Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Veson Veson
Senfonim Senfonim
bayanhope bayanhope
Senfonim Senfonim
@Nautilus
@lisaa-89
Enfal97 Enfal97
@arzm61
@Sealand
math27 math27
@betul8516
papyonkilikli papyonkilikli
G goxall
@guzbahar
eilenn eilenn
@aysemzumram
gulbera gulbera
@sultan1356
@hsevda
math27 math27
hanımlar 7. hatim için istediğiniz cüz varsa lütfen bildirin ona göre diğer hatim bitmeden yeni listeyi oluşturmaya çalışayım zaman kaybımız olmasın

Dün nete giremedım ben kusura bakmayın ama canım çloktan yazmıstım ben istediğim cüzleri : ( yıne unutmussunuz

Can'ım ben de daha okumadım isteyen varsa değiştirebilirsin sanırım arkadaş 5. Cüzü istemiş ben 6 ve 7 yi alabilirim ama beni etiketleyerek tekrar hatırlat

Çok sağol arkadaşım... Benım ıcın değiştirme ..Allah razı olsun düşünmen yeter.. :KK200:

kasıtlı yapılmış bir şey yok değiştirebilirsin istersen canım kusuruma bakma özür dilerim

Yok canım kasıtlı değil tabi..niye olsun..Ben iki seferdir böyle oluyor derken acaba başka bır sebepten mi dıye düşündüm..yani önce belki de başka Surelerı okumam gerek...Yani sizinle ilgili değil canım yanlıs anlaşıldıysam ben özür dilerim.
Sen yaz bana 7 yi.. Bır tane daha alabilirim

Yok canım kasıtlı değil tabi..niye olsun..Ben iki seferdir böyle oluyor derken acaba başka bır sebepten mi dıye düşündüm..yani önce belki de başka Surelerı okumam gerek...Yani sizinle ilgili değil canım yanlıs anlaşıldıysam ben özür dilerim.
Sen yaz bana 7 yi.. Bır tane daha alabilirim
onu da sen seç canım alınmayan cüz var daha ekleyeceğim şimdi alınan cüzleri bakıp söylersin

X