-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.741
Allah kabul etsin canim Allah razi olsun Rabbim kizina hayırlı ömürler nasip etsin hayırlı evlat olmasini nasip etsin insaAllah
Ağzına sağlık canım benim Allah razi olsun
Aminnn herkesle birlikte insaallah...Allah kabul etsin canim Allah razi olsun Rabbim kizina hayırlı ömürler nasip etsin hayırlı evlat olmasini nasip etsin insaAllah
17. Cuzu de bana yazar misin okuyamazsam haber veririm.7.HATİM LİSTESİ
1.cüzbayanhope
2.cüzVeson
3.cüzeilenn OKUNDU
4.cüzSenfonim
5.-6. cüzEnfal97
7. cüzSenfonim
8.cüzgulbera okundu
9.-10.cüzbetul8516 (9. cüzde tilavet sevdesi)
11.cüz C cansu_tr Okundu
12.cüz-Lisaaa- OKUNDU
13.cüz (tilavet secdesi) A arzm61
14.cüz G guzbahar (tilavet secdesi)
15.cüzSealand (tilavet secdesi)
16.cüzpapyonkilikli (tilavet secdesi) OKUNDU
17.cüz (tilavet secdesi)
18.cüz G guzbahar
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet )
20.cüz
21.cüz (tilavet secdesi)
22.cüz
23.cüz (tilavet secdesi)
24.cüz (tilavet secdesi)
25.cüz G goxall
26.cüzsultan1356
27.cüzmath27 (tilavet secdesi) okundu
28.cüz @aysemzumram okundu
29.-30. cüzSaye- (tilavet secdesi 2 adet )
Hanımlar 6. hatimde okumayan sadece G goxall Hanım kaldı sağlık sorunları nedeniyle okuyacağını söyledi kendisi hamile olduğu için toplu hatimi bırakmak istemiyor okuduğu zaman 6. hatim için Hatim Duasını paylaşacağım. Rabbim hepinizden razı olsun..
G goxall Hanım okuyamayacak durumdaysanız lütfen bildirin 1 haftayı geçti duası yapılmak için bekliyoruz en azından Kandil gecesine yetiştirelim inşallah
Hanımlar alınmayan cüzler var hala okuyup sebeplenmek isteyen hanımlarımıza bildirelim inşallah
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda annesinin yanına yuvasına gelir canım benimmKizlar cuma günü dogum yaptim ama melegim kuvezde. Ne olur dualarinizda ona da yer verin bi an once evimize gelsin bebegim
Kizlar cuma günü dogum yaptim ama melegim kuvezde. Ne olur dualarinizda ona da yer verin bi an once evimize gelsin bebegim
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda annesinin yanına yuvasına gelir canım benimm
Insallah hemencecik sağlıklı bir sekilde gelir oglumuz evimizeAllah yardımcınız olsun canım inşallah sağ salim evladınızla yuvanıza dönersiniz..
7.HATİM LİSTESİ
1.cüzbayanhope
2.cüzVeson
3.cüzeilenn OKUNDU
4.cüzSenfonim
5.-6. cüzEnfal97
7. cüzSenfonim
8.cüzgulbera okundu
9.-10.cüzbetul8516 (9. cüzde tilavet sevdesi)
11.cüz C cansu_tr Okundu
12.cüz-Lisaaa- OKUNDU
13.cüz (tilavet secdesi) A arzm61
14.cüz G guzbahar (tilavet secdesi)
15.cüzSealand (tilavet secdesi)
16.cüzpapyonkilikli (tilavet secdesi) OKUNDU
17.cüz (tilavet secdesi)papyonkilikli
18.cüz G guzbahar
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet )
20.cüz
21.cüz (tilavet secdesi)
22.cüz C cansu_tr
23.cüz (tilavet secdesi)
24.cüz (tilavet secdesi)
25.cüz G goxall
26.cüzsultan1356
27.cüzmath27 (tilavet secdesi) okundu
28.cüz @aysemzumram okundu
29.-30. cüzSaye- (tilavet secdesi 2 adet )
Hanımlar 6. hatimde okumayan sadece G goxall Hanım kaldı sağlık sorunları nedeniyle okuyacağını söyledi kendisi hamile olduğu için toplu hatimi bırakmak istemiyor okuduğu zaman 6. hatim için Hatim Duasını paylaşacağım. Rabbim hepinizden razı olsun..
G goxall Hanım okuyamayacak durumdaysanız lütfen bildirin 1 haftayı geçti duası yapılmak için bekliyoruz en azından Kandil gecesine yetiştirelim inşallah
Hanımlar alınmayan cüzler var hala okuyup sebeplenmek isteyen hanımlarımıza bildirelim inşallah
Allah sifa versin insallah tez zamanda evinize gelirsiniz bebeginizle birlikteKizlar cuma günü dogum yaptim ama melegim kuvezde. Ne olur dualarinizda ona da yer verin bi an once evimize gelsin bebegim