- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.481
Canim listemiz kapali bu liste bittikten sonra liste duzenleyen arkadasimiz senide yeni listeye eklerkızlarlütfen banada yardım edin ne yapılır nasıl yapılır bilemiyorum şuan çok duygulandım ilk defa bu şekilde görüyorum gördüğüm kadarı ile sonuç alan bile var çok mutlu oldum hepiniz için ben iş yerindeyim tüm sayfaları tek tek okuyamadım .
allahım niyetleriniizi kabul etsin inş.
şimdi bana yardımcı olabilirmisiniz ne nasıl yapılacak açıklayabilirmisiniz ne durumdasınız ben ne yapabilirim.
bende anne olmak istiyorum 5 yıldır bekliyorum. bana sıra gelirmi 2 yada 3 güne kadar adet olacağımda o yüzden soruyorum.
ben yanıtınızı bekliyorum .
Dogru anlamissin canim listedeki her kisiye 4444 adet okunuyor bugun 4. Arkadasimizin duasini tamamliycaz kismetse 5. Arkadasa 4444 okumaya basliyacagiz ortalama kisi basi 5 gun suruyoryani listedeki herkes sırada onlar bittikten sonra sıra bana geecek yanlış anlamadım değilmi çok tşk ederim bilgi için
Olabilir tatlimKizlar sayimiz belli oldu nasilsa bundan sonra dua sahibi 340 kalanimiz 342 okursak sayimiz netlesir karisiklik olmaz
Yardima ihtiyaci olan varsa yazsin yardimci olurum
Tamam canm acele etmePatronicee cok az kaldi duam birazdan bildiririm canim
Amin canım inşallah hepimizin duası kabul olsunhasbeee allah dileğni kabul etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?