- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- 138
Leyla ablacım görünce üzüldüm ;(dualarım seninle inşallah kalbi atıyordur miniğinCanlarım benim Allah sizlerden razı olsun.. Bende sizleri çok seviyorum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah... Hep hayırlısı için dua ediyorum... Inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür... Güzel dualarınız için yürekten aminnnn diyorum canlarım... Rabbim sizlerede kalbiniz kadar temiz sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
İyiyim canım sen nasılsın
Kızlar iyi olmaya çalışıyorumBen bunu bildigim icin bunu aldim ama bittiginde toz olanini alip devam etsemmi diye düsünüyorum aslında.. bugun oyle yaptim evet ac karnina ictim sifa Rabbimden insallah..
Canım benim hayirli yolculuklar sen de Allaha emanet ol..
Ben de iyiyim tatlim cok sukur sen nasilsiin..
Ne oldu kuzucuk ? Bayağı yoksun. O arada mı canın sıkıldı ne oldu?Kızlar iyi olmaya çalışıyorum
Yok canim önemli degil tüp bebek yaptırdım biraz önce aradı doktrum olabileceğini dikkat etmem gerektiğini soyledi coraspini şimdilik bırak dedi. Ama en önemlisi sağ bacağımda Ağrı oldu bugun genel cerraha yada kalp damara görün dediAşılama mı geriye dönük uzun olacak bakamadım kusura bakma canım. Tatildeyken çok nadir takip edebiliyordum.
İnşallah hakkında hayırlısı olur. kanaman varmış. O zaman doktorunla görüş mutlaka.
Evet ablacım malesef olmuyo bebiş bir türlü bu ay kafama takmadım yine olmadı eşim gitti malesef dün burda değil hem eğitim görüyor salmıyorlarmış doktora götürecekti kaldı ne olacak böyle bilmiyorum 1 buçuk seneyi geçiyor korkmaya başladım artık yaşımda küçük ama olmuyoNe oldu kuzucuk ? Bayağı yoksun. O arada mı canın sıkıldı ne oldu?
Lekelenmeden fazla mı canım.. Miktarı arttıysa doktoru bir arasan mı yarın seninkiler 3. Gün embriyosuydu değil miArkadaşlar bugun 7. Günüm ama hafif kanamam var adet mi oluyorum yoksa
Sağol canım amin inşallah gülüm... Umarım sende iyisindir canım...Leyla ablacım görünce üzüldüm ;(dualarım seninle inşallah kalbi atıyordur miniğin
Allah razı olsun gülüm.. Dua eden dilleriniz dert görmesin.. Beni çok duygulandırdın...hepinizi çok seviyorum.. Rabbim sizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin ablacım... Bende olumlu düşünmek istiyorum... Kötüyü aklıma getirmek istemiyorum canım. O kadar alıştım ki bebeğimi her sabah uyandığımda onunla konuşuyorum. Beni duyduğunu biliyorum hissediyorum.. Rabbime yalvarıyorum evladımla beni ayırma diye...LeYLa_21 bugün 2 kere ezan vaktine denk geldi sana duam.. İnşallah hayırlı sonuçlar duyacaksın yarın abla... Üzme kendini belki de bir yanlışlık var mutlaka emin olun
Evet Canim var pıhtı sorunu kanamam fazla olmasın diye bıraktırdı. Kanama ilk adet olduğum Zaman ki gibiydi ama Allah'a şükür şuan yok ama korkuyorum canim ya sanki olacakmış gibi. Doktorun korktuğu damarlarında bir sıkıntı olabilir doktora git baktır ona göre ilaçlarını değiştirebilirim dedi. 5. Gün embriyosu yaptılar canim transferden 2 gün önce çözdürdüler 4 taneydi 3 tanesi 5. Güne geldi 2 sini transfer ettiler 3. Sü devam edemeyince iptal ettiler hiç dondurulmuşum kalmadı yani.Semra24 sonradan gördüm canım doktoru aramışsın... Coraspirini neden bıraktırdı senin pıhtı sorunun vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. Varis tarzı bir şeyin olabilir mi acaba aslında coraspirin varken kan sulanıyor ağrı olmaması gerek
Nefes egzersizlerini duydum tv de canım hatta eşime de söyledim birazcık dalga geçti benmle he yani nefes alamıyomusun sen ondan mı olmuyo her çocuğu olan doğru mu nefes alıyo diye gıcıku-mutlu lale
Aynen Canim gerçekten böyle düşünmek lazım. Her zaman olumlu düşünmek gerekiyor hatta nefes egzersizleri varmış hamile kalmaya yardımcı bi ara onu da araştırmıştım ama tüp bebeğe girişince kaldı. Basından beri olumlu düşünüyorum ama bi yandan da olmazsa yıkım olmasın diye kendimi motive etmeye de çalışıyorum herşey allahtan isteyen herkesin yüzünü gülüşürse insallah :) umarım senin de hamile haberini alırız :)
Canjm yerleşme kanaması olabilir mi? Tüp bebekte oluyomu öyle bilmiyorum ama inşallah herşey yolundadırArkadaşlar bugun 7. Günüm ama hafif kanamam var adet mi oluyorum yoksa
İyi yapmışsın canım havan değişsin biraz kendini toplarsınKızlar ben köye geldim annemlerin yanına biraz moral depolayim kardeşimin kizlariyla
Canım normal mi hala regl olmaman keşke bida dr a görünseydin bi kan testi daha verseydin düşmesini kontrol etmek içinu-mutlu lale canım şükür iyi diyeyim iyi olsun regl olmayı bekliyorum ama gelen giden yok ağrı da yok inşallah altından başka bir şey çıkmaz
Sorma canım maşallah iyiyiz buaralarMerhaba kizlar ozledim sizi tatilden dondum cok sukur...
LeYLa_21 canim hakkinda hayirlisi olsun insallah. Bi kac yere baktir. Ben aldirmadan once oyle yapmistim. 3 farkli ultrason ve 2 doktor bakmisti. Seni seviyorum insallah yuzun, yuzumuz guler.
u-mutlu lale sagol bitanem. Masallah kisliklar yapiliyor kv lerle aman aman. Ben de bi kisim yaptim. Dun geldik. Bugun yardimci geldi evi temizledi ben se camasirlarin icine dustum valizleri yerlestir cok yoruldum. Persembe pazara gideyim biraz daha biber ve patlican alip kozleteyim. Benim konserveler bozuluyor vazgectim rendeleyip dondurucuya atacagim. Tam bekledigim gibi regl oldum malesef bu ay doktora gidemedim tatilde oldugumdan dolayi. Hayirlisi olsun hakkimizda
E-brulim masallah Elifine tekrar tebrik ederim canim
Kilolardan hiç bahsetme bu aralar iştahım bir açık dünyayı yesem doymuyorum doysam da 1 saate acıkıyorum yaau-mutlu lale kışın yemesi çok güzel oluyor. Kilolar geliyor.
Alemsin canım. Boş boş durmayalım o zaman da.Ortada adam yok ki. Bugün ilk gün kimbilir hangi ineğe aşılama yapıyor. Kendine gelince bi şey yok. Ben anne olamadım montofon inekler anne oldu bu adamın yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?