- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 46
- Konu Sahibi Patronicee
-
Allah nasip ettirmeyecegi seyin duasini ettirmezmis bu kadar dua boşa degil tabiki tutacak zamani gelince ve belkide zamani geldiAmin canm ins.ya benimde bu sefer icimde bi heyecan var sanki 3.denememde basaracak gibi hissediyorum ilkimde oldugu heyecan var nedendir bilmiyorum
Insallah bu sefer rabbim yumuzu guldururAllah nasip ettirmeyecegi seyin duasini ettirmezmis bu kadar dua boşa degil tabiki tutacak zamani gelince ve belkide zamani geldihadi insallah
İnşaallah canim inşallah dualarımız tez vakit hayırlısıyla kabul olurInsallah bu sefer rabbim yumuzu guldurur
Yazarim canm baska biri katilabilirmiyim dedi bir daha ses cikmadi ama limonu eklerim simdikuzum @-Limon- arkadaşımız ekle yazmış ama unutmuşsun galiba
Amin ablacim ins.rabbim hepimizin gonlune gore verir ruyamda gelinlik ile gordum kendimi yorumuna baktim guzelmiskızlar sizler için rabbime canı gönülden yalvarıyorum sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin Allah razı olsun inşallahkızlar sizler için rabbime canı gönülden yalvarıyorum sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayrolsun insallahhhhAmin ablacim ins.rabbim hepimizin gonlune gore verir ruyamda gelinlik ile gordum kendimi yorumuna baktim guzelmis
Valla tatlim mutluluk sevinc falan yaziyo ama allah bilir tabi hayra ciksinHayrolsun insallahhhh
Neye yorumlarsan o olur... hayr diyelim hayrolsunValla tatlim mutluluk sevinc falan yaziyo ama allah bilir tabi hayra ciksin
Okumalar saat 17:00 ve 22:00 arasibildirilecektir...EuzübillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim.”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyi yaeyyühellezine amenu sallüaleyhivesellimu teslima.
ayetiokunurveniyetsoylenir..Euzübesmele çekip Salat-ıTefriciyeyiokumaya başlıyoruz….
AllâhümmesallisalâtenkâmiletenvesellimselâmentâmmenalâseyyidinâMuhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmü bivechihil’kerimi,ve alâ âlihi ve sahbihîfiküllilemhatin venefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
okunan kişiKuzu_mm
duası:AllahımbanavetümisteyenlereHayırlı vesaglıklı birevlatnasip et
toplam okunacak dua sayısı 4444
kişi başına düşen sayı 444
ilk okunan arkadaş 448 okuyacak
1 -Kuzu_mm 300 tane okudu
2-Patronicee 300 tane okudu
3-braindamage 105 tane okudu
4- S Sargoz 10 tane okudu
5-muhat 183 tane okudu
6-Dizzy --20 tane okudu
7- @whitepearll495 tane okudu(bitirdi) 8-@mustafabusra200 tane okudu 9-@guzbahar300 tane okudu 10- @-Limon-
okunan sayı :1913
kalan sayı :2531
sadecebirkereliğemahsusdeğişimyapılmıştırbidahaolmayacaktır
telefon dan giriyorsan liste yapmak imkansızAllâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”.....Arkadaslar liste cok karisti duzenlemeyide beceremedigim icin lutfen kusura bakmayin cunku liste yapma konusunda cok cok acemiyim bu kusurumu maruz gorun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?