- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.721
Grcen ki geç oldu bu sefer hemen okumam lazım dedim canımmaşallah canım ağzına sağlık Allah razı olsun
15 i alabilir miyim C cansu_tr1.cüzbayanhope
2.cüzVeson
3.cüzeilenn
4.cüzSenfonim
5.-6. cüzEnfal97
8.cüzbetul8516
7. cüzSenfonim
9.cüzbetul8516
8.cüzgulbera
12.cüz @lisaa-89
16.cüzpapyonkilikli
25.cüz G goxall
26.cüzsultan1356
27.cüzmath27
28.cüzvesselam_
29.-30. cüzSaye-
bende hangisi kalırsa onu alacağım
Hanımlar eksik yada hatalı yazmış olabilirim yanlışım varsa söyleyin lütfen
7.HATİM LİSTESİ
1.cüzbayanhope
2.cüzVeson
3.cüzeilenn
4.cüzSenfonim
5.-6. cüzEnfal97
7. cüzSenfonim
8.cüzgulbera
9.-10.cüzbetul8516
11.cüz C cansu_tr
12.cüz @lisaa-89
13.cüz
14.cüz G guzbahar
15.cüzSealand
16.cüzpapyonkilikli
17.cüz
18.cüz G guzbahar
19.cüz
20.cüz
21.cüz
22.cüz
23.cüz
24.cüz
25.cüz G goxall
26.cüzsultan1356
27.cüzmath27
28.cüzvesselam_ okundu
29.-30. cüzSaye-
Hanımlar 6. hatimde okumayan sadece G goxall Hanım kaldı sağlık sorunları nedeniyle cuma gününe kadar okuyacağını söyledi kendisi hamile olduğu için toplu hatimi bırakmak istemiyor okuduğu zaman 6. hatim için Hatim Duasını paylaşacağım. Rabbim hepinizden razı olsun...
adım çıkmış 9a inmiyor 8 eeilenn sen ne kaçırdın kuzucum şimdiye kadar yaptığım yanlışı söylemen gerekiyordu nerelerdesin sen
evet düzelttim canım bulabilecek misin vakalımadım çıkmış 9a inmiyor 8 e
ay noldu göremedim benbakana kadar düzelttinmi yoksa
evet düzelttim canım bulabilecek misin vakalım
haydi bul bul :) her cüzde yok bazı cüzlerde var bu kadar ipucuyla bulman gerekiyor şekerimböyle de deyince bulamam ki kimsenin görmemesi lazımdı
yalnız ben gün yüzüne çıkartmalıydım
haydi bul bul :) her cüzde yok bazı cüzlerde var bu kadar ipucuyla bulman gerekiyor şekerim
Evet canım onları eklememişim ilk listeye acaba benim aldığım cüzde var mı diye bakayım dedim o an farkettimtilavet secdesi mi?
Evet canım onları eklememişim ilk listeye acaba benim aldığım cüzde var mı diye bakayım dedim o an farkettim
şey etmeden ben şey edeyim dedimben daha liste toparlanıyor diye şey etmemiştim aslında
amin canım inşallah ağzına sağlıkcansu canım 8. cüzü okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
insallah iyisinizdir bebisde sende mesajini yeni gördüm Allah saglik versin canim bebeginle güzel günler nasip etsin insallah
dua ederiz tabii canim Allah gönül ferahligi versin insallahAh kizlar ben sizden ayrica dua isteyecegim akliniza geldigi bir zaman bana yurek ferahligi icin dua eder misiniz? Cok vesveseliyim. Herseye takiyorum. Ozellikle saglik konusunda evladimin benim esimin sagligini takio duruyorum. Bu tup bebek tedavisi hamilelik sureci beni cok yipratmis. Sukrediyorum elbetteki ama vesveseler pesimi birakmiyor