Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

papyonkilikli papyonkilikli canım bende devam ediyorum

çok bilgili değilim hatim konusunda fakat listeyi elimden geldiğince takip ederim canım sen üzülme devaını sağlarım allahın izniyle çok severek okuyorum bitmesini istemiyorum :))
allah razı olsun canım ... inanki ben de hiç bitmesini istemiyorum...

allah razı olsun canım ... inanki ben de hiç bitmesini istemiyorum...

cümlemizden inşallah dün eşimin aldığı kurandan okuyordum inan hiç bırakmak istemedim arapça bilmiyorum ama arapça okunuşundan okudum gözlerim dolu dolu okudum gerçekten şükürlr olsun rabbimize yaşattığı duygular için

devam etmek istiyorum canım

arkadaşlar bu defa sürekli bildirim gelicek size. çünkü mesajda yenileme yapmıyorum yapamıyorum tekrar yazıyorum bilginiz olsun. diğerinde bildiğim kadarıyla bildirim gelmiyordu. nasılsa hatimdir diyip bildirimleri açmamazlık etmeyin olur mu? belki başka birşey için yazmış olurum kaçırılır.

Arkadaşlar biriniz hayrına benım Cüz ün nereden başlayıp nerede bittiğini söyleyebilir mi? Ben bunu nasıl ayarlıyorlar hala anlamadım da... : (

Arkadaşlar biriniz hayrına benım Cüz ün nereden başlayıp nerede bittiğini söyleyebilir mi? Ben bunu nasıl ayarlıyorlar hala anlamadım da... : (

canım akşam eve gidince sana yazsam olurmu evdeki kitabımda cüzler hangi sayfadan hangi ayetten başladığı yazıyor

canım ben özeline bir link göndericem oradan takip edebilirsin. nerede başlayıp bittiğini hem latince hem arapça hem de meali var.

X