Ebush_354 gecen ay 50.günümde geldi regli bende hala bekliyorum bakalım bu sefer kaçıncı günde gelecek... Bıktım valla şu pco dan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…