- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım ekliyorum
tamam canım 5 ile 6yı yazıyoorum
Veson
Senfonim
bayanhope
Senfonim
@Nautilus
@lisaa-89
Enfal97
@arzm61
@Sealand
math27
@betul8516
papyonkilikli
G goxall
@guzbahar
eilenn
@aysemzumram
gulbera
@sultan1356
@hsevda
math27
hanımlar 7. hatim için istediğiniz cüz varsa lütfen bildirin ona göre diğer hatim bitmeden yeni listeyi oluşturmaya çalışayım zaman kaybımız olmasın
7. cüzü vereyim o zaman canım . unuttum kusura bakmacanım ben sana çokdan demiştim : (
Can'ım ben de daha okumadım isteyen varsa değiştirebilirsin sanırım arkadaş 5. Cüzü istemiş ben 6 ve 7 yi alabilirim ama beni etiketleyerek tekrar hatırlat7. cüzü vereyim o zaman canım . unuttum kusura bakma
7. cüzü vereyim o zaman canım . unuttum kusura bakma
canım aranızda halledin o zaman benim için sorun yok hangi cüzü isterseniz yazmaya çalışyorumCan'ım ben de daha okumadım isteyen varsa değiştirebilirsin sanırım arkadaş 5. Cüzü istemiş ben 6 ve 7 yi alabilirim ama beni etiketleyerek tekrar hatırlat
Can'ım ben de daha okumadım isteyen varsa değiştirebilirsin sanırım arkadaş 5. Cüzü istemiş ben 6 ve 7 yi alabilirim ama beni etiketleyerek tekrar hatırlat
kasıtlı yapılmış bir şey yok değiştirebilirsin istersen canım kusuruma bakma özür dilerimEst.. İki seferdir böyle oluyor .. yanlış anlama canım.. kısmet diyorum yıne de.. Vardır bir hayır inşallah..
7 yi alayım ben o halde iyi olur.Sağol
kasıtlı yapılmış bir şey yok değiştirebilirsin istersen canım kusuruma bakma özür dilerim
onu da sen seç canım alınmayan cüz var daha ekleyeceğim şimdi alınan cüzleri bakıp söylersinYok canım kasıtlı değil tabi..niye olsun..Ben iki seferdir böyle oluyor derken acaba başka bır sebepten mi dıye düşündüm..yani önce belki de başka Surelerı okumam gerek...Yani sizinle ilgili değil canım yanlıs anlaşıldıysam ben özür dilerim.
Sen yaz bana 7 yi.. Bır tane daha alabilirim
tmm beklıyorum o zaman .Sen paylas alınanları bende ona göre bir tane söylerım canım .Çok sağolonu da sen seç canım alınmayan cüz var daha ekleyeceğim şimdi alınan cüzleri bakıp söylersin
paylaştım canımtmm beklıyorum o zaman .Sen paylas alınanları bende ona göre bir tane söylerım canım .Çok sağol
canım kusura bakma sabah sabah aklım yerinde değil 3.cüz senin haklısın
canım kusura bakma sabah sabah aklım yerinde değil 3.cüz senin haklısın