Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Leyla ablacım görünce üzüldüm ;(dualarım seninle inşallah kalbi atıyordur miniğin

İyiyim canım sen nasılsın

Kızlar iyi olmaya çalışıyorum

Aşılama mı geriye dönük uzun olacak bakamadım kusura bakma canım. Tatildeyken çok nadir takip edebiliyordum.
İnşallah hakkında hayırlısı olur. kanaman varmış. O zaman doktorunla görüş mutlaka.
Yok canim önemli degil tüp bebek yaptırdım biraz önce aradı doktrum olabileceğini dikkat etmem gerektiğini soyledi coraspini şimdilik bırak dedi. Ama en önemlisi sağ bacağımda Ağrı oldu bugun genel cerraha yada kalp damara görün dedi

Ne oldu kuzucuk ? Bayağı yoksun. O arada mı canın sıkıldı ne oldu?
Evet ablacım malesef olmuyo bebiş bir türlü bu ay kafama takmadım yine olmadı eşim gitti malesef dün burda değil hem eğitim görüyor salmıyorlarmış doktora götürecekti kaldı ne olacak böyle bilmiyorum 1 buçuk seneyi geçiyor korkmaya başladım artık yaşımda küçük ama olmuyo

Semra24 sonradan gördüm canım doktoru aramışsın... Coraspirini neden bıraktırdı senin pıhtı sorunun vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. Varis tarzı bir şeyin olabilir mi acaba aslında coraspirin varken kan sulanıyor ağrı olmaması gerek

LeYLa_21 bugün 2 kere ezan vaktine denk geldi sana duam.. İnşallah hayırlı sonuçlar duyacaksın yarın abla... Üzme kendini belki de bir yanlışlık var mutlaka emin olun

Leyla ablacım görünce üzüldüm ;(dualarım seninle inşallah kalbi atıyordur miniğin
Sağol canım amin inşallah gülüm... Umarım sende iyisindir canım...
LeYLa_21 bugün 2 kere ezan vaktine denk geldi sana duam.. İnşallah hayırlı sonuçlar duyacaksın yarın abla... Üzme kendini belki de bir yanlışlık var mutlaka emin olun
Allah razı olsun gülüm.. Dua eden dilleriniz dert görmesin.. Beni çok duygulandırdın...hepinizi çok seviyorum.. Rabbim sizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin ablacım... Bende olumlu düşünmek istiyorum... Kötüyü aklıma getirmek istemiyorum canım. O kadar alıştım ki bebeğimi her sabah uyandığımda onunla konuşuyorum. Beni duyduğunu biliyorum hissediyorum.. Rabbime yalvarıyorum evladımla beni ayırma diye...
Makinadan kaynaklı olsun o doktorun sözleri inşallah... Rabbim hayırlısını nasip etsin benim ve bebeğim için...

Evet Canim var pıhtı sorunu kanamam fazla olmasın diye bıraktırdı. Kanama ilk adet olduğum Zaman ki gibiydi ama Allah'a şükür şuan yok ama korkuyorum canim ya sanki olacakmış gibi. Doktorun korktuğu damarlarında bir sıkıntı olabilir doktora git baktır ona göre ilaçlarını değiştirebilirim dedi. 5. Gün embriyosu yaptılar canim transferden 2 gün önce çözdürdüler 4 taneydi 3 tanesi 5. Güne geldi 2 sini transfer ettiler 3. Sü devam edemeyince iptal ettiler hiç dondurulmuşum kalmadı yani.

Nefes egzersizlerini duydum tv de canım hatta eşime de söyledim birazcık dalga geçti benmle he yani nefes alamıyomusun sen ondan mı olmuyo her çocuğu olan doğru mu nefes alıyo diye gıcık bende düşünce gücüyle deniyorum bakalım ne olacak.. daha öncede söylemiştim tüp bebek gibi operasyonlar yaptırıp hem uğraşıp hem para harcayıp hem umut eden arkadaşların olmasını çok çok fzla istiyorum canım inşallah rabbim emeklerinizin karşılığını hayırlısıyla almanızı nasip etsin sen ve senin gibi kişilerin. Sizlerin yanında bizlerde inşallah çabucak kavuşuruz bebişlerimize
Arkadaşlar bugun 7. Günüm ama hafif kanamam var adet mi oluyorum yoksa
Canjm yerleşme kanaması olabilir mi? Tüp bebekte oluyomu öyle bilmiyorum ama inşallah herşey yolundadır
Kızlar ben köye geldim annemlerin yanına biraz moral depolayim kardeşimin kizlariyla
İyi yapmışsın canım havan değişsin biraz kendini toplarsın

u-mutlu lale canım şükür iyi diyeyim iyi olsun regl olmayı bekliyorum ama gelen giden yok ağrı da yok inşallah altından başka bir şey çıkmaz
Canım normal mi hala regl olmaman keşke bida dr a görünseydin bi kan testi daha verseydin düşmesini kontrol etmek için

Sorma canım maşallah iyiyiz buaralar elimden geleni yapıyorum en azından.. kışlık hazırlıklaro zor valla yaa yorucu oluyo ama kışın yemesi de çok güzel oluyo tatil dönüşlerinden nefret ediyom ben yaa o toparlanma var ya ne zooor kolay gelsin sana.. yeni ay yeni umutlar boş duranı Allah sevmezmiş

Melisa1995 canım üzme kendini bak kendin diyorsun yaşın küçük daha senin. Benim yaşım daha büyük kız senin yaşında benim özel ders verdiğim ve ünv son sınıfta okuyan öğrencim var daha küçüksün. Üstelik okuttuğum öğrencilerimin bebişleri var öğrendim.

Eşinle istediğin zaman beraber olamadığın içinde stres yapıyorsun haklısında. 1,5 yıldır hiç mi olmadı?
Hiç olmadıysa eşine de bakılması lazım canım. Senin yumurtalar normalse düzenli adet oluyorsan bi hsg çektir. Hsg çekildiysen başka bi şey var ismini unuttum rahimde perde olup olmadığını gösteren hsgye benzer bi şey. 1,5 yıl uzun bir süre ama bunları yaptırmadan olmaZ. Bunların içinde denedikleriniz oldu mu?
Üzülürsen yaz buraya
Semra24 hayırlı olsun canım. Coraspinin etkisi bıraksan bile hemen kesilmez ondan pıhtılaşma için aklında tedirginlik olmasın ameliyat yaparken bile 5 gün önceden bırakman lazım kp öyle yapıldı. Görümcem kullanıyor son 1 ay var doktoru bıraktırdı etkisi devam eder demiş. Ben de kullanıyorum.
Diğeri içince bence de sen yarın hemen görün inş bebişlerin senledir. Allah yardımcın olsun canım. İnş yüzün gülsün.

u-mutlu lale kışın yemesi çok güzel oluyor. Kilolar geliyor.
Alemsin canım. Boş boş durmayalım o zaman da. Ortada adam yok ki. Bugün ilk gün kimbilir hangi ineğe aşılama yapıyor. Kendine gelince bi şey yok. Ben anne olamadım montofon inekler anne oldu bu adamın yüzünden.

u-mutlu lale
Amin canim benim insallah isteyen herkesin bebisi bebisleri olur :) gerçekten zor bir süreç maddi ve manevi olarak yıpranıyorsun yasım da küçük degil ki küçük olsa inan takmam bu kadar kafaya
Yerleşme kanaması mı bilmiyorum ki Canim 4. Günü falan olsa derim tamam yerleşme kanaması ama bugun 7. Günü olunca baya korktum be hala korkuyorum inan tuvalate bile korka korka gidiyorum

Mor Seven Semra24 hayırlı olsun canım. Coraspinin etkisi bıraksan bile hemen kesilmez ondan pıhtılaşma için aklında tedirginlik olmasın ameliyat yaparken bile 5 gün önceden bırakman lazım kp öyle yapıldı. Görümcem kullanıyor son 1 ay var doktoru bıraktırdı etkisi devam eder demiş. Ben de kullanıyorum.
Diğeri içince bence de sen yarın hemen görün inş bebişlerin senledir. Allah yardımcın olsun canım. İnş yüzün gülsün.[/QUOTE]
İnsallah dediğin gibidir Canim inan düşünmekten şuan basım catliyor insallah tutunmuşlardır

Kilolardan hiç bahsetme bu aralar iştahım bir açık dünyayı yesem doymuyorum doysam da 1 saate acıkıyorum yaa
Eşin inekleri doğurtmaktan bıkmış o zaman desene sıra size gelmiyo birtürlü

LeYLa_21 ahhhh be gzlim mart ayında aynı şeyleri yaşamıştım,ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum...beni eşim teselli etmişti sen okadar şanslısın Kı hem eşin hem kızın hep destek olacak sana sonuç ne olursa olsun...Rabbim bu akıttığın göz yaşlarını sevinç gözyaşlarına döndürsün...

E-brulim ayyyy sen anne mi oldun,gelmiş mi kuzun Allah analı babalı büyütsün cnm,bahtı çok ama çok gzl olsun Elif bebeğin en yakın zmnda inşallah evinede gelir Prenses,Bnm içinde kokla olurmu cennet kokuluyuuu

u-mutlu lale canım şimdilik gitmeyi düşünmüyorum perşembe nöbet de regl olmamış olursam kan veririm. Geçen sene de kan vermekten çok yoruldum

Canlar nasılsınız güzellerim benim,can yoldaşlarım...Çok çalışıyorum az geliyorum kızlar,bu topiğe de az geliyorum biliyorsunuz ama geçti herşey iyiyim

Haticem canım benim,etiketlemişsin beni çok çok ama ççoookkkk sevindim canım,gözünaydın canım benimçok bekledin ama nihayet muradına sende erdin canım benim,Allah tamamına erdirsin

Ben olamadım ama sizlerle beraber az da olsa aynı duyguları paylaştık,o yüzden sizlerden biri muradına erse ben kendim hamile kalmış gibi hissediyorum.Doğunca minnaklarınızın fotosunu bana özelden atın canlar göreyim olurmu

Herkes nasıl iyimi,dilerim herşey yolundadır,beni unutmayın canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…