Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

canım bu hatimin bitmesine daha var henüz okunmamış cüz sayısı fazla sen istediğin cüzü oku ama hatırladığım kadarıyla 2.cüzü biri istemişti tam kim olduğunu kestiremiyorum :)
Iki hatmi takip etmek zor olur mu sana cnm ? Listeyi yayınlarken ikisini bir yayınlayabilir misin? Hem bu şekilde daha hızlı ilerleriz 6. Hatmi okuyanlar 7.ye başlar.tabi sen zorlanırım dersen bekleriz dorun yok kolay değil

Iki hatmi takip etmek zor olur mu sana cnm ? Listeyi yayınlarken ikisini bir yayınlayabilir misin? Hem bu şekilde daha hızlı ilerleriz 6. Hatmi okuyanlar 7.ye başlar.tabi sen zorlanırım dersen bekleriz dorun yok kolay değil
tamam olabilir ama hızlı okuyanlar oluyor diğer hatim bekliyor falan daha zor oluyor inşallah tez zamanda biter canım pazartesi bitmemiş olursa ikisini birden eklerim olur mu

canım inş bu akşam okucammmm

Canim ben nasip ederse Rabbim bugun bitirmeyi planliyorum bugun olmqzsa yarin en gec biter insaallah. Bikac gundur idrar yollari enfeksiyonu ile ugrasiyorum da ondan gecikti.

Canim ben nasip ederse Rabbim bugun bitirmeyi planliyorum bugun olmqzsa yarin en gec biter insaallah. Bikac gundur idrar yollari enfeksiyonu ile ugrasiyorum da ondan gecikti.
çok geçmiş olsun canım geçen yıl bende bağırsak enfeksiyonu olmuştum yerimden kalkamıyordum Rabbim şifa versin inşallah

Canım adetimn bitmesini bekliyorum hemen okuyacam

6. HATİM LİSTESİ (SON OKUMA TARİHİ 27.03.2016)
1. CÜZ Veson OKUNDU
2. CÜZ Senfonim OKUNDU
3. CÜZ C cansu_tr OKUNDU
4. CÜZ Veson OKUNDU
5. CÜZ bayanhope OKUNDU
6. CÜZ Senfonim OKUNDU
7. CÜZ Nautilus OKUNDU
8. CÜZ Nautilus OKUNDU
9. CÜZ (tilavet secdesi) @lisaa-89 OKUNDU
10. CÜZ Enfal97 OKUNDU
11. CÜZ A arzm61 OKUNDU
12. CÜZ Sealand

13. CÜZ (tilavet secdesi) math27 OKUNDU
14. CÜZ (tilavet secdesi) Enfal97
15. CÜZ (tilavet secdesi) betul8516
16. CÜZ (tilavet secdesi) betul8516

17. CÜZ (tilavet secdesi) papyonkilikli OKUNDU
18. CÜZ G goxall arkadaşı OKUNDU

19. CÜZ (tilavet secdesi 2 adet) G guzbahar OKUNDU
20. CÜZ G guzbahar OKUNDU
21. CÜZ (tilavet secdesi) papyonkilikli
22. CÜZ eilenn
23. CÜZ (tilavet secdesi) vesselam_

24. CÜZ (tilavet secdesi) Veson OKUNDU
25. CÜZ gulbera OKUNDU
26. CÜZ G goxall
27. CÜZ
(tilavet secdesi) sultan1356
28. CÜZ Saye- OKUNDU (hsevda + eşi okuyacak )
29. CÜZ math27 OKUNDU
30. CÜZ (tilavet secdesi 2 adet) math27 OKUNDU
hanımlar günaydın hiç bilgi vermeyen hanımlara sesleniyorum okumalar ne zamana biter hanımlar

Ben bazı ters durumlarla karşılaştım inan çok zorladım okumak için ama yarın kesin okurum inşaallah kusura bakma Can'ım yazamadım

C cansu_tr canim okundu 28. cüz Allah kabul etsin insalalh hatimlerimizi benim gibi tedaviyle anne olmak icin ugrasan arkadaslarada Allah yardimci olsun hayirli saglikli evlatlar nasip etsin dualarinizda bizi unutmayin insallah

Cabim 21. Cuzu okudum tilavet secdemi yaptim Allah kabul etsin insaaallah. Ellerine saglik senin de...

6. HATİM LİSTESİ (SON OKUMA TARİHİ 27.03.2016)
1. CÜZ Veson OKUNDU
2. CÜZ Senfonim OKUNDU
3. CÜZ C cansu_tr OKUNDU
4. CÜZ Veson OKUNDU
5. CÜZ bayanhope OKUNDU
6. CÜZ Senfonim OKUNDU
7. CÜZ Nautilus OKUNDU
8. CÜZ Nautilus OKUNDU
9. CÜZ (tilavet secdesi) @lisaa-89 OKUNDU
10. CÜZ Enfal97 OKUNDU
11. CÜZ A arzm61 OKUNDU
12. CÜZ Sealand

13. CÜZ (tilavet secdesi) math27 OKUNDU
14. CÜZ (tilavet secdesi) Enfal97
15. CÜZ (tilavet secdesi) betul8516
16. CÜZ (tilavet secdesi) betul8516

17. CÜZ (tilavet secdesi) papyonkilikli OKUNDU
18. CÜZ G goxall arkadaşı OKUNDU

19. CÜZ (tilavet secdesi 2 adet) G guzbahar OKUNDU
20. CÜZ G guzbahar OKUNDU
21. CÜZ (tilavet secdesi) papyonkilikli OKUNDU
22. CÜZ eilenn
23. CÜZ (tilavet secdesi) vesselam_
24. CÜZ (tilavet secdesi) Veson OKUNDU
25. CÜZ gulbera OKUNDU
26. CÜZ G goxall
27. CÜZ (tilavet secdesi) sultan1356
28. CÜZ Saye- OKUNDU
29. CÜZ math27 OKUNDU
30. CÜZ (tilavet secdesi 2 adet) math27 OKUNDU
hanımlar günaydın hiç bilgi vermeyen hanımlara sesleniyorum okumalar ne zamana biter hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…