Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Kızlar saat 2 de transferim var bana dua edin ne olur. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Embriyolarım bana sımsıkı tutunsunlar sağlıkla kucağıma alacağım evlat olsunlar ınşallah. Hakkınızı helal edin

Kızlar saat 2 de transferim var bana dua edin ne olur. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Embriyolarım bana sımsıkı tutunsunlar sağlıkla kucağıma alacağım evlat olsunlar ınşallah. Hakkınızı helal edin
Rabbim inşallah embriyolarının sana sımsıkı tutunmalarını nasip eder canım benim

6. HATİM LİSTESİ
1. CÜZ Veson Veson OKUNDU
2. CÜZ Senfonim Senfonim OKUNDU
3. CÜZ C cansu_tr OKUNDU
4. CÜZ Veson Veson OKUNDU
5. CÜZ bayanhope bayanhope OKUNDU
6. CÜZ Senfonim Senfonim OKUNDU
7. CÜZ Nautilus Nautilus OKUNDU
8. CÜZ Nautilus Nautilus OKUNDU
9. CÜZ (tilavet secdesi) @lisaa-89 OKUNDU
10. CÜZ Enfal97 Enfal97 OKUNDU
11. CÜZ A arzm61 OKUNDU
12. CÜZ Sealand Sealand

13. CÜZ (tilavet secdesi) math27 math27 OKUNDU
14. CÜZ (tilavet secdesi) Enfal97 Enfal97
15. CÜZ (tilavet secdesi) betul8516 betul8516 OKUNDU
16. CÜZ (tilavet secdesi) betul8516 betul8516 OKUNDU
17. CÜZ (tilavet secdesi) papyonkilikli papyonkilikli OKUNDU
18. CÜZ G goxall arkadaşı OKUNDU

19. CÜZ (tilavet secdesi 2 adet) G guzbahar OKUNDU
20. CÜZ G guzbahar OKUNDU
21. CÜZ (tilavet secdesi) papyonkilikli papyonkilikli OKUNDU
22. CÜZ eilenn eilenn OKUNDU
23. CÜZ (tilavet secdesi) vesselam_ vesselam_
24. CÜZ (tilavet secdesi) Veson Veson OKUNDU
25. CÜZ gulbera gulbera OKUNDU
26. CÜZ G goxall
27. CÜZ
(tilavet secdesi) sultan1356 sultan1356
28. CÜZ @hsevda OKUNDU
29. CÜZ math27 math27 OKUNDU
30. CÜZ (tilavet secdesi 2 adet) math27 math27 OKUNDU
hanımlar hiç bilgi vermeyen hanımlara sesleniyorum okumalar ne zamana biter hanımlar

Hanımlar okunmayan cüzler hakkında lütfen bilgi verin 7. hatime geçmek isteyen arkadaşlarımız var ama cüzler bitmediği için geçemiyoruz lütfen okumaları tamamlar mısınız ?

C cansu_tr canimsin bugün temizlendim hemen okudum Rabbim kabul etsin insaAllah kusura bakmayın beklettm ama
Allah hepinizden razi olsun dualarimizi kabul etsin insaAllah

Allah razı olsun ağzınıza sağlık kusura bakma okumayan herkese mesaj attım Rabbim yaptığımız hatimi kabul eder inşallah
Olur mu kuzum sen kusura bakma anca bugün okuyabildim diken ustundeydim bekletiyorum diyee.. Yedinci hatimden 28.cüzü alabilirim canım eğer kimse almadıysa

X