- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
- Konu Sahibi Patronicee
canim tam sayfaya girdim yazacaktim bizim kiz aglayarak sicrayarak üyaniyor. gene uyandi da.150 okudumMuhat neden ugramiyo buraya 24. Dk once aktif olmuş görünüyo bıraktımi acaba duayı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim tam sayfaya girdim yazacaktim bizim kiz aglayarak sicrayarak üyaniyor. gene uyandi da.150 okudumMuhat neden ugramiyo buraya 24. Dk once aktif olmuş görünüyo bıraktımi acaba duayı?
Kızın mi var Allah bağışlasın; ) nie korkuyo acaba felak nas okuyormusun onacanim tam sayfaya girdim yazacaktim bizim kiz aglayarak sicrayarak üyaniyor. gene uyandi da.150 okudum
evet canim benim de 4 yildan sonra oldu. okuyoruz ama arada bir boyle oluyor.uykusunda oluyo tabi bunlar. zorla uyandirdim meme verdim emerken uyandi. simdi iyi cok şükür. sana da 8.5 ay kalmis :)Kızın mi var Allah bağışlasın; ) nie korkuyo acaba felak nas okuyormusun ona
kulaga güzel geldi 8.5 ay )evet canim benim de 4 yildan sonra oldu. okuyoruz ama arada bir boyle oluyor.uykusunda oluyo tabi bunlar. zorla uyandirdim meme verdim emerken uyandi. simdi iyi cok şükür. sana da 8.5 ay kalmis :)
ben doguma kadar cok dua hatmi yaptim. sana da tavsiye ederim.bura bitince 10 bin ihlasa baslasak keskekulaga güzel geldi 8.5 ay )
"Rabbi hebli minessalihin" diyoruz bir formda birdr burasi.. anca yetisiyorum isyerinde zor oluo evde kuran hatmine basladim adagim vardi doguma kadar bitirmem lazim ama bura bitince yine devam etmek isterim. Bu duanin gücüne cok inaniyorum. Ne dileğim varsa once salat-i tefriciyeden basladim. Hepside oldu cok şükür.ben doguma kadar cok dua hatmi yaptim. sana da tavsiye ederim.bura bitince 10 bin ihlasa baslasak keske
Vay maşallah Allah kabul etsin yavrunuda korusun hertürlü kötülükten. Yer gök dua ile insallahben yilda 3 4 tefriciye hatmi yapiyorum. benim kizima kevaer suresi vesile oldu ona inaniyorum. 19 gun sonra buçuk yasina gurecek :) hatim tamamlamak istiyorum.suan 2 tefriciye 1 ayetel kursi gidiyorum
cumlemizin cocugunu ınsaaallah. tefruciyenin biri yegenim icin.burasi güzel oluyorVay maşallah Allah kabul etsin yavrunuda korusun hertürlü kötülükten. Yer gök dua ile insallah
Canim kevasel duasi mi ne demissin yanlis yazmis olabilirim o ne icin?cumlemizin cocugunu ınsaaallah. tefruciyenin biri yegenim icin.burasi güzel oluyor
kevser olacak :) efendimize ohlu yok diye soyu kesik diyerek alay ediyorlar.efendimiz duyup agliyor. bu olay uzerine iniyor kevser. senin soyun kesik degil der kevser :)Canim kevasel duasi mi ne demissin yanlis yazmis olabilirim o ne icin?
Tskler tatlim ne kadar okumak gerekiyo anlatsana biraz yapayim bendekevser olacak :) efendimize ohlu yok diye soyu kesik diyerek alay ediyorlar.efendimiz duyup agliyor. bu olay uzerine iniyor kevser. senin soyun kesik degil der kevser :)
Kizlar doktora gittim bugun ofis hiperoskopi istedi(umarim dogru yazmisimdir)cuma gunu yaptircam
Evet canm baslicaktik bugun tedaviye ama once histeroskopi yapalim dedi bakalim.sonuca gore artik bir dusugim var birde 2.de degerlerim birden dusmeye baslamisti tuptecanim bebek icin tedavide misin