- Konu Sahibi Patronicee
-
amiin cümlemizden inşallah kim ne istiyorsa hayırlarla fazlasıyla versin inşallahAgzina saglik canm allah ne muradin varsa versin
Evet katılacağım canim... akşam 22 ye kadar 100 tane okuyacağım canim gerisini yarın bitiririm inşallahArkadaslar@Whitepearll kendine dusen duayi bitirmis bulunmaktadir..@guzbahar arkadasim katilacakmisin duaya cevap verirsen sevinirim..
Tamam tatlim bende eve gidince devam edicemEvet katılacağım canim... akşam 22 ye kadar 100 tane okuyacağım canim gerisini yarın bitiririm inşallah
Canım kişi başına düşen sayıyı da duzenleyebilir misin??Okumalar saat 17:00 ve 22:00 arasi bildirilecektir...EuzübillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim.”İnnallahe ve melaiketehüyüsallunealennebiyyi yaeyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve niyetsoylenir..Euzübesmele çekip Salat-ıTefriciyeyiokumaya başlıyoruz….
Allâhümme sallisalâtenkâmiletenvesellim selâmentâmmen alâseyyidinâMuhammedinillezitenhallübihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi,ve alâ âlihi ve sahbihî fi küllilemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
okunan kişiKuzu_mm
duası :Allah ım banavetümisteyenlereHayırlı ve saglıklı birevlatnasip et
toplam okunacak dua sayısı 4444
kişi başına düşen sayı 634
ilk okunan arkadaş 635 okuyacak
1 -Kuzu_mm 280 tane okudu
2-Patronicee 150 tane okudu
3-braindamage 50 tane okudu
4- @_haymeana_10 tane okudu
5-muhat 133 tane okudu
6-Dizzy --20 tane okudu
7- @whitepearll495 tane okudu 8-@mustafabusra200 tane okudu 9-@guzbahar
okunan sayı :1338
kalan sayı :3106
sadecebirkereliğemahsusdeğişimyapılmıştırbidahaolmayacaktır
Duzenliycem canim daha yeni bakabildimCanım kişi başına düşen sayıyı da duzenleyebilir misin??
Not aldim canm suan bende okuyorum benimkiyle beraber ekleyecegimBugünkü arkadaşım için 300 okudum. Rabbim kabul etsin
Allah razı olsun kizlar.. persembe yumurta toplama işlemim var tam zamanında yetistiniz dualarınızla.. ins sizinde ne dileginiz varsa Rabbim nasip etsin güzel kalpli insanlar...
Amin canm ins.ya benimde bu sefer icimde bi heyecan var sanki 3.denememde basaracak gibi hissediyorum ilkimde oldugu heyecan var nedendir bilmiyorumAllah razı olsun kizlar.. persembe yumurta toplama işlemim var tam zamanında yetistiniz dualarınızla.. ins sizinde ne dileginiz varsa Rabbim nasip etsin güzel kalpli insanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?