- 5 Nisan 2014
- 1.328
- 9.831
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.681
Senfonim 4.cüzü ister misin ?
İsterim canım boşsa çok iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senfonim 4.cüzü ister misin ?
sizlerden de Rabbim razı olsun güzellikrica ederim bitanem olabilir insanlık hali kusur falan görmüyorum
Allah razı olsun emek verdiğin uğraştığın için
tamam canım ekliyorumİsterim canım boşsa çok iyi olur
tamam canım ekliyorum
cümlemizden inşallahAllah razı olsun canım.
cümlemizden inşallah
canim 29 ve 30 u alabilirim kimse almadiysacanım günaydın okuyabildin mi
canim yeni gördüm insallah transferin iyi gecmistir Allah hayirli saglili evlat nasip etsin insallahKızlar saat 2 de transferim var bana dua edin ne olur. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Embriyolarım bana sımsıkı tutunsunlar sağlıkla kucağıma alacağım evlat olsunlar ınşallah. Hakkınızı helal edin
Kimse almadı canım alabilirsincanim 29 ve 30 u alabilirim kimse almadiysa
canim yeni gördüm insallah transferin iyi gecmistir Allah hayirli saglili evlat nasip etsin insallah
tamam canim 29 ve 30. cüzleri aldim Allah kabul etsin simdidenKimse almadı canım alabilirsin
amin inşallah daha diğer hatim bitmedi o da bitseydi daha rahat olacaktımtamam canim 29 ve 30. cüzleri aldim Allah kabul etsin simdiden
oda biter canim insallah az kaldi zaman harciyorsun emek veriyorsun Allah razi olsun hepinizdenamin inşallah daha diğer hatim bitmedi o da bitseydi daha rahat olacaktım
tamam canım
Diğer hatimde 27.cüz sizindi okudunuz mu biz sizi bekliyoruz hatimi bitirmek için26 cuzu ben alabilirim arkdsim alan olmadiysa
diğer cüzü bitirdikten sonra alırsın canım26 cuzu ben alabilirim arkdsim alan olmadiysa