• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her türlü kumaşı diken makine arıyorum.

svncrmn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
2
0
6
34
Tekirdağ
Merhaba,
Bundan 3 yıl önce Artes' in ufak bir makinesiyle kendi kendime dikiş dikmeyi öğrendim.
Elbise bluz vs sorun yok dikiyorum ama kalın kumaşlarda sıkıntı yaşıyorum. Değiştirme vakti geldi.
deri, penye jarse kalın kumaş v.s . daha donanımlı bir makineye ihtiyacım var. Giyim dışında Kırkyama , yastık v.s. yapmayı da seviyorum. Bana hepsine uygun bir makine öneren olur mu?

bir kaç senedir dikiş dikmeye çalışıyorum kendimce.. bir de blogum var hatta.. janome kullanıyorum ben ve singerden çok çok daha iyi olduğunu anladım. annemin ve teyzemin singer i var. yaptığı iş açısından (zig zag , overlok vs) hemen hemen aynı olmalarına rağmen benimki hem daha az ses çıkarıyor hem de kullanımı , iplik ayarları falan çok daha kolay.
şiddetle tavsiye ederim..kot falan diktim. hatta orjinal kot paçası yapıyorum rahatlıkla.. en son bu minderi dikmiştim.
oblem diye blogumu arayabilirsin. $IMG_0451.jpg

ben de şiddetle janomeyi tavsiye ediyorum uzun süredir araştıma yaptım netten ;makinacılara birebir gittim..janomede hemfikirler...nette you tubede janome yazın adam 12 kat kotu dikti bildiğin yer döşemesi minefloyu dikti....penye esnek kumaşı dikti.....içi olduğu gibi demir..singerin ki gibi plastik değil...

Back