Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her turlu dilek hayirli bebek ici 4444 salatı tefriciye duasi
braindamage duası:Nasip ettiğin herşey için şükürler olsun. Dualarımızı kabul eyle. İş hayatımda karşılaşabileceğim sıkıntılarımıaşmamda yardımcı ol, beni iyilerle karşılaştır işlerimi yolunda vehayırlı eyle.Ailemi, dostlarımı buradaki bana dua eden arkadaşlarımıkazadanbeladankötülüklerden şerden koru. Bizimömrümüzü hayırlı,ölümümüzü hayırlı eyle.Ölmüşlerimizinmekanlarını cennet eyle, günahlarını affeyle.İçimizdekisıkıntılarınızı,dertlerimizigönülrahatlığıyla aşabilmemizi nasipeyle. Ablamın vediğer tüm iş arayankişilerin hayırlı bir iş sahibi olmalarını nasip eyle.Senherşeyineniyisiniengüzelinibilirsin,kalbimdekidualarıdakabuleyleAllahım amin.
braindamage duası:Nasip ettiğin herşey için şükürler olsun. Dualarımızı kabul eyle. İş hayatımda karşılaşabileceğim sıkıntılarımıaşmamda yardımcı ol, beni iyilerle karşılaştır işlerimi yolunda vehayırlı eyle.Ailemi, dostlarımı buradaki bana dua edenarkadaşlarımıkazadanbeladankötülüklerden şerden koru. Bizimömrümüzü hayırlı,ölümümüzü hayırlı eyle.Ölmüşlerimizinmekanlarını cennet eyle, günahlarınıaffeyle.İçimizdekisıkıntılarınızı,dertlerimizigönülrahatlığıyla aşabilmemizinasipeyle. Ablamın vediğer tüm iş arayankişilerin hayırlı bir iş sahibi olmalarını nasipeyle.Senherşeyineniyisiniengüzelinibilirsin,kalbimdekidualarıdakabuleyleAllahım amin.
braindamage duası:Nasip ettiğin herşey için şükürler olsun. Dualarımızı kabul eyle. İş hayatımda karşılaşabileceğimsıkıntılarımıaşmamda yardımcı ol, beni iyilerle karşılaştır işlerimi yolunda vehayırlı eyle.Ailemi, dostlarımı buradaki bana dua edenarkadaşlarımıkazadanbeladankötülüklerden şerden koru. Bizimömrümüzü hayırlı,ölümümüzü hayırlı eyle.Ölmüşlerimizinmekanlarını cennet eyle,günahlarınıaffeyle.İçimizdekisıkıntılarınızı,dertlerimizigönülrahatlığıyla aşabilmemizinasipeyle. Ablamın vediğer tüm iş arayankişilerin hayırlı bir işsahibi olmalarını nasipeyle.Senherşeyineniyisiniengüzelinibilirsin,kalbimdekidualarıdakabuleyleAllahım amin.
braindamage duası:Nasip ettiğin herşey için şükürler olsun. Dualarımızı kabul eyle. İş hayatımda karşılaşabileceğimsıkıntılarımıaşmamda yardımcı ol, beni iyilerle karşılaştır işlerimi yolunda vehayırlı eyle.Ailemi, dostlarımı buradaki bana dua edenarkadaşlarımıkazadanbeladankötülüklerden şerden koru. Bizimömrümüzü hayırlı,ölümümüzü hayırlı eyle.Ölmüşlerimizinmekanlarını cennet eyle,günahlarınıaffeyle.İçimizdekisıkıntılarınızı,dertlerimizigönülrahatlığıyla aşabilmemizinasipeyle. Ablamın vediğer tüm iş arayankişilerin hayırlı bir işsahibi olmalarını nasipeyle.Senherşeyineniyisiniengüzelinibilirsin,kalbimdekidualarıdakabuleyleAllahım amin.
hasbeee duası: Peygamber efendimiz (s.a.v) şefaatine nail olmak. Hayırlısıyla sağlık probleminin bitmesi ve sağlıklı hayırlı imanlı bir evlat sahibi olmak..
hasbeee duası: Peygamber efendimiz (s.a.v) şefaatine nail olmak. Hayırlısıyla sağlık probleminin bitmesi ve sağlıklı hayırlı imanlı bir evlat sahibi olmak..