- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Yeni listeyi yapmaya başlasan cnm okumalar bir yandan başlasın1. Cüz-papyonkilikli OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
2. Cüz - @jonguil OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
3. Cüz -Avrenim (Ebru) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
4. Cüz -Nautilus OKUDU (Allah Kabul Etsin)
5. Cüz -tubatesbih OKUDU (Allah Kabul Etsin)
6. Cüz -gulbera OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
7. Cüz -eilenn OKUDU (Allah Kabul Etsin)
8. Cüz - @lilyumdelisi OKUDU (Allah Kabul Etsin)
9. Cüz -Senfonim OKUDU (Allah Kabul Etsin)
10. Cüz -bayanhope (Pınar) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
11. Cüz -Veson (Tuğba) OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
12. Cüz - A arzm61 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
13. Cüz - @meryemkursun OKUDU (Allah Kabul Etsin)
14. Cüz -betul8516 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
15. Cüz - G guzbahar &Sealand OKUDU (Allah Kabul Etsin)
16. Cüz -Avrenim (Neslihan) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
17. Cüz -adyas OKUDU (Allah Kabul Etsin)
18. Cüz - M meleek9090 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
19. Cüz -sevdakusum OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
20. Cüz -whiterose00 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
21. Cüz -mor868061 (Merve) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
22. Cüz -altunn (Kubra) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
23. Cüz - C cansu_tr OKUDU (Allah kabul etsin)
24. Cüz -Enfal97 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
25. Cüz - @aysemzumram OKUDU (Allah Kabul Etsin)
26. Cüz --Lisaaa- (Gizem) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
27. Cüz - @hsevda OKUDU (Allah Kabul Etsin)
28. Cüz-Hannaz OKUDU (Allah Kabul Etsin)
29. Cüz - I Irmak-986 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
30. Cüz- G goxall OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
Canlarim sukrolsun ve masallah neredeyse 1 haftada birltirdik hatmimizi. Bugun hatim duasini yapabilenler hatim duasini yapip herbirimize dua etmeye calissin. Hepimizin ve kendi derdi icin dua etsin insallah. Hepinizden Allahim razi olsun dualarimizi ibadetlerimizi Rabbim kabul etsin.
Ikinci listeyi 1 saate yayinlayacagim insallah seni de ekliyorum canimBen de bi cüz alabilirim. Ne zaman a kadar okuncak
canim 1 saate yayinlayacagim insallahCanım ben yeni listede varım mazeretim yaklaştı bana bir cüz versen de hemen okusam olur mu acaba... duayı ne zaman yapacağız bu akşam yapalım inşallah
canim sen yine de okur okumaz haber veriri misin hemen liste yapicam zatenben 15 gün kadar yokum 2.liste yapılacak haberim olmayabılır ama dahil olmak istyorum siz şimdiden bana bi cüz verin okunma konusunda sıkıntınız olmasın ben alıdıgım gün okuyorum..
Aminnn ben de latincedn okuyorum canimCanim yeni listede banada 1 cuz verir misin Latinceden okuyabilirim Allah kabul etsin.
Canim listeden devam edenlere farkli cuz vericemYeni listede ben de Varım farklı bir Cüz olursa sevinirim
ekliyorum hemen :)2.listede ben yine varım...
Yeni listeyi yapmaya başlasan cnm okumalar bir yandan başlasın
cüzları da bugün dağıt canım ya... bir an önce başlayalım
ben yazarken sizler yazmissiniz :)Allah kabul etsin.
Bir dahaki liste olursa bende katılmak isterim.
canım rabbim sağlıkla doğurmanı ve bebeğini kucağına alıp büyütmeni nasip etsin inşallah.. canım ben bu işlerden hem anlamıyorum hem kaçak göcek giriyorum hemde telden takip ediyorum genelde... o yüzden yardım edemeyeceğim hakkını helal et... bizler içinde dua etIkinci listeyi 1 saate yayinlayacagim insallah seni de ekliyorum canim
canim 1 saate yayinlayacagim insallah
canim sen yine de okur okumaz haber veriri misin hemen liste yapicam zaten
Aminnn ben de latincedn okuyorum canim
Canim listeden devam edenlere farkli cuz vericem
ekliyorum hemen :)
Canlar ben listeyi hemen yapicam lakin bu hatmi ne kadar takip edebilirim inanin bilmiyorum mazeretimi biliyorsunuz. Ben birilerinin konuyla igili yardimci olmasini rica edicem. Doguma kadar takip edicem insallah sonrasinda bir destek rica edicem .ben
Canim bugunden itibaren yine haftaya pzt ye kada diye dusundum ben ama bence 1 gun daha eklenebilir.Beni de ekle ama tabi eğer vakit varsa çünkü benim 7 gün sürüyor Reglim...
Inanin bu listeyi yaptigimdan beri sizlere dua ediyorum insallah dogumumda da dua edicem. Insallah destek olan birileri okur. Yoksa yarim kalir diye korkuyorumcanım rabbim sağlıkla doğurmanı ve bebeğini kucağına alıp büyütmeni nasip etsin inşallah.. canım ben bu işlerden hem anlamıyorum hem kaçak göcek giriyorum hemde telden takip ediyorum genelde... o yüzden yardım edemeyeceğim hakkını helal et... bizler içinde dua et
Tamam canim ekledim yayinlayacagim birazdanben yeni katıldım siteye ismim yukarıdaki listede var.
Okumak istiyorum.
Canım bende varım benide ekle.papyonkilikli DEVAM
@jonguil
Avrenim
Nautilus
tubatesbih
gulbera
eilenn
@lilyumdelisi
Senfonim
bayanhope (Pınar) DEVAM
Veson (Tuğba) DEVAM
A arzm61
@meryemkursun
betul8516
G guzbahar DEVAM
Sealand
adyas DEVAM
M meleek9090
sevdakusum
whiterose00
mor868061
altunn (Kubra)
C cansu_tr
Enfal97
@aysemzumram
-Lisaaa- (Gizem)
@hsevda
Hannaz
I Irmak-986
G goxall
Zeynep G
feraheymen
H HERA0312
sultan1356
Canlar yeni listemizi yapmaya basliyorum. Devam edecekler beni bilgilendirebilir mi? Yini bilgilendirme sirasiyla dagitacagim cuzleri
Tamam ekliyorum canimCanım bende varım benide ekle.
Hatim duasını akşam ya da yarın yaparım inşallah canım Rabbim kabul etsin
Cok sevindim gercekten gozlerim doldu okadar diyim. :) haber geldikce listeyi guncelleme bukadar aslinda :) Allah razi olsun canim. Icim rahatladipapyonkilikli canım bende devam ediyorum
çok bilgili değilim hatim konusunda fakat listeyi elimden geldiğince takip ederim canım sen üzülme devaını sağlarım allahın izniyle çok severek okuyorum bitmesini istemiyorum :))