- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.406
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim inşallah embriyolarının sana sımsıkı tutunmalarını nasip eder canım benimKızlar saat 2 de transferim var bana dua edin ne olur. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Embriyolarım bana sımsıkı tutunsunlar sağlıkla kucağıma alacağım evlat olsunlar ınşallah. Hakkınızı helal edin
Olur mu kuzum sen kusura bakma anca bugün okuyabildim diken ustundeydim bekletiyorum diyee.. Yedinci hatimden 28.cüzü alabilirim canım eğer kimse almadıysaAllah razı olsun ağzınıza sağlık kusura bakma okumayan herkese mesaj attım Rabbim yaptığımız hatimi kabul eder inşallah
daha kimseye cüz paylaştırmadım canımOlur mu kuzum sen kusura bakma anca bugün okuyabildim diken ustundeydim bekletiyorum diyee.. Yedinci hatimden 28.cüzü alabilirim canım eğer kimse almadıysa
Yani alım mi 28.cüzü kuzumdaha kimseye cüz paylaştırmadım canım
al canımYani alım mi 28.cüzü kuzum
Veson
Senfonim
bayanhope
Senfonim
Nautilus
@lisaa-89
Enfal97
A arzm61
Sealand
math27
betul8516
papyonkilikli
G goxall
G guzbahar
eilenn
vesselam_
gulbera
sultan1356
@hsevda
math27
hanımlar 7. hatim için istediğiniz cüz varsa lütfen bildirin ona göre diğer hatim bitmeden yeni listeyi oluşturmaya çalışayım zaman kaybımız olmasın
ikinci cüzü Veson da istemişti canım benimmümkünse 2.cüzü almak istiyorum
bugün mazeretim başladı hafta sonu okurum inşallah
ikinci cüzü Veson da istemişti canım benim
tabiki canımo zaman 3.cüzü alabilirmiyim?
Okey cnm okuyunca bildirim Yaparım SağolVeson 2. cüzü sana yazıyorum