Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
her türlü duamızın kabülü için 9999 defa fetih süresinin 1.ayetini okuyalım
Bende tubatesbih ve kendim için okudum Kkalemero 714ve fazla ..bildirimi unutuyorum diye şimdi yapiyorum bazende yazdığım bildirim bir sure sonra yapilamadi diye uyari geliyor internet sorunu oluyor galiba bilgine
Bismillahirrahmanirrahim 1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
tubatesbih için okuyoruz not dualarımızı yazdığım gibi ilki salavat arasında yapalım başlamadan önce içimizden gelen duaları teşbihleri çekelim(Alahuekber ,la ilahe illallah...fatiha nas felak ayetel kürsi....)
Bismillahirrahmanirrahim 1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
@aylin9110 için okuyoruz not dualarımızı yazdığım gibi ilki salavat arasında yapalım başlamadan önce içimizden gelen duaları teşbihleri çekelim(Alahuekber ,la ilahe illallah...fatiha nas felak ayetel kürsi....)
Eelif003 ;Allahım sen büyüksun aynur arkadaşımızın evlatlarimi koru hayırlı evlatlar olmasını evladı olmayanlara hayırlı evlatlar nasip et aynur arkadaşımızin eşine hayırlı zamanlarda hayırlı tayin yerleri nasip eyle hayırlı insanlar komsular nasip eyle hayirli zamanda hayırlı kız evlat nasip eyle