umutLatahzen inşallah değerin güzelcene kat kat artar canım.. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve seni 9 ay bırakmaz...
İşte bende pco yok ya canım ondan dolayı çol mantıklı gelmiyo bana ne yapıcağımı bilemedim açıkcası yine kist olmasından korkuyorum
umutLatahzen inşallah değerin güzelcene kat kat artar canım.. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve seni 9 ay bırakmaz...
Şunların masumiyetine bakın kızlar ya
bir tabak yemekleri var onu da kuşlarla paylaşıyolar. . .
Canım benim yumurtlama da iyi görünüyodu 3. Gün gittim bikere bu dr a ilaç vermişim gibi coşmuşsun dedi yumurtlamamaPco olmasıyla alakası yok canım yumurtlama olsun diye veriliyo.
Bir arkadaşıma daha verdiler, onda da pco yok ama kullandı
kist olmadı çok şükür..
Olumsuz düşünme bence sen =)
hayırlısı inşallah. .
Canım iyi geceler nasılsın, regl geldi mi
umutLatahzen kanama filan yoksa dert etme canım inşallah yükselcek değerin. Sorun olursa kanama olurdu yarın baktır bakalım kaç çıkacak. Seni çok iyi anlıyorum emin ol. İyi düşünelim iyi olsun
Aminnn canım dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Kendi drun olmasa da olur canım önemli olan değerin zaten. Sen ilk değerini dr la paylaşmıydın?Bakalım Allahtan hayırlısı kuzum inşallah sağlıklı bi gebeliktir.. Doktorum izinliymiş yarın ama bi sağlık ocağına gidicem yinede bi kan vereyim bakalım ne olcak sonuç.. İnşallah hayırlı haberler vermem nasip olur sizlere..
Aminnn canım dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Kendi drun olmasa da olur canım önemli olan değerin zaten. Sen ilk değerini dr la paylaşmıydın?
Canım iyi geceler nasılsın, regl geldi mi
Günaydın herkese nasılsınız kızlarumutLatahzen güzel haberlerini bekliyoruz canım
Günaydın herkese nasılsınız kızlarumutLatahzen güzel haberlerini bekliyoruz canım
geçmiş olsun enyam, ağrıların geçmedi mi?TaeYang Oldu canım annem çok şükür iyi. Cuma'ya kadar hastanede kalıcak.
Sen nasılsın.. Kum döktüğüm için antibiyotik içiyorum o da baş ağrısı yapıyoo )=
geçmiş olsun enyam, ağrıların geçmedi mi?TaeYang Oldu canım annem çok şükür iyi. Cuma'ya kadar hastanede kalıcak.
Sen nasılsın.. Kum döktüğüm için antibiyotik içiyorum o da baş ağrısı yapıyoo )=
geçmiş olsun enyam, ağrıların geçmedi mi?
bol bol su iç, tabi bi de antibiyotik başka yapacak bişey yok maalesef.
benim de yan ağrım var, böbrekten şüpheleniyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?