- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
Katilabilirsin arkadasim liste acik hala yazayim miBende katilabiliyor muyum kızlar? ?
Tamam canim ekliyorumcanim ben birazdan 100 daha okurum ekle onu da
Olur canım yazarsan sevinirim , nasıl okuyoruz peki bi süresi var mı?Katilabilirsin arkadasim liste acik hala yazayim mi
Suan @Cgpbas arkadasimiz icin okuyoruz ne kadar cok.okursak o kadar cabuk biter ve sira hemen diger arkadaslarimiza gelir ama suan listemiz az oldugu icin kimseyi sıkmak istemiyoruz o yuzden mesela gunde 100 tane mi okudun veya daha fazla yada az mi okudun buraya yaziyosun kac tane odugunu ona gore sayidan dusuyoruzOlur canım yazarsan sevinirim , nasıl okuyoruz peki bi süresi var mı?
Evet canm listeyi mahvettim zatenkızlar sayımız az oldugu için isterseniz akşam saat 5 e kadar okuyalım ve o saate kadar kaçtane okuduysak yazdıralım aynı işlemi gece 22 de de yapalım böylecePatronicee arkadaşımıza kolaylık olur ben şimdi dışarı çıkıyorum canlarım
yok liste güzel gidiyor kuzum da ben sana üzülüyorum çok zor olur sen listenin başına ekle istersen okumalr saat 17:00 ve 22:00 bildirecek tir diyeEvet canm listeyi mahvettim zaten
Suan seninle beraber 9 kisiyiz canim ve kisi basina okuma sayisi 495 tane falan dusuyo ama ne kadar cok kisi olursak o kadar az sayi duserarkadaşlar ben de katılmak istiyorum ama günde kaç tane okuduğunuzu anlamadım tam.. beni listeye ekleyip günde kaç tane okumam gerektiğini söylermisiniz. Allah kabul etsin.
Tamam canm arkadaslar is yogunlugundan dolayi okumama aksam devam edicem bende az okuyabildim.bugun hep yarim kaliyor oyle sevmiyorumCanım bana 200 yazar misin ?okuyorum şimdi
Tamam canm221 okudum canım
Agzina saglik canm allah ne muradin varsa versincanım 133 daha yaz tamamladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?