- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.801
Tamm canmPatronicee kendim için 100 okudum canim
Rabbim sabır versin canım inşallah en kısa sürede gelir bebişinMoralim cok bozuk kizlar esimin b.annesi adimi kisira cikaracak artik allahim yarabbim is yerine her gelisinde musterilerin yaninda offff offff ben derdimi kimlere diyeyim
Amin canm ins.okunan ezanlarin yuzu suyu hurmetine ettigimiz dualar kabul olur ins.Rabbim sabır versin canım inşallah en kısa sürede gelir bebişin
whiterose00 senin duanı okudum bitirdim canım cuma günü önemli yazmışsın ya inşallah Rabbim kabul eder
Sabır canım Rabbim en kısa surede hayırlısıyla sana ve isteyen her kuluna nasip etsinMoralim cok bozuk kizlar esimin b.annesi adimi kisira cikaracak artik allahim yarabbim is yerine her gelisinde musterilerin yaninda offff offff ben derdimi kimlere diyeyim
2.5 yildir ugrasiyoruz canm tedavi oldugumuda kimse bilmiyo kv kpeder gorumce ve kendi anne babam disinda 1 dusugum vardi zaten o da tedaviyleNekadar zamandır istiyorsun canım?
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin canım2.5 yildir ugrasiyoruz canm tedavi oldugumuda kimse bilmiyo kv kpeder gorumce ve kendi anne babam disinda 1 dusugum vardi zaten o da tedaviyle
canım bu üç gündür işlerim çok yoğun ve sıkıntılıydı kusura bakma stresten bakamadım bitiririm yarina ama bir sonraki arkadasa geçebilirsiniz
canım kusura bakmayın oğlum çok hastaudı kanında enfeksiyon çıktı onunla uğraşıyorum nerdeyse 2 hafta oldu
canım böyle laflara sağır ol kim ne derse desin boşver banada çok söylenirdi duymamazlıktan geliyordum rabbim en kısa sürede sana hayırlı bir evlat nasip etsin inş:)Moralim cok bozuk kizlar esimin b.annesi adimi kisira cikaracak artik allahim yarabbim is yerine her gelisinde musterilerin yaninda offff offff ben derdimi kimlere diyeyim
Oyle yapiyorum canm ama surekli surekli surekli hep ayni sey soylenince hele ki baskalarinin yaninda ya sabir diyorum.....bu arada cok gecmis olsun canm umarim kotu birsey yoktur biran once iyilesir oglusuncanım kusura bakmayın oğlum çok hastaudı kanında enfeksiyon çıktı onunla uğraşıyorum nerdeyse 2 hafta oldu
200 okudum
canım böyle laflara sağır ol kim ne derse desin boşver banada çok söylenirdi duymamazlıktan geliyordum rabbim en kısa sürede sana hayırlı bir evlat nasip etsin inş:)
Teşekkür ederim canım şükür iyi şimdi..Oyle yapiyorum canm ama surekli surekli surekli hep ayni sey soylenince hele ki baskalarinin yaninda ya sabir diyorum.....bu arada cok gecmis olsun canm umarim kotu birsey yoktur biran once iyilesir oglusun
Canım takma kafana, düşünme ya sabir de geç aynen. Insanlara engel olamıyoruz maalesef. Gormezden gel hiçbirşey yokmuş olmamış gibi davran bir süre sonra alisacaksin..Oyle yapiyorum canm ama surekli surekli surekli hep ayni sey soylenince hele ki baskalarinin yaninda ya sabir diyorum.....bu arada cok gecmis olsun canm umarim kotu birsey yoktur biran once iyilesir oglusun
Canım geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ihmal etme doktorun dediklerini. Bu zamanlar her yer hastalık dolu, çok iyi korunmak lazım hele de çocukların..Teşekkür ederim canım şükür iyi şimdi..
Seni çok iyi anlıyorum inş rabbim bi evlat nasip ederde bu konuşanların çenesi susar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?